Meny
Velg seksjon 6. trinn
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Buggelandskogen 5 4324 Sandnes
Telefon: 51336510 / 51 33 65 12 Send oss e-post
Redaktør: Elin Synnøve Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Torsdag 22.2 fikk alle elever på 5.-7.trinn oppleve enda en flott konsert fra Den kulturelle skolesekken. En dyktig kvartett fortalte gjennom musikk, ord og bilder om romanifolkets kultur; deres rike musikktradisjon, men også hvordan de ble utsatt for undertrykking. Kvartetten bestod av Veronica Akselsen (sang, forteller), Johan Egdetveit (trekkspill), Gjertrud Økland (fiolin) og Per Einar Watle (gitar)


Tirsdag 30. 1.var det 6.trinn sin tur til å ha forestilling for hele skolen. 6.trinn strålte på scenen og de andre elevene storkoste seg. 6.trinn viste oss noen av prosjektene de har jobbet med, ulike fag og de både sang, danset og var skuespillere!

Takk for innsatsen til elever og lærere!


Torsdag 7.12 fikk alle elever med seg brev om foreldreundersøkelsen. (Av praktiske grunner er det eleven sitt navn som står på konvolutten.)

Undersøkelsen er frivillig, men for at vi skal kunne bruke svarene på en god måte, er det viktig at så mange som mulig av dere svarer. Dette er med på å gjøre oss bedre.

 


I dag har 6. trinn vært oppe ved vanntanken og målt vindstyrke, og sjekket vindretningen. I naturfag har vi laget vindmålere, som vi fikk testet i dag.