Meny
Velg seksjon Mellomtrinnet 7. trinn
Hanamyrveien 21 4328 Sandnes
Telefon: 51 33 67 00 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Atle Sømme
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2017><<
oktober 2017
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405
Gå til Its Learning
Lenker 5-7 - Regning
Matematikk.org
Abakus
Multi 5-7
MaxFri
Lenker 5-7 - Lesing
Zeppelin
ReLeMo
Hurtiglesing
Lenker 5-7 - Diverse faglenker
Nasjonale prøver
Moava
Musikkisum
Gruble
ENKI
Khan Academy
Digital ferdighet
Skolens IKT-plan

Høsten er her for fullt med mørke morgener. Minner alle om å bruke refleksvest eller andre former for refleks på klær og skolesekker.

Vi minner også alle som sykler om å ha sykkellys i orden.

 


Mange elever velger å ha med drikke hjemmefra i sekken, noe som selvsagt er greit. Likevel ser vi det nødvendig å presisere at vannflasker o.a. ikke kan ligge i samme rom som skolebøker eller annet utstyr. Vi har dessverre opplevd flere tilfeller med vannlekkasje i sekken, noe som medfører vannskader på bøker og annet kostbart utstyr. Dette er særlig viktig nå som flere trinn vil få utdelt Chromebook. Vi ber alle om å sørge for at vannflasker oppbevares i lommer på utsiden av sekken, eller i eget rom i sekken (evt pakket i plast). Bøker og utstyr med vannskade kan kreves erstattet jfm skolens ordensreglement.  

Elevene på 7. trinn har jobber med et prosjekt om dyr i den norske fjellheimen. Bettina kom mandag med sitt bidrag. Vurdering: målløs!

Hana skole har den siste tiden opplevd at elever kontaktes via smartklokker o.l. i skole-/SFO-tid. De kan ringe og sende meldinger med slike klokker. Dette oppleves ikke trygt. En kan nå ha en følelse av at folk utenom skolen kan sitte og lytte til det som skjer eller blir sagt i klasserommet, via smartklokkene. Tilsatte i skolen kan heller ikke alltid vite hvem det er som ringer, om det er foresatte, kjente eller uvedkommende.

Vi vil at skolen skal være en trygg plass for alle. Vi vil ikke at elever skal være redde for at ting de sier blir tatt opp, eller at det blir tatt bilder eller film av dem, uten de vet om det. Samarbeidsutvalget ved Hana skole har derfor presisert følgende i skolens ordensreglement: "Mobiltelefon og annet kommuniserbart utstyr (f.eks. musikkspiller, kamera og smartklokke) er ikke tillatt uten skriftlig avtale mellom lærer og foresatt".

Det er altså ikke lov å bruke slikt utstyr på skolen uten at det er gjort avtale med lærer. Dette gjelder også når barna er på skolen i SFO-tid. Vi håper alle ved skolen, både elever, tilsatte og foresatte, respekterer dette, og at vi unngår at elever blir kontaktet via smartklokker på skolen.

Ordensreglementet finner der under "Vårt psykososiale miljø", og videre under "Skolens handlingsplan" i menyen til venstre.

Mvh
Rektor