Meny
Velg seksjon Forside
Hålandsveien 21 4053 Ræge
Telefon: 51 94 42 42 mobil 45036514 Send oss e-post
Redaktør: Safet El.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2017><<
februar 2017
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27280102030405
06070809101112
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Hei!

Nå på fredag skal vi  ha  karneval på SFO. Elever har fått beskjed om at de kan ta med seg kostymer. Vi gleder oss til en kjekk dag på SFO.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som dere har komt med i det siste, de gjør oss gode. Det var litt stille her på siden i det siste og dere har etterlyst fredagspost og bilder. Jeg beklager virkelig og lover at jeg skal gjøre mitt beste for å få det til.


I dag har vi storkost oss på SFO. Elever har lekt både ute og inne. Siden vi hadde fokus på mat har elever deltat på matlagingen. Elever har lagt dessert også😊😊😊.Ønsker dere alle sammen en riktig God Jul og god helg.

I dag har vi hatt fokus på fysiskeaktiviteter. Elever har lekt både inne og ute. Mens en gruppe har malt bilder har de andre lekt i gymsalen.

I dag hadde vi kunstdag på SFO. I tillegg har vi lekte både inne og ute.  En gruppe elever var i gymsalen også. Vi gleder oss til i morgen.

I dag har vi storkost oss på SFO. Etter oppropet gikk vi ut og lekte i det friske været. Elever gikk inn ca kl.13 og tok på seg nisseluer. Vi gikk til storstova kl.13:15. I storstova hadde vi stol leken for de elever og voksne som hadde bursdag i desember. Vi danset og lekte litt i storstova. På kjøkkenet har voksne gjort alt klart til julebord. Vi spiste grøt og nisse kom på besøk.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg.


Mye kjekt som skjer på SFO nå for tiden. Elever viser stor interesse for aktivitetene men det er en del som ønsker ikke å delta på alt. Vi prøver så godt vi kan å inspirere elever til å delta. Det nærmer seg fredagen og vi gleder oss til nissefesten. 

Nå på fredag kommer vi til å ha nissefest. Elever kan ta med seg nisseklær som de kan ta på seg etter skolen. Vi begynner dagen med utetid. Etterpå skal vi skifte klær og gå til storstova. I storstova skal vi ha nissefest. Vi kommer til å avslutte dagen med julebord. 

Denne uken har vi storkost oss. Mandagen begynt vi dagen med minimum en runde rundt skole. Etterpå hadde vi grupper elever kunne velge mellom organiserte aktiviteter og fri lek. Tirsdag og onsdag hadde vi juleverksted. Fredagen hadde vi varm mat og kose dag. 

I uke 48 har vi kost oss på SFO. Hver dag kunne elever velge mellom flere organiserte aktiviteter som: forming, sløyd, gymsal, innebandy, små rom og kjøkkenet. På fredagen har fjerdeklassinger var på tur og koste seg på Dolly Dimples. 


Hei!

En still og rolig uke på SFO. Vi har begynt med juleaktiviteter. Elever viser stor interesse for aktivitetene og vil ta med seg hjem det de har lagt. Det blir vanskelig å samle på det de har lagt å levere hjem i romjula. Vi er opptatt av elevens interesse og ønsker,vi kommer ikke til å samle noe i år. Elever skal rett og slett få lov bestemme selv.

I dag er det siste fredag i måned. Vi har markert bursdager for elever og voksne som er født i november. Vi begynte dagen med 1 time utetid etterpå gikk vi til storstova der vi har hatt bursdags samling. Da vi kom tilbake til kjøkkenet var salatbaren klar. Etter maten kunne elever velge mellom å se film, sløyd og kjøkkenet. 


    *torsdag 11.08.16

    *fredag   12.08.16

    *fredag   18.11.16

    *fredag   26.05.17

    *fredag   30.06.17Hei. 

Denne uken lekte vi i ballbingen, gymsalen, storstova og dokkerom. Vi har bakt kake og lagt lapskaus. Elever viser store interesse for aktiviteter og får muligheten til å velge det de har lyst å delta på.


Hei!

