Meny
Velg seksjon Forside
Hålandsveien 21 4053 Ræge
Telefon: 51 94 42 42 mobil 45036514 Send oss e-post
Redaktør: Safet El.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2017><<
september 2017
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Hei!

Denne uken hadde vi fokus på lek og lekevenner. Vi ser at elever er blitt trygge både på omgivelsene og voksne på SFO. Vi er en SFO men delt i to baser. Vi leker både med elever fra vår base og tvers over basene.

Vi har jobbet også med hvordan vi vil ha det på Håland skole SFO. Elever deles i grupper på 4 sånn at de har mulighet til å si egne meninger om hvordan de har det og hvordan de vil ha det på SFO. Mandagen hadde vi en runde rundt skolen og ny venndag mens på tirsdag og onsdag har vi hatt fysiske aktiviteter både  ute og i gymsalen. Torsdagen er en kort dag på SFO elevene kunne velge om de ville leke ute eller inne. Fredagen var vi ute til kl.13:15. Vi spiste lapskaus på kjøkkenet. Etterpå var en gruppe elever i gymsal mens andre har lekt på kjøkken eller små rom.

God helg.


Hei!

Ja,nå står høstferie for tur og i den anledning ønsker vi å vite hvor mange elever som kommer å benytte seg av SFO tilbudet.

I uke 41 dvs fra mandag 09.oktober til fredag 13. oktober har vi skolefridager. Vi har åpent fra kl.07:30 til kl.16:30.

For å planlegge både aktiviteter og voksentetthet er vi avhengig av deres påmelding. En kan godt si at deres påmelding påvirker kvalitet i skolefridager.

Dere får påmeldingen denne gangen i papirform viktig at dere svarer både på påmeldingen til høstferie og brukerundersøkelse ang spilletid i skolefridager.

Svarfrist er 27.09.17


Denne uken har vi vært mye ute. På mandag hadde vi ny venn dag. Det er blitt veldig populært og elever er veldig engasjert.  Mandager pleier vi springer en runde rundt skolen.

På tirsdag og onsdag hadde vi lekt i grupper. Torsdag spiste vi knekkebrød felles på kjøkkenet. Fredag var knall dag med fint vær og vi har vært ute hele dagen. Vi spiste makaroni med pølser og kjøttkaker og avsluttet maten med vann is.

God helg!


Hei!

Som vanlig i oppstart av SFO - året har vi  hovedfokus på å bli kjent med hverandre. Gjennom kommunikasjon og ulike aktiviteter blir vi kjent med alle små og store på SFO-en vår. Dagsrytme, rutiner og regler i SFO skal læres og oppfriskes. Gjennom kommunikasjon og samspill blir vi tryggere på hverandre. Aktivitetene er ikke detaljplanlagt enda, men vil bli tilrettelagt etter elevens gruppe og det enkelte elevs behov. Dessuten vil elever få mulighet til å komme med idéer og innspill, og vi voksne skal prøve å være imøtekommende så langt det lar seg gjøre (elevmøte). I starten vil vi bevisst bruke mye tid på lek, slik at elever kan nærme seg hverandre og oss voksne i sitt eget tempo. Etter hvert vil vi gripe fatt i det elever er interessert i og jobbe videre med det. Hver mandag fremover kommer vi til å ha ,,ny venn dag" dvs at elever skal leke med en av medelever som de pleier ikke å leke med som vanlig.

Vi setter stor pris på de positive tilbakemeldinger dere har komt med siden oppstarten. Vi anbefaler dere at der tar opp med oss med en gang dere merker noe uansett om det positiv eller negativt. Vi jobbe med saker som dukker opp underveis og på den måten forhindrer vi at det blir misforståelser.


På mandag hadde vi elevmøte der elever har fortalt både til oss voksne og medelever hvordan de vil ha det på SFO. Vi voksne lytte godt etter og skrev ned forslagene. Det viser seg at elever stortrives på SFO og at de vet hvordan de vil ha det. Resten av uken var fint vær og vi har kost oss ute. Vi har også jobbet i grønnsakhagen vår. I dag hadde vi bursdagssamling i storstova. Til varm mat hadde vi Meksikans tomatsuppe.

God helg


HEI.

Elever som går i første klasse er i Base 1. Hvis dere skal kontakte oss eller om elever skal har fri sender dere SMS til 95 99 15 78.

Elever som går i andre, tredje og fjerde klasse er i Base 2. Hvis dere skal kontakte oss eller om elever skal har fri sender dere SMS til 91 39 74 59.

