Meny
Velg 4. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
En uke der vennskapet har stått i fokus er over. Det har vært en god stemning på skolen denne uka. De hemmelige vennene har i all hemmelighet gjort og sagt hyggelige ting og leken har gått greit i vennegruppene.

Elevrådet og skolen for øvrig har jobbet litt ekstra med inkludering det siste halvåret. Dette er noe som alle skoler jobber for - vi vil inkludere alle og er i mot mobbing. Det er derfor viktig for oss alle å vise dette med en skikkelig markering.

Her er elevene på fjerde trinn klare til opptak. De har vært med på innspillingen av en video som er spilt inn i 7 land! I tillegg til den norske delen der fjerde trinn på Kringsjå er med, har elever fra Finland, Estland, Latvia, Hellas, Spania og Tyskland deltatt. Dette er starten på Kringsjå skoles nye internasjonale prosjekt.


Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud. 

Det skjer noe merkelig i skogen langs sykkelstien hver høst. Trærne som ellers er fulle av barnåler og kongler har plutselig fått noen gule utvekster - bananer! Utrolig nok skjer dette hvert år rett etter skolestart. Akkurat som når det gjelder molter på fjellet, gjelder det å være på rett sted til rett tid. Også i år greide vi "timingen" perfekt. I dag var dagen!

At første tema på 4. trinn er "Livet i saltvann" passer godt for oss på Kringsjå! Med Kongshavnstranda i rimelig nærhet får vi en pangstart på dette emnet. Det er ikke noe som kan måle seg med å ta og føle på det en skal lære om. Mer konkret blir det ikke...