Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Endelig kom det snø som ble liggende. Her var det ingen tid å miste, på denne kanten av landet kan man jo aldri vite hvor lenge denne gleden varer. Gullgjengen unnet seg derfor en time i fri utfoldelse i snøen i dag😊

 Elevene ved Ganddal skole har fått tildelt 26 000 kroner av Sandnes Sparebank Gavefond.

Julens innsamling til familiehjemmet i Guatemala

FAU inviterer alle elever ved Ganddal skole til nyttårsfest fredag 26. januar.

 

 


Dersom det er noen som fortsatt finner noen skjemaer med brukernavn til foreldreundersøkelsen, og som ikke har brukt dette til å besvare denne, så er det fortsatt 3 dager til den endelige og nasjonale fristen går ut. Vi håper på størst mulig deltagelse og ber om at de som ikke har svart og som finner et ubrukt brukernavn om å bruke noen minutter til å besvare undersøkelsen. Husk at det skal svares for hver elev på skolen. 

På forhånd takk for innsatsen!

 

 

 


Da er klasserommet til C-gjengen pyntet og klar til jul. Vi er rett og slett fornøyd med resultatet. Hele Ganddal skole er i år hardt rammet av juleviruset. Vi kommer til å oppdatere hjemmesiden for å vise dere resultatet av viruset. Følg med!

Tusen takk til alle foresatte som tradisjonen tro stiller med nykokt grøt og serverer oss på Juleverkstedsdagen.

Før helgen og i dag er det glatt føre hos oss. Vi må alle sko oss godt i denne årstiden, for å holde oss på beina! Strøbilen strør, men vi må passe på dersom det skulle fryse på igjen!