Hvis dere har barn i begge baser sender dere bare en SMS.Vi svarer på alle SMS-er.

I tilfelle dere trenger snakke med meg eller dere lurer på noe ang SFO kontakter dere meg på mobil 45 03 65 14 eller 51 94 42 41.

Mvh Safet avdelingsleder ved Håland skole SFO.


Hei alle sammen!

Det er mye regn  nå for tiden, men den glade gjengen vår liker å være ute.

Det er  kjempe viktig at de har de rette klærne. Vi er ute uansett vær, og dessverre så

er det en del elever som mangler de rette klærne i forhold til været.

På foreldremøte i fjord stilte vi foreldrene spørsmålet hva ønsker dere at vi

skal gjøre hvis elever mangler klar? Vi fikk klar svar at vi skal ringe

dere og at det er foreldre sitt ansvar å sørge for at elever har nok og rette klær.

Vi anbefaler at dere merker klærne med navn og telefonnummer sånn at vi kan

finne ut hvem som eier hva. Nå for tiden er det mye klær som ligger i gjenglemt tøy.

Vi kan ikke gjøre noe med dette siden de er ikke merket med navn.

 


Hei!

Nå er vi ferdig med første skoleuke. Vi har fått 17 nye elever og vi brukte tiden til å bli kjent. Vi har tatt en runde rundt skolen for å vise elever hvor langt  de kan gå.

Første klasse elever går i base 1 frem til oktober. Vi har både planlagte aktiviteter og en del frilek. Siden det er ikke så ofte vi har fint vær er vi alltid ute. Jeg anbefaler dere sende oss SMS i tilfelle eleven skal ha fri eller ble hentet av noe andre. Vi leser SMS-er når vi kommer på jobb dvs mandager og fredager etter kl.12. Tirsdager og onsdager kl.13:30 og torsdager kl.14:00.   


Siste sommeruke før skole start.

Vi har kost oss både inne og ute. Ute har elever fått mulighet til å male, sykle, tegne med kritt osv.

Inne har vi hatt forskjellige formingsaktiviteter og besøkte par ganger gymsal. Bilder sier tusen ord.  


Denne uken koste vi oss masse ute. På mandag har vi vært mye ute og lekte i ballbingen. Inne lekte vi på dokkerommet og figurrommet. Vi hadde også elevmøte der elever fortalte til hverandre hvordan  de vil ha det på SFO. Kjekt å høre at de stortrives og at de jobber virkelig med reglene. Vi snakket om hvorfor det er viktig å ha regler, når vi er så mange på samme sted. Jeg var tydelig på at det er ikke vi voksne som må passe på at de følger regler som de har laget selv. Vi voksne skal hjelpe dem i situasjoner der det er behov og veilede dem videre. På tirsdag og torsdag hadde vi idrettsdag. Onsdag var bakedag da har elever laget pizza. Fredag er kosedag vi spiste hamburgere og gele. anbefaler dere se på bilder.

Ønsker dere en fin helg.


En kjempe kjekk uke på SFO. Vi har lekt både inne og ute. Elever ble kjent med hverandre og oss voksne. Denne uke hadde vi 6 nye lever.

På mandagen hadde vi kunst dag da har elever lagt 3D-bilder. Tirsdagen var vi ute lenge og elever utforsket ute området. Onsdagen bakte vi på kjøkkenet og hadde gym i gymsalen. Torsdag var idrettsdag vi lekte i ballbingen. Fredagen var kosedag vi var ute stor del av dagen. Vi grillet pølser i grillhytta og spiste gulrot kake. I tillegg til dette hadde vi elevmøte der vi har snakket om hvordan vi vil ha det på SFO-en vår.  Anbefaler  dere se bilder.

God helg!


Hei!

Nytt SFO-år ved Håland skole SFO starter mandag 31.juli 2017. Uke 31,32 og 33 har vi åpent for påmeldte barn fra  kl.07:30 og stenger kl.16:30 fra mandag til fredag. De tre ukene kommer vi til å ha fokus på tilvenning. Det kommer til å bli mye fri lek og organiserte aktiviteter både inne og ute. Vi kommer også til å forsette med arbeidet ved grønnsakshagen vår.  

Vi gleder oss til å treffe både nye og "gamle" elever og foreldrene. Håper at dere har hatt en fin sommerferie og er klare til å bli en del av verdens beste elevgruppe.   

 

Vi anbefaler at elever har reservetøy, regntøy, støvler og drikkeflaske. Det er veldig viktig at dere hilser på oss voksne når dere leverer elevene og sier hade til oss når dere henter elevene.

