Meny
Velg seksjon Forside
Rinnanveien 6 4580 Lyngdal
Telefon: 38 33 44 10 Faks: 38 33 44 11
Redaktør: Anette Gullestad Solsvik
Lenke til søknad om permisjon for elever
Permisjon for elever
Påmelding SFO
Påmelding SFO
Logg inn
Pålogging

7.klasse hadde en flott opptreden på Handelsparken. Hyggelig å gjøre noe anderledes på en vanlig lørdag.

Trykk her for å lese lyngdals avis sin dekning av hendelsen:

Flashmob


Tirsdag 9.mai var hele 4.trinn invitert ut til Nordberg fort for å være med på opplegget Arkeolog for en dag. Vest- Agder museet Lista har vært så heldige å få tilkjørt jordmasse fra en ekte steinalderboplass. I denne jordhaugen finnes det en mengde gjenstander fra steinalderen.


Nå ligger skoleruta for 2017/2018 under viktig dokumenter til foreldre.

 


Årsplanen for 2017 er klar.

onsdag hadde 4.trinn besøk av formidlingsprosjektet Før det forsvinner fra Sørlandets kunstmuseum. Kristine Kolloen Nilsen hadde med kunstverk laget av Kjell Nupen, Ingjerd Hanevold og Kari Stiansen som hun viste frem til elevene.


 

 I dag har 5.trinn hatt besøk av illustratøren Tor Harald Blom. Blom ledet  5.trinn gjennom et tegnekurs i hvordan man kan lage fortellinger med tegninger


Torsdag 18. august startet vi opp til nytt skoleår.

261 flotte elever møtte opp på skoleplassen i strålende vær.


Her vil det legges ut lenker til sider vi bruker på skolen sammen med elevene.

Kan være fint om elevene går inn hjemme også.


Å barneskole markerte torsdag at det er FN-dagen lørdag 24.oktober. FN er en klubb for verdens land og har 193 medlemsland. Det er nesten alle land i hele verden. FN er en forkortelse. F står for forente. N står for nasjoner. Til sammen betyr bokstavene omtrent "Alle land sammen". FN ble dannet etter at andre verdenskrig var slutt i 1945. I år fyller FN 70 år og elever og lærere på Å ønsket å markere dette med en samling i musikkrommet.


Onsdag 14.oktober hadde Å barneskole besøk av teaterforestillingen "Gutta i trehuset". " Gutta i trehuset" bygger på bøkene til de australske forfatterne Andy Griffiths og Terry Denton og tar utgangspunkt i deres egne liv. Dette stykket har vært satt opp i Kilden i Kristiansand og er nå på skoleturnè rundt om i Agder- fylkene. Dette var en forestilling som trollbandt elevene fra begynnelse til slutt og viste et herlig samspill mellom teaterkunst, dukker, tegninger og musikk.