Meny
Velg Erasmus+
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Rektor og to lærere fra Kringsjå deltok da det andre prosjektmøtet ble avholdt i mars.Fokus denne gangen var games" - bruk av spill i undervisningen.

I november var fire av skolens lærere i Finland i forbindelse med Erasmus+ prosjektet vårt.

Vi på fjerde trinn har har deltatt i flere internasjonale e-Twinningprosjekter nå i denne søte juletid. Dette har resultert i julehilsener fra skoler i mange europeiske land både skriftlig og digitalt.


Avtemningen i logokonkurransen er nå avsluttet. På hver av skolene i de sju deltagerlandene har det vært en avstemning. Vinneren på hver skole fikk 6 poeng, nr. 2 fikk 5 osv. Max poengsum var 36 poeng - dersom samme logo vant på alle skolene. 

Stemmene er talt opp, og vi har en vinner! Det viser seg at når det gjelder toppen av lista er vi ganske enige....


Vårt nye internasjonale prosjekt "Full STEAM ahead for better education" er nå i gang. Vi startet med en "kick-off" video, der 4. trinn var sterkt medvirkende fra vår side. I uka før høstferien var det de kreative sidene som fikk en sjanse. Da ble alle klassene invitert til å tegne en logo for det nye prosjektet.

Her er elevene på fjerde trinn klare til opptak. De har vært med på innspillingen av en video som er spilt inn i 7 land! I tillegg til den norske delen der fjerde trinn på Kringsjå er med, har elever fra Finland, Estland, Latvia, Hellas, Spania og Tyskland deltatt. Dette er starten på Kringsjå skoles nye internasjonale prosjekt.