Meny
Historikk, Bilder & Forside
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Festaften 1 april - PO'Boys og Big Slim Fjelde Band

Jæren Bluesklubb er 1. – 3- april 2022 vertskap for Landsmøtet til Norsk Blues Union. Her vil representanter fra det meste av Blues-Norge være til stede.
Både fredag og lørdag inviterer vi til konserter som også er åpne for publikum, og to band står på scenen begge kvelder. Begrenset antall billetter! (Egen avtale for delegater)

PO’BOYS:
Med en solid bakgrunn i Blues/Roots/Americana har den akustiske trioen Po´Boys en spilleglede og humor som raskt smitter over på publikum. Med sin særegne stil og tolkninger av kjente, ukjente og egenproduserte låter er publikum med på en solid musikalsk opplevelse. Hovedmålet er å formidle musikken med all den respekt og glede disse sjangerne har å by på. Guttene går heller ikke av veien for litt munter radbrekking og råkkenroll. Basert i Haugesund har Po´Boys hele Norge som nedslagsfelt. Po´ Boys passer til de fleste anledninger fra intime klubber til festivaler og eventarrangementer. Garantert et band som får smilet frem, foten til å trampe og engasjementet til å stå i taket.
Bandets medlemmer:
Arnt Ove Kvernenes - Munnspill og vokal
Geir Jørgensen - Kontrabass, akustisk Bass og Vokal.
Kalle Aasland - Gitar og vokal
BIG SLIM FJELDE BAND:
Big Slim Fjelde band frontes av vokalist Svein Ole Fjelde fra Jørpeland i Strand kommune Rogaland. Bandet ble grunnlagt i 2007 av Svein Ole og gitarist Ørjan Berge.
At Svein Ole har en fantastisk stemme ble oppdaga allerede da han frekventerte den lokale fritidsklubben og dro Elvis-imitasjoner som ga folka bakoversveis. En av de ansatte lederne som også var musiker var smart nok til å lokke ham med i et bluesband. Etter hvert ble Svein Ole også plukket opp av Oddvar Solheim og gutta i Hard Luck blues band, der Svein Ole har vært vokalist i en årrekke. Han synger også på bandets to siste plateutgivelser. I løpet av årene har «Fjelden» utviklet et unikt publikumstekke. Han flørter uhemmet med publikum med sine hoftevrikk og ablegøyer, og har tilhørerne i sin hule hånd fra første til siste sangstrofe. Bandets repertoar består av elektrisk blues med innslag av funk og soul.
Inspirasjonskilder er blant andre Bobby Blue Bland, Albert Collins, Fabulous Thunderbirds og mange av de gamle bluesheltene fra Chicago, samt selvfølgelig alle «King»-gutta BB, Freddie og Albert.
Bandet jobber for tiden med nytt selvkomponert materiale og skal i studio i løpet av våren med tanke på en ny utgivelse.
Bandets medlemmer:
Ørjan Berge, Strand - Gitar
Erik Rønli, Sandnes - Trommer
Thomas Ognedal Matre, Sandnes - Bass og vokal
Torstein Obrestad , Nærbø - Tangenter og vokal
Mat serveres kl. 19.30
Konsertstart kl. 21.00
20 års aldersgrense.
Alle rettigheter.
Adkomst/kollektivtransport: 3 min fra buss- og togstasjon.
Parkering like ved konsertlokalet

https://goticket.no/client_events/J%C3%A6ren%20Bluesklubb