Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Buggelandskogen 5 4324 Sandnes
Telefon: 51336510 / 51 33 65 12 Send oss e-post
Redaktør: Elin Synnøve Andersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Lag og foreninger i bydelen
Bogafjell skolekorps
Bogafjell idrettslag
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi ønsker dere alle en riktig god påskeferie!

NB: Første skoledag etter påske er tirsdag 3.4.

 


I dag var det 3.trinn sin tur til å stå på scenen og ha fellessamling for hele skolen. 3.trinn var først ute med å bruke chromebook på Buggeland. På samlingen fikk vi se noe av det de har brukt den til gjennom sanger, skuespill og filmer. De imponerte hele skolen, ikke minst fadderne på 7.trinn som stod igjen og både takket og sang sammen med dem.

Tusen takk til elever og lærere for en flott samling!

 

 


Torsdag 22.2 fikk alle elever på 5.-7.trinn oppleve enda en flott konsert fra Den kulturelle skolesekken. En dyktig kvartett fortalte gjennom musikk, ord og bilder om romanifolkets kultur; deres rike musikktradisjon, men også hvordan de ble utsatt for undertrykking. Kvartetten bestod av Veronica Akselsen (sang, forteller), Johan Egdetveit (trekkspill), Gjertrud Økland (fiolin) og Per Einar Watle (gitar)


Tirsdag 30. 1.var det 6.trinn sin tur til å ha forestilling for hele skolen. 6.trinn strålte på scenen og de andre elevene storkoste seg. 6.trinn viste oss noen av prosjektene de har jobbet med, ulike fag og de både sang, danset og var skuespillere!

Takk for innsatsen til elever og lærere!