Meny
Velg seksjon Forside
Rinnanveien 6 4580 Lyngdal
Telefon: 38 33 44 10 Faks: 38 33 44 11
Redaktør: Anette Gullestad Solsvik
Lenke til søknad om permisjon for elever
Permisjon for elever
Påmelding SFO
Påmelding SFO
Logg inn
Pålogging
Årsplanen for 2017 er klar.

onsdag hadde 4.trinn besøk av formidlingsprosjektet Før det forsvinner fra Sørlandets kunstmuseum. Kristine Kolloen Nilsen hadde med kunstverk laget av Kjell Nupen, Ingjerd Hanevold og Kari Stiansen som hun viste frem til elevene.


Enten du er forelderen som river deg i håret av fortvilelse, eller den som dytter barnet ditt bort fra tv-en for selv å få spille, her på barnevakten.no finnes syv gode råd for å følge opp barnas interesse for tv-spill. 

I tre uker i februar leses det i alle mulige rom på Å barneskole; under pulter, i sofaer, på puter og under tepper. 1.-7. kl har leseaksjon hvor det å lese mye og variert er i fokus. Men for å starte et slikt prosjekt trengte vi en skikkelig kick off.


I år som i fjor satte Å barneskole opp julemusikalen «Den vanskelige julegaven» som involverte hele skolen. På generalprøven var det publikum fra Nygård barnehage, Eplehagen barnehage og barnehagen Læringsverkstedet på Rom samt en del besteforeldre til stede. På kvelden var det fullt hus med foreldre og søsken i salen.

Tradisjonen tro var det julegudstjeneste for Å barneskole.

Årets adventssamling

Endelig fikk vi danset dansen og lagt den ut.

 

 I dag har 5.trinn hatt besøk av illustratøren Tor Harald Blom. Blom ledet  5.trinn gjennom et tegnekurs i hvordan man kan lage fortellinger med tegninger


Snakkommobbing.no er en nasjonal chattetjeneste for barn og unge mellom 9-19 år hvor de kan chatte med voksne om vonde opplevelser og erfaringer de har knyttet til mobbing.

Deres visjon er å senke terskelen for å snakke om mobbing, slik at flere barn og unge får hjelp på et tidlig tidspunkt. Snakkommobbing.no startet i september 2015 og på et år har de chattet med 6000 barn.