Meny
Velg Skolefritidsordningen
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Her finner dere diverse informasjon om SFO. Vi oppdaterer artikkelen ved behov, og er det opplysninger dere savner, si gjerne ifra.

Oppdatert 18.08.2017

Telefon SFO-base: 3800 6069
NB: telefon SFO-leder (nytt nummer): 3800 6063

Interessen for å eie, spille med, og bytte pokémonkort, har vært formidabel en stund nå. Det er ikke ulikt det som foregikk i gamle dager, da vi hadde dilla på yo-yo, klinkekuler, kaste på stikka, og forskjellig annet. Diller er intense en stund, og så dabber de av.

Onsdag 7. desember var vi nede hos Frelsesarmeen i Østre Strandgate, og leverte gavene dere har gitt til prosjektet. Så gikk turen videre til Torvet, der nærmere 5000 kroner fra dere ble lagt i Julegryta. Turen ble avsluttet med litt hygge på biblioteket. 

Vi har med tiden fått god erfaring med hva slags mat de fleste barna liker, og hvilken mat vi blir sittende igjen med rester av. Samtidig synes vi det er riktig at vi bestemmer litt over menyen også.

«Alle barn har krav på kjærlighet og omsorg»

Vi er godt i gang med førjulsprosjektet vårt, "Barn & Lykke".
Verkstedet er avsluttet, og denne uka arrangerer vi kafé for dere foreldre.
Vi håper mange har anledning til å besøke oss!

Det hevdes at barna som vokser opp i Norden nå, aldri har hatt det bedre.

Det er et svært viktig mål at barna som vokser opp, skal kunne ha «fred i sjelen» i hverdagen. De må få slippe å bære for tunge bekymringer. Passelige utfordringer er bra, mens bekymringer som vokser dem over hodet, kan stoppe utviklingen deres. Barna trenger voksne som tar ansvar for dem, og de trenger aksept hver dag.

Det er rett og slett sunt at barna får muligheten til å kjede seg innimellom! Både kropp og sjel får en pustepause. Når det først blir litt stillhet i sinnet, kan det være lettere å høre sin egen «indre stemme». «Hva har jeg egentlig lyst til å gjøre nå?» Så, plutselig kommer ideene, tiltakslysten og initiativet.