topLogoSpacer
 
 
 

 
 

 
 

Kopervik skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  VK  SP  

Flott innsats for TV-aksjonen - fikk avisoppslag
Publisert: 15.10.2014 skrevet av: Lars Øystein Folkedal

Her kan dere lese om de flinke elevene på 5.trinn som bar vann for TV-aksjonen!

Reportasje i KarmøyNytt

Vi går for en god sak
Publisert: 14.10.2014 skrevet av: Gro Anita og Lise-Lotte

 Vi i femte klasse har satt fokus på årets tv-aksjon "Vann forandre alt". Dermed måtte alle elevene i klassen ut å bære vann den siste økten.

Mange elever fikk erfare at å bære vann er tungt. Vi gikk en rute på ca 800 meter - Agnes går 20 km hver dag for å hente rent vann til famlien. Skulle vi har gått like langt måtte vi ha gått denne ruten 25 ganger.

 

Ta barnas nettbruk på alvor!
Publisert: 15-09-2014 skrevet av: Lars Øystein Folkedal

Barna er daglig i den digitale verden - sammen med sine jevnaldrende. På denne videoen fra utdanningsdirektoratet ser vi hvordan vi kan omgås dette på en god måte. MÅ SEES!!

Kunst og håndverk i 3. klasse - høsten 2014
Publisert: 02.10.2014 skrevet av: Gro og Andreas


 

Her kommer noe av det vi har laget i kunst og håndverk - timene denne høsten. Elevene har tegnet marihøner og malt sopper. De har også lært litt om både marihøna og sopp. Ta en titt når du/dere er innom skolen. Resultatene ble kjempefine og fargerike!            

Bibliotekbesøk
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Gro og Elly

I regi av Kulturskrinet og "Bokskatten", ble 3. trinn invitert til folkebiblioteket i Kopervik denne uken. Her fortalte bibliotekaren om ulike typer bøker, og hvordan vi kunne finne disse på biblioteket. Det var også sang, høytlesning og gruppeoppgaver. Til slutt fikk elevene egne lånekort, slik at de kunne få låne seg bøker. Dette var selvfølgelig veldig stas! Elevene var flinke til å gå fint til og fra biblioteket, og viste god oppførsel. Veldig kjekt at vi fikk komme på besøk! 

picture
 
picture
 

Se flere forside artikler >>

 
 
.