Meny
Velg område ATO a
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaktlærer
Lisa Hardardottir

Vi inviterer alle foreldre til en glad time 18:30- 19:30 med skuespiller Per Christian Ellefsen. Med foredraget ”Hvordan finne din indre glede, og leve livet i gledens enorme kraft” vil Ellefsen inspirere og lede deg fram mot egen glede og begeistring. Ellefsen som er ansatt ved Nationaltheatret har arbeidet som skuespiller i 40 år. Han har også spilt i en rekke filmer, der «Elling» filmene definitivt er de mest kjente. De siste 10 årene har Ellefsen også holdt en rekke foredrag og seminar hvor han generøst deler sine erfaringer fra eget liv som skuespiller og privatperson.

Sted: Skolens gymbygg  


Elevene glemmer dessverre jakker, sko, treningstøy, m.m. på skolen. Vi har nå lagt høstens gjenglemte ting og tang ut på Strøket. Håper at alt blir hentet. Etter en uke vil vi sende alt til Fretex. Vi har også en utfordring med matbokser som elevene legger igjen på skolen. Ber om at alle matbokser merkes med elevens navn. Boksene blir kastet når de har ligget en uke. 

Klasse A og C har gymnastikk sammen en time hver fredag. Når alle elever er kommet inn i gymsalen, blåser lærer i fløyte. Timen starter med felles samling. Hovedansvarlig lærer gir kort informasjon om timens aktiviteter. Her er noen bilder fra oppvarmingen der elevene jogger baklengs.

Hver morgen har klasse A samling. Da snakker vi først om dagen og været. Videre jobber elevene noen ganger med oppgaver på tavla eller hører om forskjellige dyr og planter. På tirsdager kan elevene velge om de vil se i bøker, jobbe med oppgaver eller pusle. De siste 5 minuttene får en elev velge en sang på youtube. Da kan de danse eller sitte å lytte til sangen.