Meny
Velg område 8. trinn c
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg

Vi inviterer alle foreldre til en glad time 18:30- 19:30 med skuespiller Per Christian Ellefsen. Med foredraget ”Hvordan finne din indre glede, og leve livet i gledens enorme kraft” vil Ellefsen inspirere og lede deg fram mot egen glede og begeistring. Ellefsen som er ansatt ved Nationaltheatret har arbeidet som skuespiller i 40 år. Han har også spilt i en rekke filmer, der «Elling» filmene definitivt er de mest kjente. De siste 10 årene har Ellefsen også holdt en rekke foredrag og seminar hvor han generøst deler sine erfaringer fra eget liv som skuespiller og privatperson.

Sted: Skolens gymbygg  


Elevene glemmer dessverre jakker, sko, treningstøy, m.m. på skolen. Vi har nå lagt høstens gjenglemte ting og tang ut på Strøket. Håper at alt blir hentet. Etter en uke vil vi sende alt til Fretex. Vi har også en utfordring med matbokser som elevene legger igjen på skolen. Ber om at alle matbokser merkes med elevens navn. Boksene blir kastet når de har ligget en uke. 

Hodelus er et stadig tilbakevendende problem i skoler og barnehager landet over, og det anslås at to til fire prosent av norske barn har lus til enhver tid. Det er nå oppdaget lus på skolen og alle oppfordres til å ta en ny lusesjekk.

Skjemaet "Helseopplysninger fra hjemmet" ble utlevert til foreldre på foreldremøtet for 8. trinn (Se vedlegg). For at skolehelsetjenesten på en best mulig måte skal kunne ivareta den enkelte elev, ønsker jeg at spørsmålene på dette skjemaet blir besvart, og returnert til meg (via lærer) så snart som mulig. Opplysningene som blir gitt er taushetsbelagte og gis kun videre til skolen etter ønske/samtykke fra foresatte.

Er det haket av for at det ønskes timeavtale hos helsesøster, vil dere bli kontaktet så snart som mulig.

Helsesøster