Meny
Velg 5. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Elevene i 5.trinn hadde i dag - tradisjonen tro - invitert 1.trinnelevene på en gøyal dag med forskjellige aktiviteter. Det var mye glede, latter og spenning på de tre stasjonene barna var innom i løpet av formiddagen.    

Vi har alle våre drømmer om fremtiden og livet vårt. Skolens kreative, engasjerte og dedikerte 5.trinn holdt forestilling om temaet "Hva drømmer jeg om å bli når jeg blir stor?". Publikum fikk presentert drømmene til elevene gjennom tegninger, sang og dans. 

Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!

Se film fra årets speedturnering i artikkelen! Mellomtrinnet var i full sving med håndball, fotball, brentball og kanonball denne torsdagen.

Mellomtrinnet dro på tur til stranda på Kvarenes. Etter en god gåtur var det full rulle, med krabbefiske, fisking, sandslott, grilling, bunkerstur og mye annet gøy. Takk for en super tur i et deilig vær!

I dag hadde vi kunst- og håndverktimen utendørs i det fine været. Vi byttet ut papir og pensel med naturens egne "malersaker".

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud.