Meny
Velg 6. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!

Se film fra årets speedturnering i artikkelen! Mellomtrinnet var i full sving med håndball, fotball, brentball og kanonball denne torsdagen.

Kringsjå skole ved sosiallærer og helsesøster ønsker å tilby Vanlig men vondt kurs (VMV) for elever i 6.trinn som har opplevd samlivsbrudd på hjemmebane. Vi ønsker åpenhet rundt både prosjektet og den videre gruppevirksomheten, og velger av den grunn å informere alle foreldre (er sendt et skriv hjem om dette i uke 35).

Gruppeopplegget, utviklet ved Haumyrheia skole og familiesenteret på Strømme, har fått mye god oppmerksomhet og er tatt i bruk ved flere andre skoler. Kristiansand kommune har fra 2014 bevilget midler for at tilbudet om grupper kan gis til barneskolene i kommunen. Dette skoleåret er dette også ett tilbud på Kringsjå skole. 


Mellomtrinnet dro på tur til stranda på Kvarenes. Etter en god gåtur var det full rulle, med krabbefiske, fisking, sandslott, grilling, bunkerstur og mye annet gøy. Takk for en super tur i et deilig vær!

På 6. trinn fikk vi i dag en forsmak på hva som venter oss; Mat og helse er et fag som mange har gledet seg veldig til! I dag ble det pinnebrød med syltetøy. Raske karbohydrater gir raske elever, eller hvordan var det nå igjen? Deilig å være i gang igjen! Pinnebrødene ble gode, og det var mange spennende utforminger av pinnene!

Da var vi ferdige for denne gang! Med god hjelp av ei motorsag og mange ivrige hender fra 5. trinn, ordnet vi vei i vellinga! Nå er utsikten mye bedre og ruinene er "tømt" for buskas og trær. Været var også med oss, og sola varmet deilig! Bål og pølser ble det også tid til.

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud.