Meny
Velg seksjon Forside
Hålandsveien 21 4053 Ræge
Telefon: 51 94 42 42 mobil 45036514 Send oss e-post
Redaktør: Safet El.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2017><<
mai 2017
mtotfls
24252627282930
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29303101020304
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
SFO stengt vi har planleggingsdag.

Hei!

En kjempe kjekk uke på SFO. Vi har ryddet og pyntet SFO til 17.mai. Torsdag var rolig dag men i dag har vi vært ute hele dag. Vi har grilla i grillhytte og spiste is. Lekte bak skolen og har bygget med byggeklosser. Denne uken har vi snakket mye om brann og brannøvelse. Hva gjør vi i tilfelle brann? I dag hadde vi brannøvelse og elever viste hva de skal gjøre i tilfelle brann.  

God hel alle samme!


Hei.

Denne uken har vi begynt å rydde,vaske,koste og pynte SFO-en vår. Vi prøver å gjøre alt klart til 17. mai. Elever viser stor interesse for aktiviteten og finner alltid noe som de vil være med på. Vi gleder oss til 17. mai.


Hei!

Vi er så heldige med fint vær derfor har vi vært ute nesten hele veien. Uken har vi avsluttet med å grille hamburgere og vann is.

God helg


I dag besøkte vi bondegård til en av elevene. Det var kjempe kjekt, både små og store koste seg.

Bilder sier tusen ord.

God helg


I dag har vi lekt både inne og ute. Ute har vi lekt i ballbingen og spilte kanonball. Vi delte elever i to grupper påskehare mot påskekylling. Inne har vi lagt påskepynt. På kjøkkenet har vi bakt boller og spiste gullunsj.

I morgen har vi åpent fra kl.07:30 til 12:00


I dag har vi fått SMS fra påskeharen. I følge SMS var påskeharen veldig opptatt og kunne ikke komme på besøk men han leverte påskeegget med påskeekspressen. Beskjeden fra påskeharen var å lete etter egget, lese kortet og dele likt. Egget ville ligge et plass en ikke kunne tro.

Vi har også hatt påskepynt laging se bilder. Til lunsj hadde vi havregrøt med epler og rosiner.

Ha en fin dag videre.


En kjekk uke på SFO. Vi hadde forskjellige påskeaktiviteter som maling, klipping, sløyd mm.

Vi avsluttet uken med meksikansk tomatsuppe og kvikklunsjen.

Ønsker alle dere en riktig god påske.


En stor dag på Håland skole SFO!

Som vanlig startet dagen med opprop. Etterpå gikk vi to runder rundt skolen for å få litt frisk luft. Så var full gass med å lage mat, fikse det tekniske i storstova, servering, rydde i gangene mm. Halv fire åpnet vi dørene på kjøkkenet for foreldrekafè. Vi ble virkelig positivt overasket da vi så hvor mange av foreldre, bestforeldre, søsken og familie som tok seg tid til å komme og gjøre dagen vår helt fantastisk.  

Elevene ved Håland skole SFO ønsket å vise hvor kjekt de har det på SFO og da de så hvor mange som kom på besøk ble de veldig glade. De var utrolig stolte og fornøyde over hva de hadde fått utrettet denne dagen.

Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger vi får fra dere, kjekt å vite at dere koste dere sammen med oss.


Hei. 

I slutten av januar hadde vi elevmøte. Elever ønsker sterkt å invitere foreldrene på besøk for å vise hvor kjekt de har det på SFO. Vi voksne lurte på hva de mente og vi fikk klar svar at de ønsker å lage mat og opptre for foreldrene og familiene sine. De siste ukene har vi forberedt oss til foreldrekafè. Elever ønsker at alt skal være hemmelig for foreldrene.  

På mandag 27.mars skal vi ha foreldrekafè.

Fra kl. 15:30 til kl. 16:30 er det foreldrekafè på kjøkkenet

Fra kl. 16:30 til kl. 17:00 er det foreldremøte på kjøkkenet

Fra Ca.17:10 er det forestilling i storstova. Til dere som kun skal på forestillingen, gå inn via inngang E. Anbefaler at dere er der kl.17

Vi gleder oss til en kjempe kjekk dag på SFO.

Mvh små og store på SFO


Hei. I går har vi lekt både inne og ute. Det var litt dårlig vær på formiddagen og vi flyttet oss til gymsalen. I gymsalen har vi lekt masse se bilder. Fredagen var kosedag elever fikk lov a ta med seg bamser. Vi har lagt pizza til maten men vi glemt pizzaen i komfyren og den ble brent. Vi måtte finne på reserver løsning. Til dessert hadde vi pudding og gele. God helg

Hei!

I dag har vi tatt buss til Sørmarka Arena. Vi har storkost oss på isen. Da vi kom tilbake spiste vi sjokoladekake som mor til Emma har lagt til oss. Tusen takk både fra små og store.

