Meny
Velg 5. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Den siste uken har det vært mange elever på vandring rundt i skolens nærområde. I dag gikk 4. trinn til Sotåsen. Det ble en flott dag for hele gjengen: 

Skolens "Kultur- og friluftsuke" er i gang. Vi fikk en pangstart - tur til Stokken! 4 trinn var først ute på øya - 2. trinn kom i andre båtlast.

I dag har vi prøvd å anskueliggjøre størrelser og avstander i solsystemet vårt. I virkeligheten er dette så stort at det er vanskelig å fatte det. Men dersom vi forminsker det hele 10 milliarder ganger, så er vi i nærheten av det vi prøvde på i dag. Ved hjelp av et målehjul kunne vi anslå avstandene sånn noenlunde...

En uke der vennskapet har stått i fokus er over. Det har vært en god stemning på skolen denne uka. De hemmelige vennene har i all hemmelighet gjort og sagt hyggelige ting og leken har gått greit i vennegruppene.

Elevrådet og skolen for øvrig har jobbet litt ekstra med inkludering det siste halvåret. Dette er noe som alle skoler jobber for - vi vil inkludere alle og er i mot mobbing. Det er derfor viktig for oss alle å vise dette med en skikkelig markering.

Da var vi i gang igjen! 33 skoler i 33 europeiske land kjemper om å lage den beste kjedereaksjonen - "chain reaction". Norge er representert med 4. trinn på Kringsjå skole.

Vi på fjerde trinn har har deltatt i flere internasjonale e-Twinningprosjekter nå i denne søte juletid. Dette har resultert i julehilsener fra skoler i mange europeiske land både skriftlig og digitalt.


Kreativitet og samarbeid er to av egenskapene som tillegges stor vekt når det er snakk om hvilke egenskaper som er viktige i det 21. århundre. Dette kan oppøves på mange plan og i mange sammenhenger, og jo tidligere en begynner, jo bedre.
Vi på fjerde trinn var på Kongshavnstranda i dag og praktiserte akkurat dette - kreativitet og samarbeid.

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud. 

På vei til Bananskogen i flott tempo!