Jeg anbefaler at dere leser info til foreldrene som heter "skolefriedager". Dere finner info her på nettsiden til høyre.

 


Planleggings dag!

SFO stengt.


En kjempe kjekk uke på SFO med mye fri lek og organiserte aktiviteter både inne og ute.

Denne uken har vi jobbet mye i kjøkkenhagen vår. Det er stor forandring fra begynnelsen. Elever har vært kjempe flinke og hjelpsomme. Tredje og fjerde klassinger hadde sommer avslutningen. De bestemte seg for å spise pizza.  Vi avslutter uka med bursdagsmarkering i storstova. God helg og god sommerferie til dere som skal ha den fra i morgen av.


Hei!

Vi er i gang med å lage en flott fargerik kjøkkenhagen til SFO-en vår. Målet vårt er å dyrke deivers frukt, bær og grønnsaker som vi seinere skal høste og bruke i maten vår. Elever har viste stor interesse og deltar aktivt både når det gjelder bygging av gjerde og planting av planter. Anbefaler dere se på bilder.


Hei!

En kjempe kjekk uke på SFO. Vi har ryddet og pyntet SFO til 17.mai. Torsdag var rolig dag men i dag har vi vært ute hele dag. Vi har grilla i grillhytte og spiste is. Lekte bak skolen og har bygget med byggeklosser. Denne uken har vi snakket mye om brann og brannøvelse. Hva gjør vi i tilfelle brann? I dag hadde vi brannøvelse og elever viste hva de skal gjøre i tilfelle brann.  

God hel alle samme!


Hei.

Denne uken har vi begynt å rydde,vaske,koste og pynte SFO-en vår. Vi prøver å gjøre alt klart til 17. mai. Elever viser stor interesse for aktiviteten og finner alltid noe som de vil være med på. Vi gleder oss til 17. mai.


Hei!

Vi er så heldige med fint vær derfor har vi vært ute nesten hele veien. Uken har vi avsluttet med å grille hamburgere og vann is.

God helg


I dag besøkte vi bondegård til en av elevene. Det var kjempe kjekt, både små og store koste seg.

Bilder sier tusen ord.

God helg


I dag har vi lekt både inne og ute. Ute har vi lekt i ballbingen og spilte kanonball. Vi delte elever i to grupper påskehare mot påskekylling. Inne har vi lagt påskepynt. På kjøkkenet har vi bakt boller og spiste gullunsj.

I morgen har vi åpent fra kl.07:30 til 12:00


I dag har vi fått SMS fra påskeharen. I følge SMS var påskeharen veldig opptatt og kunne ikke komme på besøk men han leverte påskeegget med påskeekspressen. Beskjeden fra påskeharen var å lete etter egget, lese kortet og dele likt. Egget ville ligge et plass en ikke kunne tro.

Vi har også hatt påskepynt laging se bilder. Til lunsj hadde vi havregrøt med epler og rosiner.

Ha en fin dag videre.


En kjekk uke på SFO. Vi hadde forskjellige påskeaktiviteter som maling, klipping, sløyd mm.

Vi avsluttet uken med meksikansk tomatsuppe og kvikklunsjen.

Ønsker alle dere en riktig god påske.


En stor dag på Håland skole SFO!

Som vanlig startet dagen med opprop. Etterpå gikk vi to runder rundt skolen for å få litt frisk luft. Så var full gass med å lage mat, fikse det tekniske i storstova, servering, rydde i gangene mm. Halv fire åpnet vi dørene på kjøkkenet for foreldrekafè. Vi ble virkelig positivt overasket da vi så hvor mange av foreldre, bestforeldre, søsken og familie som tok seg tid til å komme og gjøre dagen vår helt fantastisk.  

Elevene ved Håland skole SFO ønsket å vise hvor kjekt de har det på SFO og da de så hvor mange som kom på besøk ble de veldig glade. De var utrolig stolte og fornøyde over hva de hadde fått utrettet denne dagen.

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger vi får fra dere, kjekt å vite at dere koste dere sammen med oss.


Hei!

Nå på fredag skal vi  ha  karneval på SFO. Elever har fått beskjed om at de kan ta med seg kostymer. Vi gleder oss til en kjekk dag på SFO.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som dere har komt med i det siste, de gjør oss gode. Det var litt stille her på siden i det siste og dere har etterlyst fredagspost og bilder. Jeg beklager virkelig og lover at jeg skal gjøre mitt beste for å få det til.