Meny
Velg område ATO c
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
E-post kontaklærer
Trude Oftebro

HABU inviterer til temakveld for foreldre til barn og unge med nedsatt funksjonsevne.

Tid: Tirsdag 30.01.18 kl 19-21.30

Sted: HABU, Langflåtveien 5, 4017 Stavanger


Noen av elevene i klasse A og C har i en periode jobbet med en oppgave om kroppen i kunst og håndverktimen. De maler sin egen kropp og klipper ut sirkler i forskjellige farger. Videre dekorerer de hele kroppen med sirklene. Se bildene av prosessen.

Vi ønsker våre elever og foreldre godt nyttår og velkommen til et nytt semester. Elevene møter til vanlig tid i morgen onsdag 3.januar 2018. Nye periodeplaner finner dere på hjemmesiden. Periodeplanene byr på gode arbeidsoppdrag, morsomme og spennende aktiviteter. 

På grunn av en foreløpig lav svarprosent har vi forlenget svarfristen til 15.desember. Vi håper du tar deg tid til å svare på undersøkelsen, den tar ca 5 minutter. 

Klikk deg inn på lenken her for å svare. Passord er delt ut på utviklingssamtalen. Hvis du har du mistet passordet kan du kontakte kontaktlærer som kan hjelpe deg. 

Gjennom foreldreundersøkelsen får du mulighet til å si noe om hvordan du som foresatt opplever skoletilbudet i Stavanger. Dermed bidrar du til å skape en enda bedre skolehverdag for både ditt barn og for alle barn i Stavangerskolen.

Takk for at du svarer!