Meny
Velg 3. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Det er 46 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Skolens "Kultur- og friluftsuke" er i gang. Vi fikk en pangstart - tur til Stokken! 4 trinn var først ute på øya - 2. trinn kom i andre båtlast.

En uke der vennskapet har stått i fokus er over. Det har vært en god stemning på skolen denne uka. De hemmelige vennene har i all hemmelighet gjort og sagt hyggelige ting og leken har gått greit i vennegruppene.

Elevrådet og skolen for øvrig har jobbet litt ekstra med inkludering det siste halvåret. Dette er noe som alle skoler jobber for - vi vil inkludere alle og er i mot mobbing. Det er derfor viktig for oss alle å vise dette med en skikkelig markering.

En flott dag ute. Blide og fornøyde barn. ENDELIG KOM SNØEN!

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud. 

Det skjer noe merkelig i skogen langs sykkelstien hver høst. Trærne som ellers er fulle av barnåler og kongler har plutselig fått noen gule utvekster - bananer! Utrolig nok skjer dette hvert år rett etter skolestart. Akkurat som når det gjelder molter på fjellet, gjelder det å være på rett sted til rett tid. Også i år greide vi "timingen" perfekt. I dag var dagen!

Det er snart påske og vi lager påskepynt.