25262728293031
01020304050607
Gå til Its Learning
Hana skole videre til 4 runde i skolecupen

Hana skole tok 16.03.18 i mot Stangeland skole i 3 runde av skolecupen i fotball

På en solfylt og kald fredag tok Hana skole i mot guttene fra Stangeland skole til 3. runde kamp i skolecupen.

Elever på 7.trinn hadde laget til en flott ramme på kampen med innmarsj og musikk.

Da kampen var i gang gikk det ikke mange minuttene før Hana tok ledelsen. Etter hvert jevnet det seg litt ut før Hana skole tok kontroll på kampen. Hana ledet 8-0 til pause.

Etter at Hana skole fikk vinden i ryggen i 2 omgang rant målene inn og guttene våre vant så mye som 23-0 til slutt. Stangeland skal ha for at de fullførte kampen ut og en positiv trener som oppmuntret fra sidelinjen. Stangeland hadde fortjent et mål på slutten av kampen.

Nå blir det spennende å se hvem vi møter i 4.runde. Hana skole er eneste laget som fortsatt er med fra Sandnes.

Målscorere for Hana skole: Brede 9, Micheal 5, Ramin 4, Lewis 3, Sebastian 1 og Jevgeni 1