Meny
Velg 5. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Nå har resten av 5. trinn fullført sine forklær. Alle har klippet, målt, strøket og sydd. Vi satser på noen fine kokker til neste år. Noen av forklærne blir vist av en stand-in, fordi de barna ikke var på skolen når bildet ble tatt. Alle forklærne er nå utstilt i gangen utenfor kontorene. 

Se film i artikkelen: 3 dyktige musikere fra Den Kulturelle Skolesekken erobret gymsalen i dag og fylte den bokstavelig talt opp med rør, tønner, gryter og lokk.

I dag har vi hatt samling med 5. trinn i gymsalen. Hele skolen og en del foreldre og besteforeldre fikk høre masse flotte sanger. På slutten av samlingen sang storkoret, bestående av alle elevene på mellomtrinnet, før 5. trinn avsluttet med en rørende og vakker fremførelse av "You Raise Me Up". 

I dag har vi vært så heldige å få besøk av medaljevinner i EM, VM og OL - Stig Andre Berge og representanter fra landslag og Kristiansand bryteklubb.

Rytmeinstrumenter er gøy! Alle på 5. trinn fikk lage sin egen "shaker", et fint perkusjonsinstrument man kan bruke til mange typer musikk. 

Blå gruppe har for lengst fullført sine forklær. De har vært utstilt på skolen og de har kommet hjem klare for julebaksten. Til neste år skal de brukes på skolen på skolekjøkkenet! Elevene viste god innsats og viser tydelig på bildene at de er fornøyde med seg selv!

Etter lunsj var sakser, limpistoler og julemusikken i flittig bruk på mellomtrinnet. Tid for årets juleverksted!

Årets kanonballturnering for mellomtrinnet gikk av stabelen fredag ettermiddag med en spenning og energi vi aldri har sett maken til. Se film fra dagen her!

Det er samling med 2. trinn og vi får se historien om bygda som glemte at det var jul. Heldigvis var det en liten jente som oppdaget det til slutt, og alle fikk gjort seg klar i tide!

Alle elevene på skolen var samlet for å takke rektor og ønske ham lykke til videre i den nye tilværelsen. Se alle innslagene fra trinnene her!