Meny
Velg seksjon 7. trinn C
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
JULAFTEN
24.12.2017 kl 17:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Da er klasserommet til C-gjengen pyntet og klar til jul. Vi er rett og slett fornøyd med resultatet. Hele Ganddal skole er i år hardt rammet av juleviruset. Vi kommer til å oppdatere hjemmesiden for å vise dere resultatet av viruset. Følg med!

Det passer perfekt at snøen har kommet og gir oss optimal julestemning. B og C-gjengen tok turen til Loftå for å suse ned bakkene der på akebrett og kjelker. Rett og slett supergøy! Nå håper vi bare at det kommmer mer snø, mye mer snø. 

Tradisjonen tro har nissene i C-gjengen hatt en hel dag med julekos hjemme hos Nissemor. Her ble det selvsagt mekket på julepresanger, oppdatering på hvorfor vi feirer jul, storspising av fletteloff og "suprisebesøk". Det hele ble toppet med en juletur til Fredheim Arena for å se Jakten på julen.

Over alt på skolen blir det nå pyntet til jul. Klasserom etter klasserom blir omgjort til vakre blinkende og julepynta klasserom. Hos C-gjengen ble det  avholdt JULEkickoff for å markere at julesesongen endelig er i gang. Etter ukesvis med pynting er Julerommet offisielt åpnet, noe som ble feiret med julepizza og julefilm. Nå skal resten av julesesongen nytes med masse julekos og julejobbing.

Et av ukens store høydepunkter har vært å være med på bekkevandring. Elevene imponerte da de vandret i det iskalde fjellvannet. Det tok ikke lange tiden før vandringen gikk over til isbading med regnklær.

I dag har været vist seg fra sin beste side på Gullingen. Selv om det var frost fra morgenen krøp gradestokken raskt oppover da solen våknet til liv. Elevene har kost seg i kano, i robåt, trukket garn, sløyd fisk og selvsagt grillet nistepakkene på bålet.

Dagen startet med at guttene ble vekket av nydelig toner fra læreren sin fløyte. Etter at de omsider kom til hektene marsjerte guttene inn i jentefløyen og vekket jentene med nydelig morgensang. Restene av orkanen Ophelia har fosset ned over Gullingen hele dagen. Det har ikke hindret oss fra å ha en aktiv utedag med tur i skogen, orienteringsbingo, fargelegge med kullstifter og grilling av pinnebrød i lavvo. Elevene lærte i forkant hvordan de skulle kle seg når det regner og er småkaldt. Dessverre var det ikke alle som fulgte med i timen........

Etter en busstur fullt med sang, snakking og matpause ved verdens største Jærstol er 7. trinn i full sving på Gullingen leirskole. Elevene har fått installert seg på rommene, tatt en tur i nærområdet og de tøffeste av de tøffe har tatt seg et forfriskende bad i Mosvannet.