Meny
Velg 1. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
I kultur- og friluftsuka er det tur til Stokken. Vi fikk være sammen med fadderklassen vår.

Denne uka har vært kultur- og friluftsuke på Kringsjå. Vi har gjort mye forskjellig rundt omkring i Randesund. Her er noen bilder fra orientering på 1. og 2.trinn.

Tirsdag var vi på 5. trinn sammen med fadderbarna på 1. trinn på tur til Stokken. Det var strålende vær og elevene oppførte seg supert! Takk for turen!

Første trinn har vært på besøk på Sodefjed skolehus.

Ut på tur aldri sur! Selv om det regnet i dag, gikk vi i samlet flokk til Kongshavn. Her hadde Karine satt ut garn. Mye spennende ble dratt opp. Blant annet en stor torsk og to krabber og flere andre småfisk. Inger Lill sløyet fisken for oss, slik at vi fikk se hva som er inni fiksen. Barna tok av seg sokker og sko og vasset rundt på grunna for å se hva de kunne finne. Vi fant tang, skjell, reker og små krabber. Kjempemoro. Etter at vi hadde spist, gikk turen hjemover igjen. Mange våte barn hadde behov for et skift, men for en innholdsrik og spennende dag!


I dag har vi hatt samling med elevene fra 1. trinn. Vi fikk se dans, sang, opplesing og store smil - og så fikk vi synge med på noen sanger alle samme.

For et show! Det ene talentet etter det andre imponerte publikum med synkroniserte dansebevegelser, flotte sangtoner og halsbrekkende turnøvelser. Se film fra årets Kringsjå talenter her.

En uke der vennskapet har stått i fokus er over. Det har vært en god stemning på skolen denne uka. De hemmelige vennene har i all hemmelighet gjort og sagt hyggelige ting og leken har gått greit i vennegruppene.

Forrige mandag var vi på tur. Vi så etter vårtegn og plukket hvitveis.


Elevrådet og skolen for øvrig har jobbet litt ekstra med inkludering det siste halvåret. Dette er noe som alle skoler jobber for - vi vil inkludere alle og er i mot mobbing. Det er derfor viktig for oss alle å vise dette med en skikkelig markering.