Meny
Velg 1. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
I dag har første trinn laget landart ute rundt gressmatta.

Se film i artikkelen: 3 dyktige musikere fra Den Kulturelle Skolesekken erobret gymsalen i dag og fylte den bokstavelig talt opp med rør, tønner, gryter og lokk.

På første trinn har vi ofte stasjoner. Da har vi gjerne engelsk, språkleker, matematikk og konstruksjon. 

Vi deler noen bilder fra småskolens juleverksted. Tusen takk til gode hjelpere blant foreldre og besteforeldre. Dere er til stor hjelp for oss.

Det er samling med 2. trinn og vi får se historien om bygda som glemte at det var jul. Heldigvis var det en liten jente som oppdaget det til slutt, og alle fikk gjort seg klar i tide!

På besøk i Randesund kirke. Her lærte vi om hvorfor vi feirer jul gjennom å delta i rollespill. Alle elevene fikk en rolle.

I dag har hele skolen vært samlet i gymsalen for å se 1. trinns samling. Våre nydelige smånisser vartet opp med sang, opplesning og dramatisering. Tusen takk til flinke store og små for en flott samling.

Alle elevene på skolen var samlet for å takke rektor og ønske ham lykke til videre i den nye tilværelsen. Se alle innslagene fra trinnene her!

De siste par ukene har vi hatt former og mønster som tema i matte. I dag lekte vi oss med disse formene, og vi kunne jammen lage mange morsomme figurer.

I dag har femte trinn lest for første trinn. Det ble en super time for store og små.