Meny
Velg 2. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Lenkesamling - 2. trinn 2016-17
Multi foredrebok
Koding
Hvorfor feirer vi påske? Hva skal påskeegg og kyllinger symbolisere? Svaret på dette og mange fine sanger fikk vi høre av flinke 2.-klassinger i dag på påskesamlingen.

Se film i artikkelen: 3 dyktige musikere fra Den Kulturelle Skolesekken erobret gymsalen i dag og fylte den bokstavelig talt opp med rør, tønner, gryter og lokk.

En flott dag ute. Blide og fornøyde barn. ENDELIG KOM SNØEN!

I de to siste ukene har vi jobbet med symmetri på 2.trinn. I ei av øktene laget vi symmetriske bilder ved hjelp av ulike geometriske figurer.

Endelig kom dagen da vi kunne feire at alle bokstavene var lært. Nå må vi bare bruke dem så mye som mulig. Vi feiret også at vi hadde gått 100 dager på skolen på 2.trinn.

 


Vi deler noen bilder fra småskolens juleverksted. Tusen takk til gode hjelpere blant foreldre og besteforeldre. Dere er til stor hjelp for oss.

Det er samling med 2. trinn og vi får se historien om bygda som glemte at det var jul. Heldigvis var det en liten jente som oppdaget det til slutt, og alle fikk gjort seg klar i tide!

Alle elevene på skolen var samlet for å takke rektor og ønske ham lykke til videre i den nye tilværelsen. Se alle innslagene fra trinnene her!

Se hele skolen danse årets BliMe-dans!


Da torvet i byen ikke er noe gjestfritt for tida, lagde vi et lite torv på skolen. Barna skrev først en handle-lapp der de skrev hva de skulle handle og hvor mye de skulle betale. Så måtte de innom Minibanken for å ta ut penger! På torvet var det selvbetjening, men betalinga tok torvkona imot. Stemninga var god og handelen gikk veldig bra!