Meny
Velg 3. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!

Statistikk var tema i matematikkøktene de 2 første ukene på 3.trinn. Da ble det gjort ulike undersøkelser både på skolen og hjemme. Her er det boksene med centicuber som utforskes. Hvor mange ulike farger er det? Hvor mange av hver farge? Hvilke farger er det færrest/flest av? Hva er forskjellen? Er det like mange i hver boks? Ja, her var det mange problemstillinger som skulle belyses/løses.

På en lang, lang rekke gikk vi på tur sammen med resten av småskoletrinnet en strålende sommerdag i august. Skoleåret var så vidt startet og den årlige turen til bananskogen stod på programmet. 

Alle skolebarn i Kristiansand kommune får tilbud om 12 måneders gratis medlemskap i Aquarama Bad det kalenderåret de går i henholdsvis 3.klasse (vårsemester) og 4.klasse (høstsemester). Dette betyr at barn som begynte i 4.klasse nå i august 2017 fortsatt kan hente ut sitt medlemskap som da vil gjelde t.o.m. 31.12.17.


En flott dag ute. Blide og fornøyde barn. ENDELIG KOM SNØEN!

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud. 

Det er snart påske og vi lager påskepynt.