I dag har vi avsluttet vennskapsuke med vennefest. Vi har startet dagen med utetid. Da vi kom inn kl.13 har elever fått mulighet til å kle seg ut og male ansiktet. Vi gikk til storstova der vi har delt ut bursdagsballonger og vennskapskort. Etter mye dansing i storstova gikk vi til kjøkkenet der vi spiste pasta med kjøttdeig. Til dessert hadde vi pudding.

 


Denne uken har vi ekstra fokus på det å være en god venn. Uken skal vi avslutte med VENNEFEST hvor vi skal kose oss og ha det kjekt sammen små og store. Hvis elever har lyst kan de kle seg ut, men det er litt regler også i forhold til kostymene. Ingen masker eller kostymer som dekker ansiktet. Vi skal ha god mat, dessert, musikk og mye gøy. Vi gleder oss.

Vi begynte dagen rolig på kjøkkenet. Etter frokosten skrelle vi poteter og kålrot. En gruppe elever har lagt grønnsaksuppe mens andre har laget brød til suppe. Etterpå gikk vi ut og lekte i ballbingen. Vi begynte med oppvarmingen der elever hadde lekt med rockeringer.(se bilder) Etterpå delte vi elever i to grupper og hver gruppe gikk gjennom 3 forskjellige poster med fysiskaktiviteter.Vi avsluttet fysiskaktivitet med å springe rundt skolen. Da vi kom inn var det flere som bare la seg på golvet og slapp av.

Vi gleder oss til i morgen da har vi kosedag og elever kan ta med seg et kosedyr:


I dag har vi storkost oss på skolen. Vi  begynte dagen på avdelingen der elever fikk mulighet til å leke i grupper. Etterpå hadde vi samling der elever fikk informasjon om hva som skal skje videre. Elever ble delt i grupper og de bakte hver sin pizza. Til kos hadde vi kanelboller. Vi lekte ute etter maten.

Vi gleder oss til i morgen da blir det idrettsdag.


Hei.

Vi begynte dagen rolig på avdelingen. Elever spiste frukost og lekte ute frem til kl.10:30. Taxien plukket oss opp på parkeringsplassen og kjørte til Sandnes kino. Vi spiste på McDonald's og etterpå så vi filmen Oppdrag Dory. Da vi kom tilbake lekte vi litt ute og avsluttet dagen med frukt. 

Vi gleder oss til i morgen da blir det bakedag.


Denne uken kommer vi til å ha tema for hver dag. I dag fikk elever mulighet til å male og lage kunst derfor kaler vi dagen  for kunstdag.  

Vi begynte dagen rolig med frokost og spill på kjøkkenet. Etterpå gikk vi ut å lekte i det fin været. Vi spiste lunsj ute og avsluttet utetid med kakao.

Vi gleder oss til i morgen da blir det utfluktsdag.


Deilig høst vær.

Vi på Håland skole SFO elsker å være ute og når vi får så fint være kan vi ikke ha det bedre. Vi har storkost oss ute. Elever vil ikke gå inn og de er over alt. Vi har spilt fotball, basketball, kanonball mm. I tillegg har vi hatt sykler ute hver dag. Vi har avsluttet uken med lapskaus og is.


Denne uken hadde vi mye skiftende vær. En del elever mangler regntøy og de ble våte. Mangel på regntøy har hjort det vanskelig for oss å hjelpe. Ellers har vi lekte mye ute og danset i storstova. I dag har vi markert bursdager til de elever som hadde bursdag i september. Til mat hadde vi salatbar og vi har avsluttet dagen med film. 

God helg alle sammen!!!


På Håland skole SFO har vi åpent hele året sett bort fra 4 uker i juli måned, helligdager og 5 planleggingsdager. Heldags - SFO er de dagene der det er undervisningsfri. I løpet av året er det heldags - SFO følgende perioder: august før skolestart, høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie og juni etter skoleavslutningen. Datoer og antall dager varierer(se skoleruta for Håland skole og SFO).  