I morgen skal vi ha idrettsdag på SFO da skal vi ha forskjellige fysiske aktiviteter både inne og ute.


I går hadde vi kunstdag. Elever har begynt med akvarium prosjektet. De viser store innteresse og har jobbet godt. Mens en gruppe elever har malt på kjøkkenet har  de andre vært med meg på sløyd. I dag har elever laget hver sin innbaktpizza og hver sin brød flette.

Vi skal til Sørmarka Arena i morgen vi gleder oss masse.


Hei!

Vi begynte dagen med oppropet og informasjonsmøte. Etterpå gikk vi ut. Kl.13:00 gik vi inn og skiftet klær. Det var mange kjekke kostymer. Vi pleier å markere bursdager siste fredag i måned. Da har vi stol lek og dans i storstova. Etter dansen gikk vi til kjøkkenet der ventet på oss salatbaren. Det var mye å velge mellom. Kjekt å se at de fleste spiser nesten alt.  Anbefaler dere se bilder.

God helg og god vinterferie til dere som skal ha det.

 


Hei!

De to siste ukene har vi hatt fokus på fysiskeaktiviteter og forming. Elever har lagt forskjellige figurer av Magic massen og var på sløyd.Når det gjelder fysiskeaktiviteter har vi spilt innebandy både ute og inne. Vi har danset i storstova. Det er blitt litt værmere ute og vi benyttet oss av dette. Elever har lekt ute: kanonball, klatring, sprang rundt skolen, lekt i regn osv

Vi gleder oss til i morgen da er det KARNEVAL!Hei!

Nå på fredag skal vi  ha  karneval på SFO. Elever har fått beskjed om at de kan ta med seg kostymer. Vi gleder oss til en kjekk dag på SFO.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger som dere har komt med i det siste, de gjør oss gode. Det var litt stille her på siden i det siste og dere har etterlyst fredagspost og bilder. Jeg beklager virkelig og lover at jeg skal gjøre mitt beste for å få det til.


I dag har vi storkost oss på SFO. Elever har lekt både ute og inne. Siden vi hadde fokus på mat har elever deltat på matlagingen. Elever har lagt dessert også😊😊😊.Ønsker dere alle sammen en riktig God Jul og god helg.

I dag har vi hatt fokus på fysiskeaktiviteter. Elever har lekt både inne og ute. Mens en gruppe har malt bilder har de andre lekt i gymsalen.

I dag hadde vi kunstdag på SFO. I tillegg har vi lekte både inne og ute.  En gruppe elever var i gymsalen også. Vi gleder oss til i morgen.

I dag har vi storkost oss på SFO. Etter oppropet gikk vi ut og lekte i det friske været. Elever gikk inn ca kl.13 og tok på seg nisseluer. Vi gikk til storstova kl.13:15. I storstova hadde vi stol leken for de elever og voksne som hadde bursdag i desember. Vi danset og lekte litt i storstova. På kjøkkenet har voksne gjort alt klart til julebord. Vi spiste grøt og nisse kom på besøk.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg.


Mye kjekt som skjer på SFO nå for tiden. Elever viser stor interesse for aktivitetene men det er en del som ønsker ikke å delta på alt. Vi prøver så godt vi kan å inspirere elever til å delta. Det nærmer seg fredagen og vi gleder oss til nissefesten. 

Nå på fredag kommer vi til å ha nissefest. Elever kan ta med seg nisseklær som de kan ta på seg etter skolen. Vi begynner dagen med utetid. Etterpå skal vi skifte klær og gå til storstova. I storstova skal vi ha nissefest. Vi kommer til å avslutte dagen med julebord. 

Denne uken har vi storkost oss. Mandagen begynt vi dagen med minimum en runde rundt skole. Etterpå hadde vi grupper elever kunne velge mellom organiserte aktiviteter og fri lek. Tirsdag og onsdag hadde vi juleverksted. Fredagen hadde vi varm mat og kose dag. 

I uke 48 har vi kost oss på SFO. Hver dag kunne elever velge mellom flere organiserte aktiviteter som: forming, sløyd, gymsal, innebandy, små rom og kjøkkenet. På fredagen har fjerdeklassinger var på tur og koste seg på Dolly Dimples. 


Hei!

En still og rolig uke på SFO. Vi har begynt med juleaktiviteter. Elever viser stor interesse for aktivitetene og vil ta med seg hjem det de har lagt. Det blir vanskelig å samle på det de har lagt å levere hjem i romjula. Vi er opptatt av elevens interesse og ønsker,vi kommer ikke til å samle noe i år. Elever skal rett og slett få lov bestemme selv.

I dag er det siste fredag i måned. Vi har markert bursdager for elever og voksne som er født i november. Vi begynte dagen med 1 time utetid etterpå gikk vi til storstova der vi har hatt bursdags samling. Da vi kom tilbake til kjøkkenet var salatbaren klar. Etter maten kunne elever velge mellom å se film, sløyd og kjøkkenet.