Meny
Velg seksjon Forside
Hålandsveien 21 4053 Ræge
Telefon: 51 94 42 42 mobil 45036514 Send oss e-post
Redaktør: Safet El.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juli 2016><<
juli 2016
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Hei. 

Uke 25 og 26 har vi hatt en del frilek og mange organiserte aktiviteter. Vi var opptatt av å gi elever  mulighet til å velge aktiviteter. Vi har hatt utflukter til Kleppeloen og Ølberg strand. Elever deltok blant annet  i mat lagingen, bingo, veving, kanonball, dans, grilling, fysiske aktiviteter, mm.Vi ønsker dere en riktig god sommerferie.

SFO har stengt i morgen 1.juli og uke 27,28,29 og 30. Første SFO-dag etter sommerferien er mandag 1.august 2016.

 


Hei.

Siden skolen hadde annerledes uke på skolen tenkte vi å ha det samme på SFO, men på vår måte. Elever fikk lov å sitte på bordet i stedet for å sitte på stoler. De måtte rekke opp foten i stedet for hånd hvis de skulle si noe. Elevene satt på golvet og spiste fra stoler. Elever gikk ut baklengs i stedet for å gå rett frem og mm.

Fredag 17.juni har vi markert bursdager for elevene som er født i juni og juli måned. Vi har også delt ut takkekort for elevene som slutter på SFO.

Maren studente vår hadde siste praksisisdag hos oss og vi ønsker henne lykke til videre i Sande barnehage.

Uke 24 var siste vanlige uke dette SFO- året. Fra 20.juni starter sommer SFO jeg anbefaler dere lese dokumentet skolefridager ved Håland skole SFO.

Ønsker dere alle sammen en fantastisk sommerferie både fra små og store her på Håland skole SFO.

 


Hei!

Denne uken har vi kost oss i det fine været. Vi har hatt mye frilek og organiserte leker. Elever kunne velge mellom formings og fysiske aktiviteter.

I dag har vi avslutett fjerde klasesklubben. Elevene kunne velge mellom å bowle eller spise pizza. De som var igjen på skolen spiste vannmelon og lapper.

God helg alle sammen. Vi gleder oss til annerledes uke på SFO-vis.

 


Hei!

I dag har vi tillatt oss å bruke vannslangen ute siden det var så fint og varmt vær. Men vi ble skikkelig overasket da vi fant ut at bare 13 av over 60 elever som hadde skiftetøy.

ALLE ELEVER MÅ HA SKIFTETØY PÅ SKOLEN OG SFO. Det er foreldrene sitt ansvar å sjekke av og til garderobeplassen for å se om deres barn har skiftetøy.. Vi på SFO gjør vårt beste for å få det til men når det er så mange som mangler skiftetøy blir det UMULIG å hjelpe alle.

Vi anbefaler sterkt at alle elever har solkrem, vannflaske og håndklær på SFO. Vi hjelper elever med solkremen men på grunn av smittefare ser vi først på om elevene får det til selv.

 


 

Hei!

I dag hadde vi sommerfest på SFO. Vi var heldige med været. Det var:grilling, vannmelon, is og saft som reddet dagen. Vi har hatt vannslange også der elever fikk avkjølet seg litt med vann.

Bak skolen har en del elever i det siste bygget  en hytte. I dag ble vi voksne invitert til åpningsfest og vi ble virkelig overasket av hvor flinke de var.

Ha en fin helg.


I dag har vi markert bursdager i mai måned. Vi begynte dagen med oppropet der elever fikk informasjon om hva skal skje denne dagen. Da gikk vi ut og lekte i det fine været. Da vi kom inn på kjøkkenet spiste vi hamburgere og drakk saft. Etter maten hadde vi bursdagsmarkering ute der elever fikk hver sin ballong.

Base 1 har avsluttet eventyr prosjektet sitt. Elever har fått et hefte med seg hjem. Fikk beskjed at både små og store storkoste seg gjennom prosjektet og at det var en vellykket prosjekt.

Ha en fin helg alle sammen.


Vi på Håland skole SFO storkoser oss i det fine været med sol, is og jordbær.

Siden det er meldt ganske fint vær fremover anbefaler vi at elever har med seg: SOLKREM, VANNFLASKE OG EKSTRA SKIFT. Det ønskes at alle tingene blir merket med navn. Det er mange like produkter og hvis vi vet hvem som eier hva begrenser vi både smitte og alergi . 


Hei!

Denne uken har vi lekt leker fra gamledager og pyntet SFO til 17. mai. På tirsdagen har vi kost oss med jordbær siden en av elever har nevnt at det er det vi pleier å spise når det nærmer seg 17.mai.  

P.S

torsdag 5.mai SFO stengt

fredag 6. mai planleggingsdag SFO stengt


En innholdsrik uke på SFO.  Denne uken har vi begynt med å ha fokus på "gamle barneleker" og vil nok fortsette videre med det ut mai måned.

Blant annet: hestesko kasting, drakamp, hoppetau, ringspill, slå på ringen, ta den ring og la den vandre mm.

Vi avsluttet uken med bursdagsmarkering i storstova og salatbar på kjøkkenet.

Ha en fin helg