I skolefridager har vi åpningstid kl 0730-1630 med unntak av julaften, nyttårsaften og onsdag før påske da det er åpningstid til kl 1200. Når det er heldags - SFO ønsker vi tilbakemelding fra alle foresatte på om eleven kommer eller har fri. Dette gjøres via på/avmeldingsskjemaet som blir lagt ut på hjemmesiden eller SMS innen fristedatoen. Ut fra påmeldingen kan vi disponere personalet riktig og lage aktivitetsplan.  

Vi holder oss til faste beskjeder i skolefridager. Dvs elever blir sendt hjem som vanlig. Som ellers i året har de med 60%-plass mulighet til å bruke 3 dager per uke. Dersom en melder seg på, men ikke kommer, skal SFO ha beskjed så snart som mulig. Påmeldte første klassinger som ikke kommer blir etterlyst av SFO.   I skolefridager har vi temaer for hver dag ellers gjør vi vanlige aktiviteter som: formingsaktiviteter, lego, gymsal, turer i nærområdet, innelek og utelek. Vi forsøker også å få til noen utflukter med buss (det kan være kino, museer, bondegård, Viten fabrikken, Sørmarka Arena, strand mm). I skolefridager får elever mulighet å spise medbrakt frokost. Deretter får de lunsj rundt 1030 og knekkebrød/frukt i 13/1330-tiden.

Vi anbefaler ikke at elever tar med seg leker hjemmefra, det er mange årsaker til dette. Håland skole SFO har masse leker og vi organiserer leke dager der barna kan ta med seg en ting som de kan vise frem til de andre. NB! Kjernetiden på SFO er mellom 09.30 – 15.00. Skulle dere være litt sent ute med levering av barnet og vi har allerede dratt ut på tur, må dere levere barnet der vi er. Husk å ringe først!    Hei alle sammen!

Det er både kaldt og våt ute nå for tiden, men den glade gjengen vår liker å være ute.

Det er  kjempe viktig at de har de rette klærne. Vi er ute uansett vær, og dessverre så

er det en del elever som mangler de rette klærne i forhold til været.

På foreldremøte stilte vi foreldrene spørsmålet hva ønsker dere at vi

skal gjøre hvis elever mangler klar? Vi fikk klar svar at vi skal ringe

dere og at det er foreldre sitt ansvar å sørge for at elever har nok og rette klær.

Vi anbefaler at dere merker klærne med navn og telefonnummer sånn at vi kan

finne ut hvem som eier hva. Nå for tiden er det mye klær som ligger i gjenglemt tøy.

Vi kan ikke gjøre noe med dette siden de er ikke merket med navn.

 


I uke 37 har vi vært heldige med været og vi storkoste oss ute. Vi hadde både frilek og mye organiserte aktiviteter. Mandag og tirsdag har vi hatt sykler ute. Onsdagen hadde vi store klosser, elever kunne bygge forskjellige figurer. På fredag grillet vi i grillhytta og var ute hele dagen.

I uke 38 begynte det å være kaldere og vi ser at alle elever har ikke reserve klær. Mange blir både kalde og våte. Vi kommer til å sende SMS til foreldrene i tilfelle elever mangler reserve klær eller regntøy.

I dag hadde vi fiskekaker og potetstappe til mat og til dessert hadde vi gele.

 


En rolig uke på SFO med mye frilek og en del organiserte aktiviteter både inne og ute. Målet vårt er å være ute lengst mulig spesielt når det er fint vær.

Vi opplever at en del av elever mangler støvler eller regnbukser eller regntøy. Vi kommer til å sende SMS til foreldrene i tilfelle deres barn mangler klær.

 


Hei!

Enda en kjekk uke på SFO med både organiserte aktiviteter og frilek. De store gravmaskiner har forsvunnet og nye lekeapparater har dukket opp. Vi har jobbet mye med rutiner og hvordan vi vil ha det på SFO. For å finne ut hvordan elever har det hadde vi i dag elevmøte. Elever har fortalt om hvordan de har det og hva de kan gjøre for å ha det enda bedre. Vi voksne har snakket med elever om hvorfor det er viktig med fellesregler og hvor viktig det er å forholde seg til disse. Til varm mat denne uken hadde vi lapskaus.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!