Meny
Velg 3. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
I dag har elevene på 3. trinn hatt besøk fra den kulturelle skolesekken. I grupper har de øvd på å lage rytmer sammen. Til slutt ble alt satt sammen til en liten konsert for 1. og 2. trinn. 

Se film i artikkelen: 3 dyktige musikere fra Den Kulturelle Skolesekken erobret gymsalen i dag og fylte den bokstavelig talt opp med rør, tønner, gryter og lokk.

Vi deler noen bilder fra småskolens juleverksted. Tusen takk til gode hjelpere blant foreldre og besteforeldre. Dere er til stor hjelp for oss.

Det er samling med 2. trinn og vi får se historien om bygda som glemte at det var jul. Heldigvis var det en liten jente som oppdaget det til slutt, og alle fikk gjort seg klar i tide!

I dag hadde vi en flott tur med god temperatur. I leken ser vi mange kreative barn!

Alle elevene på skolen var samlet for å takke rektor og ønske ham lykke til videre i den nye tilværelsen. Se alle innslagene fra trinnene her!

Se hele skolen danse årets BliMe-dans!


Jippi! Det var kjempegøy at snøen kom! Helt perfekt at vi hadde turdag akkurat i dag.


I dag fikk vi besøk av noen veldig dyktige skuespillere og kunstnere, som viste oss samisk musikk og kultur på en fortryllende måte.

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud.