Meny
Velg seksjon Forside
Hålandsveien 21 4053 Ræge
Telefon: 51 94 42 42 mobil 45036514 Send oss e-post
Redaktør: Safet El.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2016><<
oktober 2016
mtotfls
26272829300102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31010203040506
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Denne uken har vi ekstra fokus på det å være en god venn. Uken skal vi avslutte med VENNEFEST hvor vi skal kose oss og ha det kjekt sammen små og store. Hvis elever har lyst kan de kle seg ut, men det er litt regler også i forhold til kostymene. Ingen masker eller kostymer som dekker ansiktet. Vi skal ha god mat, dessert, musikk og mye gøy. Vi gleder oss.

Vi begynte dagen rolig på kjøkkenet. Etter frokosten skrelle vi poteter og kålrot. En gruppe elever har lagt grønnsaksuppe mens andre har laget brød til suppe. Etterpå gikk vi ut og lekte i ballbingen. Vi begynte med oppvarmingen der elever hadde lekt med rockeringer.(se bilder) Etterpå delte vi elever i to grupper og hver gruppe gikk gjennom 3 forskjellige poster med fysiskaktiviteter.Vi avsluttet fysiskaktivitet med å springe rundt skolen. Da vi kom inn var det flere som bare la seg på golvet og slapp av.

Vi gleder oss til i morgen da har vi kosedag og elever kan ta med seg et kosedyr:


I dag har vi storkost oss på skolen. Vi  begynte dagen på avdelingen der elever fikk mulighet til å leke i grupper. Etterpå hadde vi samling der elever fikk informasjon om hva som skal skje videre. Elever ble delt i grupper og de bakte hver sin pizza. Til kos hadde vi kanelboller. Vi lekte ute etter maten.

Vi gleder oss til i morgen da blir det idrettsdag.


Hei.

Vi begynte dagen rolig på avdelingen. Elever spiste frukost og lekte ute frem til kl.10:30. Taxien plukket oss opp på parkeringsplassen og kjørte til Sandnes kino. Vi spiste på McDonald's og etterpå så vi filmen Oppdrag Dory. Da vi kom tilbake lekte vi litt ute og avsluttet dagen med frukt. 

Vi gleder oss til i morgen da blir det bakedag.


Denne uken kommer vi til å ha tema for hver dag. I dag fikk elever mulighet til å male og lage kunst derfor kaler vi dagen  for kunstdag.  

Vi begynte dagen rolig med frokost og spill på kjøkkenet. Etterpå gikk vi ut å lekte i det fin været. Vi spiste lunsj ute og avsluttet utetid med kakao.

Vi gleder oss til i morgen da blir det utfluktsdag.


Deilig høst vær.

Vi på Håland skole SFO elsker å være ute og når vi får så fint være kan vi ikke ha det bedre. Vi har storkost oss ute. Elever vil ikke gå inn og de er over alt. Vi har spilt fotball, basketball, kanonball mm. I tillegg har vi hatt sykler ute hver dag. Vi har avsluttet uken med lapskaus og is.


Denne uken hadde vi mye skiftende vær. En del elever mangler regntøy og de ble våte. Mangel på regntøy har hjort det vanskelig for oss å hjelpe. Ellers har vi lekte mye ute og danset i storstova. I dag har vi markert bursdager til de elever som hadde bursdag i september. Til mat hadde vi salatbar og vi har avsluttet dagen med film. 

God helg alle sammen!!!


På Håland skole SFO har vi åpent hele året sett bort fra 4 uker i juli måned, helligdager og 5 planleggingsdager. Heldags - SFO er de dagene der det er undervisningsfri. I løpet av året er det heldags - SFO følgende perioder: august før skolestart, høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie og juni etter skoleavslutningen. Datoer og antall dager varierer(se skoleruta for Håland skole og SFO).  

I skolefridager har vi åpningstid kl 0730-1630 med unntak av julaften, nyttårsaften og onsdag før påske da det er åpningstid til kl 1200. Når det er heldags - SFO ønsker vi tilbakemelding fra alle foresatte på om eleven kommer eller har fri. Dette gjøres via på/avmeldingsskjemaet som blir lagt ut på hjemmesiden eller SMS innen fristedatoen. Ut fra påmeldingen kan vi disponere personalet riktig og lage aktivitetsplan.  

Vi holder oss til faste beskjeder i skolefridager. Dvs elever blir sendt hjem som vanlig. Som ellers i året har de med 60%-plass mulighet til å bruke 3 dager per uke. Dersom en melder seg på, men ikke kommer, skal SFO ha beskjed så snart som mulig. Påmeldte første klassinger som ikke kommer blir etterlyst av SFO.   I skolefridager har vi temaer for hver dag ellers gjør vi vanlige aktiviteter som: formingsaktiviteter, lego, gymsal, turer i nærområdet, innelek og utelek. Vi forsøker også å få til noen utflukter med buss (det kan være kino, museer, bondegård, Viten fabrikken, Sørmarka Arena, strand mm). I skolefridager får elever mulighet å spise medbrakt frokost. Deretter får de lunsj rundt 1030 og knekkebrød/frukt i 13/1330-tiden.

