Meny
Velg 5. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Også i år er elevene på 5. trinn med på "The European Chain Reaction". Sammen med 20 skoler fra 20 land i Europa skal vi "kjempe" om å lage den "beste" kjedereaksjonen.

I dag var det i gymsalen det skjedde. Førjulstidens mest actionfylte happening - kanonballturneringen for 5. - 7. trinn!

Julesangen "Silent Night" blir sunget på over 300 forskjellig språk, verden over. Vi kjenner den som "Glade jul".

Denne jula er vi med i et e-Twinningprosjekt som setter fokus på noen av de mange versjonene vi finner av denne sangen. Alle skolene som er med, synger sangen på sitt språk.


Som et ledd i forberedelsene til 2018-utgaven av "The European Chain Reaction" har vi laget en presentasjon av klassen. Vi gjorde dette på utedagen vi hadde i forrige uke, og får samtidig vist de andre europeiske skolene at vi også har et fint uteområde. 

Som de fleste kanskje har fått med seg er 5. trinn den sprekeste klassen på Kringsjå - i hver fall dersom en skal bedømme etter innsatsen i "Beintøft". Flott levert, det har absolutt vært en lagseier!

I dag var 5. trinn på tur i høstskogen sammen med 1. trinn. Vi hadde alle en helt super dag sammen!

I dag 24. oktober feires og verdsettes FN over hele verden. Også vi på Kringsjå hadde fokus på barns rettigheter, fred og trygghet i verden. Storkoret med nesten 90 elever fremførte flere sanger med dette temaet. 

Vi har alle våre drømmer om fremtiden og livet vårt. Skolens kreative, engasjerte og dedikerte 5.trinn holdt forestilling om temaet "Hva drømmer jeg om å bli når jeg blir stor?". Publikum fikk presentert drømmene til elevene gjennom tegninger, sang og dans. 

Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!

Se film fra årets speedturnering i artikkelen! Mellomtrinnet var i full sving med håndball, fotball, brentball og kanonball denne torsdagen.