Meny
Velg område 10.trinn c
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
Onsdag 1.november kl. 19 får dere foresatte (ikke elever) en mulighet til å vite mer om tilbudene ved St.Olav og Jåttå videregående skoler. Under Brev, beskjeder og "invitasjoner" i høyremargen finner dere mer informasjon. 

Vi inviterer alle foreldre til en glad time 18:30- 19:30 med skuespiller Per Christian Ellefsen. Med foredraget ”Hvordan finne din indre glede, og leve livet i gledens enorme kraft” vil Ellefsen inspirere og lede deg fram mot egen glede og begeistring. Ellefsen som er ansatt ved Nationaltheatret har arbeidet som skuespiller i 40 år. Han har også spilt i en rekke filmer, der «Elling» filmene definitivt er de mest kjente. De siste 10 årene har Ellefsen også holdt en rekke foredrag og seminar hvor han generøst deler sine erfaringer fra eget liv som skuespiller og privatperson.

Sted: Skolens gymbygg  


Elevene glemmer dessverre jakker, sko, treningstøy, m.m. på skolen. Vi har nå lagt høstens gjenglemte ting og tang ut på Strøket. Håper at alt blir hentet. Etter en uke vil vi sende alt til Fretex. Vi har også en utfordring med matbokser som elevene legger igjen på skolen. Ber om at alle matbokser merkes med elevens navn. Boksene blir kastet når de har ligget en uke. 

Sist uke hadde 10.trinn besøk av studenter på UIS som fortalte om leksehjelptilbudet i matematikk og naturfag som gis til elever i ungdomskolen og den videregående skole. Tilbudet er gratis og gis mandager-torsdag fra kl. 16 til kl. 18 på UIS. Ent3r er for elever på alle nivå, altså for de som trenger litt ekstra hjelp og for de som ønsker seg større faglige utfordringer. 

Ent3r er et realfagsprosjekt som er satt i gang av Kunnskapsdepartementet for å øke kompetansen og interessen for realfag hos elever på ungdomskolen og videregående skole. 

Dere kan lese mer om tilbudet her.