Meny
Velg 7. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning
Vår kjære skole kunne trenge en liten ansiktsløftning, og 7. trinn tok saken i egne hender i Kunst og Håndverk-timene før høstferien. Nå er elevene foreviget med spraybokser og maling (enn så lenge) på flere av skolens vegger!

Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!

Se film fra årets speedturnering i artikkelen! Mellomtrinnet var i full sving med håndball, fotball, brentball og kanonball denne torsdagen.

Denne uka fikk elevene på 7. trinn prøvd seg som lærere!  Edvard Munch er en spennende kunstner med kjente kunstverk som "Skrik" og "Pikene på broen". Neste uke får skolen besøk av musikere som skal sette musikk til disse kjente verkene - og i den forbindelse valgte 7. trinn å gjøre noe litt annerledes.

Mellomtrinnet dro på tur til stranda på Kvarenes. Etter en god gåtur var det full rulle, med krabbefiske, fisking, sandslott, grilling, bunkerstur og mye annet gøy. Takk for en super tur i et deilig vær!

Til uka starter frivillig leksehjelp opp. Vi viser til artikkelen her på skolens nettside om lekser og frivillig leksehjelp og minner om at det ikke settes opp buss etter leksehjelp da dette er et frivillig tilbud.