Meny
Velg 2. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Lenkesamling - 2. trinn 2016-17
Multi foredrebok
Koding
Tirsdag var vi på 5. trinn sammen med fadderbarna på 1. trinn på tur til Stokken. Det var strålende vær og elevene oppførte seg supert! Takk for turen!

Første trinn har vært på besøk på Sodefjed skolehus.

Ut på tur aldri sur! Selv om det regnet i dag, gikk vi i samlet flokk til Kongshavn. Her hadde Karine satt ut garn. Mye spennende ble dratt opp. Blant annet en stor torsk og to krabber og flere andre småfisk. Inger Lill sløyet fisken for oss, slik at vi fikk se hva som er inni fiksen. Barna tok av seg sokker og sko og vasset rundt på grunna for å se hva de kunne finne. Vi fant tang, skjell, reker og små krabber. Kjempemoro. Etter at vi hadde spist, gikk turen hjemover igjen. Mange våte barn hadde behov for et skift, men for en innholdsrik og spennende dag!


I dag har vi hatt samling med elevene fra 1. trinn. Vi fikk se dans, sang, opplesing og store smil - og så fikk vi synge med på noen sanger alle samme.

En uke der vennskapet har stått i fokus er over. Det har vært en god stemning på skolen denne uka. De hemmelige vennene har i all hemmelighet gjort og sagt hyggelige ting og leken har gått greit i vennegruppene.

Elevrådet og skolen for øvrig har jobbet litt ekstra med inkludering det siste halvåret. Dette er noe som alle skoler jobber for - vi vil inkludere alle og er i mot mobbing. Det er derfor viktig for oss alle å vise dette med en skikkelig markering.

Det skjer noe merkelig i skogen langs sykkelstien hver høst. Trærne som ellers er fulle av barnåler og kongler har plutselig fått noen gule utvekster - bananer! Utrolig nok skjer dette hvert år rett etter skolestart. Akkurat som når det gjelder molter på fjellet, gjelder det å være på rett sted til rett tid. Også i år greide vi "timingen" perfekt. I dag var dagen!