Meny
Velg seksjon 7. trinn B
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 3032, Ganddal 4392 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Avreise til leirskolen
16.10.2017 kl 08:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Et av ukens store høydepunkter har vært å være med på bekkevandring. Elevene imponerte da de vandret i det iskalde fjellvannet. Det tok ikke lange tiden før vandringen gikk over til isbading med regnklær.

I dag har været vist seg fra sin beste side på Gullingen. Selv om det var frost fra morgenen krøp gradestokken raskt oppover da solen våknet til liv. Elevene har kost seg i kano, i robåt, trukket garn, sløyd fisk og selvsagt grillet nistepakkene på bålet.

Dagen startet med at guttene ble vekket av nydelig toner fra læreren sin fløyte. Etter at de omsider kom til hektene marsjerte guttene inn i jentefløyen og vekket jentene med nydelig morgensang. Restene av orkanen Ophelia har fosset ned over Gullingen hele dagen. Det har ikke hindret oss fra å ha en aktiv utedag med tur i skogen, orienteringsbingo, fargelegge med kullstifter og grilling av pinnebrød i lavvo. Elevene lærte i forkant hvordan de skulle kle seg når det regner og er småkaldt. Dessverre var det ikke alle som fulgte med i timen........

Etter en busstur fullt med sang, snakking og matpause ved verdens største Jærstol er 7. trinn i full sving på Gullingen leirskole. Elevene har fått installert seg på rommene, tatt en tur i nærområdet og de tøffeste av de tøffe har tatt seg et forfriskende bad i Mosvannet.

Ganddal skole FAU søker flere foreldrerepresentanter i årets Foreldre-Arbeids-Utvalg-gruppe.


 

Her kan du gi startkontigent til skolejoggens prosjekt for barn på flukt.

 


Nå kan alle elevene på 5. - 7. trinn bruke stemmeretten sin og stemme på sitt parti på Barnas Valg 2017. Gå inn på Redd Barna og bruk stemmeretten. Siste frist for å stemme er torsdag 7. september kl. 18.00. Godt valg!

I et fantastisk høstvær byttet 7. trinn ut klasserommet med utedag på toppen av Bogafjellet. Etter å kjempet oss opp gjennom gjørmete stier ventet en fantastisk utsikt på toppen. Deretter var det tid for grilling og lek. Det har rett og slett vært en super skoledag!