Meny
Velg seksjon Forside
Hålandsveien 21 4053 Ræge
Telefon: 51 94 42 42 mobil 45036514 Send oss e-post
Redaktør: Safet El.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2016><<
februar 2016
mtotfls
25262728293031
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Mandag på SFO i uke 6

I dag kom elever kl.12 på SFO. Etter oppropet gikk vi ut til kl.13. Ute hadde vi stafett, vi delt elever i 5 grupper og de hadde det kjempe kjekt. Mange spurte om vi skal ha det en gang til snart. Vi gikk inn ca kl.13 og spiste mat etter maten har vi laget øyenstikkere. Litt før kl.15 fikk jeg besøk av 12 elever. Jeg var veldig glad for besøket men fant fort ut at det var ikke meg som fikk mest oppmerksomheten. Men kjekt allikevel.


Hei!

Denne uken hadde vi både frilek og organiserte aktiviteter. Vi startet uken med stafett. Elever syns at det var kjekt å springe. Vi var i gymasal, danset, formingsaktiviteter på kjøkkenet, data og vi har spist tomatsuppe.

I dag har vi ryddet sykkelskuret. Vi hadde en del store sykkler nå har vi kjøpt  8 ny som er litt mindre. De passer bedre for førsteklassinger.

God helg!!!


I dag tok vi farvel med cornflakes.  I stedet for cornflakes kommer vi til å ha WASA grov knekkebrød med div.pålegg

Hei!

 I dag hadde vi stafett. Elever ble delt i 5 grupper. Hver gruppe sprang på 4 forskjellige måter.


Hei!

Denne uken har vi sprunget rundt skolen og lekte både inne og ut. Det blåste kraftig ute og vi utnyttet vinden til å prøve vår drage. 

I dag har vi markert bursdagene for elever som hadde bursdag i januar. Til mat hadde vi salatbar.

Må bare takke for de hyggelige tilbakemeldinger som jeg har fått fra dere, siste uken. Gjennom hverdagen får vi vite fra elever at de stortrives på SFO. Kjekt å få bekrefta at dere foreldre/foresatte er fornøyde med tilbudet vårt også. 

Ønsker dere god helg.


Hei alle sammen!   I det siste har jeg tenkt på hvordan jeg kan gi foreldre/foresatte ved Håland skole SFO bedre informasjon om det vi gjør på SFO. Vi har prøvd å finne ut hva foresatte har mest behov for. Da vi gikk gjennom foreldreundersøkelsen, fant jeg ut at foreldre/foresatte savner mer informasjon fra SFO. Jeg har tidligere informert dere om at vi bruker vår nettside som vår hovedkommunikasjon med foreldre/foresatte. All informasjon som foreldre/foresatte har behov for, finnes derfor på nettsiden vår. Jeg har anbefalt foresatte å abonnere på nettsiden vår, da dere vil få mail hvis jeg har lagt ut noe eller hvis det er påmelding til skolefrie dager på gang. Sist gang jeg sjekket hvor mange av foreldre/foresatte som har abonnert på nettsiden vår, ble jeg virkelig overrasket, siden BARE 6 av 64 foreldre/foresatte har abonnert på den. Dette ble tatt opp i Samarbeidsutvalet ved skolen i sist møte, og vi ble enige om at jeg abonnerer for dere på nettsiden vår, og dere kommer da til å få en mail fra noreply@nyweb.no som viser påmeldingen til nyhetsbrevet hos Håland skole SFO. Dere har mulighet til å melde dere av, men det anbefaler vi ikke.

 

I


I dag har jeg vært med første klasse i gymsalen. Det var kjempe kjekt å se hvor snille og greie de er møt hverandre. Første kvarter lekte de med hver sin ball. Til slutten har vi sprunget frem og tilbake i gymsalen. Det var stor interesse og de sprang mye. Beste tid var på 8 sekunder. Sier bare bra innsats. 

De som var igjen på SFO lekte med duplo og klosser. Til frukt hadde vi appelsiner.


Denne uken har vi vart på sløyd, gymasalen og på formingsrom. I tillegg til dette har vi vart mye ute.

I dag har vi bestemt oss for å vare ute i det fine været! For å få værmen i  oss har vi lagt tomatsuppe som vi spiste ute. Elevene syns at det var kaldt men kjekt. Da vi kom inn har vi hatt en formingsaktivitet og lekte med lego.