Meny
Velg seksjon 7. trinn C
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Avreise til leirskolen
16.10.2017 kl 08:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Dagen startet med at guttene ble vekket av nydelig toner fra læreren sin fløyte. Etter at de omsider kom til hektene marsjerte guttene inn i jentefløyen og vekket jentene med nydelig morgensang. Restene av orkanen Ophelia har fosset ned over Gullingen hele dagen. Det har ikke hindret oss fra å ha en aktiv utedag med tur i skogen, orienteringsbingo, fargelegge med kullstifter og grilling av pinnebrød i lavvo. Elevene lærte i forkant hvordan de skulle kle seg når det regner og er småkaldt. Dessverre var det ikke alle som fulgte med i timen........

Etter en busstur fullt med sang, snakking og matpause ved verdens største Jærstol er 7. trinn i full sving på Gullingen leirskole. Elevene har fått installert seg på rommene, tatt en tur i nærområdet og de tøffeste av de tøffe har tatt seg et forfriskende bad i Mosvannet.

Ganddal skole FAU søker flere foreldrerepresentanter i årets Foreldre-Arbeids-Utvalg-gruppe.


Her kommer flere bilder fra klasseturen.

C-gjengen hadde en drømmedag da de reiste på klassetur til Idsø. I lett regnvær fikk elevene prøve fiskelykken, padle i kano, kjøre båt med tube og vannski, grille, konkurrere i 58 grader nord og ikke minst prøve seg på et forfriskende bad.

Nå kan alle elevene på 5. - 7. trinn bruke stemmeretten sin og stemme på sitt parti på Barnas Valg 2017. Gå inn på Redd Barna og bruk stemmeretten. Siste frist for å stemme er torsdag 7. september kl. 18.00. Godt valg!

Det var topp innsats da C-gjengen hadde utegym i det fine høstværet. Elevene fikk "kjørt" seg på ulike springeaktiviteter, stafetter, fotball og ikke minst hopping i hoppetau. Det er ingen tvil om mange trenger å øve mer på å hoppe i tau......

I et fantastisk høstvær byttet 7. trinn ut klasserommet med utedag på toppen av Bogafjellet. Etter å kjempet oss opp gjennom gjørmete stier ventet en fantastisk utsikt på toppen. Deretter var det tid for grilling og lek. Det har rett og slett vært en super skoledag!