topLogoSpacer
 

Hånes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  Ansatte  

FN-samling
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: BW

picture
 

På fredag arrangerte elevrådet FN-samling. Temaet var "Vennskap". Representantene i elevrådet ledet samlingen på en fin måte. De hadde laget fine bildeserier og filmer som handlet om hvor viktig det er å ha gode venner. 

Kl 12.00 danset elevene BlimE-dansen. Video av dette kommer snart!

BRUK REFLEKS
Publisert: 09.01.2014 skrevet av: IBT

Nå som vi er i den mørke årstid, må vi igjen minne om at alle elever bruker refleks på vei til skole og SFO. I perioder med mye regn og uvær er det ekstra mørkt om morgenen.

Elevene på 1.trinn får refleksvest på skolen nå i høst. De andre elevene på småtrinnene har refleksvester som de har fått på skolen tidligere. Hvis dere ikke finner vesten, kan dere kontakte kontoret på Heståsen og få en.

Dere foreldre må oppfordre barna deres til alltid å bruke refleks når de går til skolen om morgenen eller er ute om kvelden. Det er tryggere både for fotgjengere og bilister.

BlimE!
Publisert: 19.10.2014 skrevet av: TEN

picture
 

Vi på 4.trinn er med på NRK Super sin holdningskampanje BlimE! Slagordet til kampanjen er "Si hei, vær en venn". De siste ukene har vi på 4.trinn øvd masse på BlimE! - dansen, denne dansen skal vi danse fredag klokken 12.00.

2.trinn og 3.trinn er også med på kampanjen og skal være med å danse med oss. Vi gleder oss til å danse sammen!

Leie av gymsal og skolekjøkken
Publisert: 13.10.2014 skrevet av: MF

Det er mange som ønsker å leie gymsal og kjøkken til ulike arrangementer. Det synes vi er kjempehyggelig! Grunnet mye fast utleie er gymsalen ikke ledig ukedager, kun i enkelte helger.Ta kontakt med Marit på telefon 41 53 59 62 dersom du ønsker å leie.

SFO lokalene på Heståsen er også flotte å bruke til bursdagsfeiring ol. Ta kontakt med Tor på telefon 41455961 om aktuelt

Aktivitetsdag
Publisert: 26.09.2014 skrevet av: BW

picture
 Klar for aktivitet!

Fredag før høstferien var det aktivitetsdag for hele Hånes skole. Barna ble delt i grupper på tvers av trinnene. Det var kjempegøy!

Takk til elevene på 7.trinn for hvordan de utførte oppgaven som gruppeledere.

Klikk på "Les mer" for å se bildene

Se flere forside artikler >>

 
 
.