topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Inndyr skole

Velkommen til MinSkole.no
Publisert: 30.10.2007 skrevet av: nyweb

Velkommen til din nye MinSkole.no løsning.

Som eksempel og for å hjelpe dere igang er løsningen strukturert som et vanlig ungdomskole med eksempel menyvalgene samt innhold.  

Disse eksemplene kan du selv slette, endre eller beholde alt etter ønske.  I tillegg dersom du ønske kan du endre innstillingene på løsningen til å gjenspeile et barneskole, ungdomskole eller kombinert skole.

Trykk på 'Logg Inn' på høyre siden for å logge inn på publiseringsverktøyet.

For veiledninger på hvordan du bruker løsningen se følgende:

   Administrator veiledning: her

   Ansatt veiledning: her

Noen høydepunkter
Publisert: 30.10.2007 skrevet av: nyweb

Her er noen av de høydepunktene i MinSkole.no som gjør løsningen til et effektiv og tidsbesparende verktøy, samt et viktig redskap for skole-hjem kommunikasjon.

Lag flotte bildegallerier
Publisert: 22.02.2012 skrevet av: nyweb

picture
 

Skolen vår er et supert sted å være. Vi har det gøy og lærer nye ting hver dag. Her på skolen er alle gode venner og vi hjelper hverandre å lære. Vi bruker både bøker og datamaskiner i timene.

Skolen vår har et flott uteområde som vi er veldig glade i. Skolegården har mange ulike lekeapparater, skaterampe og fotballbane. Naturen rundt skolen er også flott. 

Rikt bibliotek av ilustrasjoner
Publisert: 22.02.2012 skrevet av: nyweb

Barnehager og skoler som bruker publiseringsløsningene minbarnehage og minskole fra Nyweb får uten tillegg i prisen tilgang til et rikt bibliotek av ikoner, illustrasjoner og animasjoner.

Brorparten av disse er tegnet av illustratør Vibeke Høie, som vi er heldige å ha hatt et svært godt samarbeid med gjennom mange år. Vibekes lekne og barnlige strek er som skreddersydd for barnehager og skoler.

 
 
.