Meny
Velg 3. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skal si vi ble overrasket  på årets siste tur til plassen vår. Da vi nærmet oss gapahuken, oppdaget vi nemlig at det var fyr på bålet. Vi kunne tydelig se både røyk og flammer! Vi lurte veldig på om det var et annet trinn som hadde lånt plassen vår, men da vi kom fram var det ingen der. Plutselig var det noen som så en enslig vott hengende i taubana, og litt lenger bort så det ut som noen hadde mistet litt av skjegget sitt, og jammen kunne vi skimte noe stort høyt, høyt oppi et tre langt, langt borte! Dette måtte undersøkes........

Stemningsfull og fin samling med Lucia i fokus. Nydelige sanger og kjempefine elever. Se FILM fra samlingen!

I samarbeid med Kristiansand kommune, vil Aquarama Bad i 2018 fortsette suksessprosjektet "Svømmeglede" for barn på 3. trinn!

Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!

Statistikk var tema i matematikkøktene de 2 første ukene på 3.trinn. Da ble det gjort ulike undersøkelser både på skolen og hjemme. Her er det boksene med centicuber som utforskes. Hvor mange ulike farger er det? Hvor mange av hver farge? Hvilke farger er det færrest/flest av? Hva er forskjellen? Er det like mange i hver boks? Ja, her var det mange problemstillinger som skulle belyses/løses.

På en lang, lang rekke gikk vi på tur sammen med resten av småskoletrinnet en strålende sommerdag i august. Skoleåret var så vidt startet og den årlige turen til bananskogen stod på programmet. 

En flott dag ute. Blide og fornøyde barn. ENDELIG KOM SNØEN!

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud. 

Det er snart påske og vi lager påskepynt.