Vi anbefaler ikke at elever tar med seg leker hjemmefra, det er mange årsaker til dette. Håland skole SFO har masse leker og vi organiserer leke dager der barna kan ta med seg en ting som de kan vise frem til de andre. NB! Kjernetiden på SFO er mellom 09.30 – 15.00. Skulle dere være litt sent ute med levering av barnet og vi har allerede dratt ut på tur, må dere levere barnet der vi er. Husk å ringe først!    Hei alle sammen!

Det er både kaldt og våt ute nå for tiden, men den glade gjengen vår liker å være ute.

Det er  kjempe viktig at de har de rette klærne. Vi er ute uansett vær, og dessverre så

er det en del elever som mangler de rette klærne i forhold til været.

På foreldremøte stilte vi foreldrene spørsmålet hva ønsker dere at vi

skal gjøre hvis elever mangler klar? Vi fikk klar svar at vi skal ringe

dere og at det er foreldre sitt ansvar å sørge for at elever har nok og rette klær.

Vi anbefaler at dere merker klærne med navn og telefonnummer sånn at vi kan

finne ut hvem som eier hva. Nå for tiden er det mye klær som ligger i gjenglemt tøy.

Vi kan ikke gjøre noe med dette siden de er ikke merket med navn.

 


I uke 37 har vi vært heldige med været og vi storkoste oss ute. Vi hadde både frilek og mye organiserte aktiviteter. Mandag og tirsdag har vi hatt sykler ute. Onsdagen hadde vi store klosser, elever kunne bygge forskjellige figurer. På fredag grillet vi i grillhytta og var ute hele dagen.

I uke 38 begynte det å være kaldere og vi ser at alle elever har ikke reserve klær. Mange blir både kalde og våte. Vi kommer til å sende SMS til foreldrene i tilfelle elever mangler reserve klær eller regntøy.

I dag hadde vi fiskekaker og potetstappe til mat og til dessert hadde vi gele.

 


En rolig uke på SFO med mye frilek og en del organiserte aktiviteter både inne og ute. Målet vårt er å være ute lengst mulig spesielt når det er fint vær.

Vi opplever at en del av elever mangler støvler eller regnbukser eller regntøy. Vi kommer til å sende SMS til foreldrene i tilfelle deres barn mangler klær.

 


Hei!

Enda en kjekk uke på SFO med både organiserte aktiviteter og frilek. De store gravmaskiner har forsvunnet og nye lekeapparater har dukket opp. Vi har jobbet mye med rutiner og hvordan vi vil ha det på SFO. For å finne ut hvordan elever har det hadde vi i dag elevmøte. Elever har fortalt om hvordan de har det og hva de kan gjøre for å ha det enda bedre. Vi voksne har snakket med elever om hvorfor det er viktig med fellesregler og hvor viktig det er å forholde seg til disse. Til varm mat denne uken hadde vi lapskaus.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!


Hei!

Denne uken har vi lekt veldig mye ute. Lenge siden hadde vi sykler ut og elever viste stor interesse for sykling. Uteområdet begynner å bli ferdig og nye lekeapparater har komt på plass.

I dag har vi markert bursdager for elever som er født i august måned.

Viktig beskjed til alle foreldre ved Håland skole SFO. Når dere har avtalt en fast sending av elever hjem så gjelder avtale til eleven slutter ved SFO eller dere foreldrene forandrer den.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg.


Hei!

Nå har vi begynt med vanlige SFO-dager. Vi har truffet flere nye elever som begynte på SFO første skoledag. Vi har også fått tilbake elever som hadde fri i skolefridager. En kjekk uke med mange forskjellige aktiviteter og nye regler.

Vi har opplevd en stor mengde av forskjellige beskjeder fra foreldrene om henting og sending hjem. Det skapte en del utfordringer for oss i forhold til å håndtere alle beskjeder riktig. Vi håper at dette skal ordne seg fort og ber dere foreldrene om å sende SMS til den base deres barn går i og helst før kl.10. Vi svarer på SMS når vi har lest dem.

Vil minne dere på at vi kommer til å ha oppstartsmøte for SFO på kjøkkenet mandag 22.august kl.17:30 til kl:18:00

Ønsker dere en riktig god helg


Hei!

En kort og kjekk uke på SFO. Vi har truffet både nye og gamle elever. I tillegg har vi blitt ferdige med gitarprosjektet. Elever har lagt gitarer på sløyd og malt de akkurat som de ville. Elever har også malt på lerret med mange flotte motiver. I dag hadde vi fint vær og vi kost oss ute i ballbingen. 

Vil minne dere på at vi har stengt i morgen og på fredag. Vi har planleggingsdager. Ønsker dere en riktg god langhelg og velkommen til et nytt skoleår på mandag.


