Meny
Velg seksjon 7. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk

Skolen har en del gjenglemte kakefat og annet fra bingokvelden som FAU arrangerte torsdag 18. januar. Fint om dere henter dem snarest.

På forhånd takk!FAU Bogafjell skole har de siste år arrangert årlige foredrag med ulik tematikk, med eksterne foredragsholdere, som favner både foreldre og de ansatte på skolen.  

I år har vi valgt å invitere Arnt Ove Engelien, som er psykologspesialist og daglig leder i Trygg Base. Han har lang og bred erfaring både som psykolog, veileder og foredragsholder.

Temaet for årets foredrag er Trygghetssirkelen, som på fagspråket er kjent som «Circle of security» (Cos). Cos benyttes som et verktøy til foreldre, (og for de som jobber med barn), for å forstå hvilke behov barn har, signaler de gir og hva vi kan gjøre for å møte disse behovene bedre. Når voksne får til dette, vil samarbeidet (samspillet) mellom voksne og barn bli enda bedre.

Foredraget er nyttig for alle foreldre og lærere, uavhengig av klassetrinn, og vi håper at flest mulig har anledning til å komme. Grunnet plassbehov vil arrangementet bli gjennomført i kirkerommet i Bogafjell kirke torsdag 1.mars 2018 fra kl. 19:00 til kl. 21:00. Det er meget god tilbakemelding fra andre aktører som har hatt besøk av Arnt Ove Engelien, og vi er stolte av å kunne gjennomføre dette også hos oss.  

Vel møtt!

Vi på Bogafjell skole er veldig stolte over å ha fått vår egen skolegenser. Det hele startet med en sak som kom inn til elevrådet i høst. Elevrådet bestemte seg for at dette var noe de ville jobbe videre med.

 FAU Bogafjell skole inviterer store og små til bingokveld i Bydelssalen Bogafjell kirke torsdag 18. januar kl. 18:00 - 20:00.

Sett av denne kvelden til spenning og muligheter til å skape nye bekjentskaper i bydelen.

Da det ikke er god mobildekning i bydelssalen er vi avhengig av kontantsalg. Husk derfor å ta med småpenger.

Salg av bingobrett (kr. 25), saft (kr. 5), kaffe (kr. 10), kaker (kr. 10) og popkorn (kr. 10).

Mange flotte gevinster:
Droner og helikoptre. Billetter til kongeparken, vitenfabrikken og Sandnes kino. Fruktkurver, snop osv.

Overskuddet går til FAU Bogafjell skole og kommer dermed skolebarna og bydelen til gode.

VELKOMMEN TIL EN SPENNENDE KVELD I BYDELSSALEN...


Første dag av leirskolen er snart omme. Vi har hatt en både travel dag og innholdsrik dag. Vi er blitt kjent på leirskoleområdet, blitt litt kjent med elevene fra den andre skolen (Fjære skole fra Grimstad), vært på en liten kanotur og spist god middag.

Skolejoggen 2017 ble gjennomført i til dels svært bløte forhold. Likevel var innsatsen god og humøret var bra. Aksjonen innbragte 9423 kroner til SOS Barnebyer.

Fire klasser på 7.trinn har denne uken fått prøve rulleski i kroppsøvingstimene. 

Senter for flerspråklige barn og unge (FBU) i Sandnes har laget en flott oversiktsside med matematiske begreper på mange språk - se vedlegg til høyre (klikk på "les mer").

Håper at alle har hatt en lang og god sommerferie, og er klare for nye utfordringer det siste året på Bogafjell skole. Vi gleder oss til å se dere klokka 09.00 ved nybygget. Skoledagen kommer til vanlig til å være fra Kl. 08.30-13.40 alle dager. Vi gleder oss til å se dere alle igjen.