Meny
Velg 4. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
I dag har vi vært på samling med 4. trinn. Flinke elever sang, danset og fremførte et liten spill for oss. Kjempebra!

Gjennom "Den kulturelle skolesekken" var vi så heldige å oppleve en dag i steinalderen på Vest-Agder museet. Tema var "Jegere i steinalderen" - og vi lærte mye om livet våre forfedre levde for 4000 år siden.

Se film i artikkelen: 3 dyktige musikere fra Den Kulturelle Skolesekken erobret gymsalen i dag og fylte den bokstavelig talt opp med rør, tønner, gryter og lokk.

Resultatene fra årets "europamesterskap" i kjedereaksjon er nå gjort kjent. Elevene på 4. trinn fulgte spent med fra kl. 11 i dag, da vi så sendingen fra Belgia. I de 22 andre deltagerlandene satt også mange spente elever og fulgte med ettersom vi nærmet oss toppen av lista. 

Da var vi i gang igjen! 33 skoler i 33 europeiske land kjemper om å lage den beste kjedereaksjonen - "chain reaction". Norge er representert med 4. trinn på Kringsjå skole.

Svømmeundervisningen i Aquarama fortsetter på nyåret, og vi starter allerede første skoledag - den 3. januar med svømming for "Nord" - gruppa.

I dag har vi tradisjonen tro vært i Randesund kirke der 4. trinn ledet oss gjennom skolegudstjenesten. Flinke elever sang og dramatiserte for oss, mens stolte foreldre og besteforeldre inntok plassene oppe på galleriet. På var det verdisamling som alternativt opplegg til skolegudstjenesten.

Vi deler noen bilder fra småskolens juleverksted. Tusen takk til gode hjelpere blant foreldre og besteforeldre. Dere er til stor hjelp for oss.

Vi på fjerde trinn har har deltatt i flere internasjonale e-Twinningprosjekter nå i denne søte juletid. Dette har resultert i julehilsener fra skoler i mange europeiske land både skriftlig og digitalt.


Nattmørket har akkurat sluppet taket og himmelen har en mørkeblå farge. Barnestemmer høres i det fjerne og et fint lite Lucia-tog kommer gående mot oss i hvitt.