 

VELKOMMEN TIL OPPSTARTSMØTE FOR HÅLAND SKOLE SFO    

 AVSPARK FOR ET NYTT SFO-år PÅ KJØKKENET, MANDAG 22.08.16 KL. 17.30 – 18.00

 

Agenda:

     Litt om SFO,

     Oppstart

     Skolefridager

     Kvalitet ved SFO

     Forventninger og

     Kommunikasjon med foreldrene/foresette.


Hei!

Velkommen til nytt SFO år. Vi har startet på mandag 1. august. En kan si at vi har rocka oss inn i et nytt SFO-år. Det var kjempe kjekt å hilse både på de nye elever, foreldrene og treffe de "gamle". Håper dere har hatt en fin sommerferie og at dere  har ladet batterier til et nytt og spenende SFO-år .

Vi har ikke hatt mange planer siden vi er opptatt av å ta imot både nye og gamle elever. Men allikavel har vi gjort mye. Vi var mye ute, lagte masker, gitarer på sløyd, lekte i ballbingen, laget mat, spist pizza, lagt sommer pynt på kjøkkenet og mm.

Anbefaler dere se bilder.

God helg og velkommen tilbake til en ny spenende uke på SFO.


    *torsdag 11.08.16

    *fredag   12.08.16

    *fredag   18.11.16

    *mandag 02.01.17

    *fredag   30.06.17Hei!

Jeg har informert dere på foreldremøte at jeg kommer til å melde dere på SFO sin nettside. I dag har jeg registrert dere på nettside og dere kommer til å få mail hver gang jeg setter noe nytt på nettsiden frem til sommer 2017 eller til  dere melder dere ut.

 


Hei. 

Uke 25 og 26 har vi hatt en del frilek og mange organiserte aktiviteter. Vi var opptatt av å gi elever  mulighet til å velge aktiviteter. Vi har hatt utflukter til Kleppeloen og Ølberg strand. Elever deltok blant annet  i mat lagingen, bingo, veving, kanonball, dans, grilling, fysiske aktiviteter, mm.Vi ønsker dere en riktig god sommerferie.

SFO har stengt i morgen 1.juli og uke 27,28,29 og 30. Første SFO-dag etter sommerferien er mandag 1.august 2016.

 


Hei.

Siden skolen hadde annerledes uke på skolen tenkte vi å ha det samme på SFO, men på vår måte. Elever fikk lov å sitte på bordet i stedet for å sitte på stoler. De måtte rekke opp foten i stedet for hånd hvis de skulle si noe. Elevene satt på golvet og spiste fra stoler. Elever gikk ut baklengs i stedet for å gå rett frem og mm.

Fredag 17.juni har vi markert bursdager for elevene som er født i juni og juli måned. Vi har også delt ut takkekort for elevene som slutter på SFO.

Maren studente vår hadde siste praksisisdag hos oss og vi ønsker henne lykke til videre i Sande barnehage.

Uke 24 var siste vanlige uke dette SFO- året. Fra 20.juni starter sommer SFO jeg anbefaler dere lese dokumentet skolefridager ved Håland skole SFO.

Ønsker dere alle sammen en fantastisk sommerferie både fra små og store her på Håland skole SFO.

 


Hei!

Denne uken har vi kost oss i det fine været. Vi har hatt mye frilek og organiserte leker. Elever kunne velge mellom formings og fysiske aktiviteter.

I dag har vi avslutett fjerde klasesklubben. Elevene kunne velge mellom å bowle eller spise pizza. De som var igjen på skolen spiste vannmelon og lapper.

God helg alle sammen. Vi gleder oss til annerledes uke på SFO-vis.

 


Hei!

I dag har vi tillatt oss å bruke vannslangen ute siden det var så fint og varmt vær. Men vi ble skikkelig overasket da vi fant ut at bare 13 av over 60 elever som hadde skiftetøy.

ALLE ELEVER MÅ HA SKIFTETØY PÅ SKOLEN OG SFO. Det er foreldrene sitt ansvar å sjekke av og til garderobeplassen for å se om deres barn har skiftetøy.. Vi på SFO gjør vårt beste for å få det til men når det er så mange som mangler skiftetøy blir det UMULIG å hjelpe alle.

Vi anbefaler sterkt at alle elever har solkrem, vannflaske og håndklær på SFO. Vi hjelper elever med solkremen men på grunn av smittefare ser vi først på om elevene får det til selv.

 


 

Hei!

I dag hadde vi sommerfest på SFO. Vi var heldige med været. Det var:grilling, vannmelon, is og saft som reddet dagen. Vi har hatt vannslange også der elever fikk avkjølet seg litt med vann.

Bak skolen har en del elever i det siste bygget  en hytte. I dag ble vi voksne invitert til åpningsfest og vi ble virkelig overasket av hvor flinke de var.

Ha en fin helg.


Today we had "English day" at Håland School.

When they came to SFO they werw all dressed up,in"English scool uniforms"