Meny
Velg område FAU
Sophus Bugges gate 13 4041 Hafrsfjord
Telefon: 51599300 Faks: 51599301 Send oss e-post
Redaktør: Hilde Solberg
Stavanger kommune har byttet skoleadministrativt system. I dette systemet kan foresatte endre kontaktinformasjon og sjekke fravær og merknader.

Vi minner om Julemarked 7. desember 18:00-19:30 på Gosen skole. Program: Nissekorpset spiller - Utstilling av pepperkakehus - Utstilling av elevarbeider - Salg av risengrøt og saft fra kantinen -  Bålpanne ute med salg av varm mat. - Salg av julenek og juleved -  Salgsboder og aktiviteter i klasserommene - Inntektene går til klassekassene. Velkommen!  

Med hilsen FAU og klassekontaktene  

 


Vi ber om at elevene merker sine matbokser med navn og klasse, pluss eventuelt telefonnummer. Sørg for at matboksen finner sin rette eier. Bidra til bedre orden og et ryddig skolemiljø. Vi må dessverre kaste mange flotte matbokser som glemmes igjen på skolen. Vi oppfordrer alle til å ta dette lille miljøgrepet.     

Gosen innfører nå et nytt betalingssystem i kantinen. Kantinekortet er et elektronisk betalingskort som kan lades med penger, og som kun fungerer i skolekantinen. Betaling med kort gjør at elevene ikke er avhengig av å ha med kontanter på skolen. Kortet gir også elever og foreldre god kontroll med forbruket. Det koster 10 kroner å kjøpe et kantinekort. Det er ingen ekstra utgifter ved bruk av kortet. Se infoskriv under fanen dokument. Elevene kan kjøpe kortet på skolen.