Meny
Velg område 9.trinn a
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
Vi ønsker våre elever og foreldre godt nyttår og velkommen til et nytt semester. Elevene møter til vanlig tid i morgen onsdag 3.januar 2018. Nye periodeplaner finner dere på hjemmesiden. Periodeplanene byr på gode arbeidsoppdrag, morsomme og spennende aktiviteter. 

På grunn av en foreløpig lav svarprosent har vi forlenget svarfristen til 15.desember. Vi håper du tar deg tid til å svare på undersøkelsen, den tar ca 5 minutter. 

Klikk deg inn på lenken her for å svare. Passord er delt ut på utviklingssamtalen. Hvis du har du mistet passordet kan du kontakte kontaktlærer som kan hjelpe deg. 

Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i Stavangerskolen.

Takk for at du svarer!


Stavanger kommune har byttet skoleadministrativt system. I dette systemet kan foresatte endre kontaktinformasjon og sjekke fravær og merknader.

Vi minner om Julemarked 7. desember 18:00-19:30 på Gosen skole. Program: Nissekorpset spiller - Utstilling av pepperkakehus - Utstilling av elevarbeider - Salg av risengrøt og saft fra kantinen -  Bålpanne ute med salg av varm mat. - Salg av julenek og juleved -  Salgsboder og aktiviteter i klasserommene - Inntektene går til klassekassene. Velkommen!  

Med hilsen FAU og klassekontaktene