Meny
Velg 7. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Se film i artikkelen: 3 dyktige musikere fra Den Kulturelle Skolesekken erobret gymsalen i dag og fylte den bokstavelig talt opp med rør, tønner, gryter og lokk.

I dag har vi vært så heldige å få besøk av medaljevinner i EM, VM og OL - Stig Andre Berge og representanter fra landslag og Kristiansand bryteklubb.

Det er ikke så altfor ofte 7.trinn tar turen i skogen, så gleden ble stor da vi tok beina fatt for å finne nye stier i Randesundskogen.

Etter lunsj var sakser, limpistoler og julemusikken i flittig bruk på mellomtrinnet. Tid for årets juleverksted!

Årets kanonballturnering for mellomtrinnet gikk av stabelen fredag ettermiddag med en spenning og energi vi aldri har sett maken til. Se film fra dagen her!

Det er samling med 2. trinn og vi får se historien om bygda som glemte at det var jul. Heldigvis var det en liten jente som oppdaget det til slutt, og alle fikk gjort seg klar i tide!

Alle elevene på skolen var samlet for å takke rektor og ønske ham lykke til videre i den nye tilværelsen. Se alle innslagene fra trinnene her!

Se hele skolen danse årets BliMe-dans!


I dag fikk vi besøk av noen veldig dyktige skuespillere og kunstnere, som viste oss samisk musikk og kultur på en fortryllende måte.

I dag har hele skolen vært på samling der 7. trinn lærte oss om FN-dagen og minnet oss om barns rettigheter. Vi fikk høre historiene til mange barn rundt i verden og i Norge. Det var allsang, og elevene på 7. trinn sang og danset for oss.