Meny
Velg 7. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Så var siste skoledag her og sommerferien nærmer seg. Våre flotte elever på 7. trinn takket for seg med sang, dans og sketsjer. Vi sier tusen takk for en flott samling og lykke til på ungdomsskolen.

I dag gikk turen opp til Sotåsen for oss på 7.trinn. Det ble en fin spasertur i godt sommervær. 

Et klart høydepunkt i løpet av året, er turen til Stokken sammen med fadderbarna våre. Været var absolutt på vår side. Det var ikke vanskelig å finne fram det beste smilet på en dag som denne. Det ble fisket, det ble grillet, det ble solt og det ble lekt hele dagen til endes.

En fin varm ettermiddag i slutten av mai var det tid for FYSAK og den årlige Kringsjå-joggen! 5., 6. og 7. trinn konkurrerte om å å løpe flest runder rundt Rossa, og innsatsen var stor. Spreke og motiverte elever løp runde etter runde, og 7. trinn fikk høyest gjennomsnittlig 5 runder per elev. Årets rekord var 10 runder ila. denne timen!

For et show! Det ene talentet etter det andre imponerte publikum med synkroniserte dansebevegelser, flotte sangtoner og halsbrekkende turnøvelser. Se film fra årets Kringsjå talenter her.

En uke der vennskapet har stått i fokus er over. Det har vært en god stemning på skolen denne uka. De hemmelige vennene har i all hemmelighet gjort og sagt hyggelige ting og leken har gått greit i vennegruppene.

Elevrådet og skolen for øvrig har jobbet litt ekstra med inkludering det siste halvåret. Dette er noe som alle skoler jobber for - vi vil inkludere alle og er i mot mobbing. Det er derfor viktig for oss alle å vise dette med en skikkelig markering.

Holte skole inviterer til foreldremøte torsdag 11.mai kl.19.00 for elever som begynner i 8.trinn skoleåret 2017-18. Møt opp i amfiet. Skolens administrasjon vil være til stede sammen med spesialpedagogisk koordinator, sosiallærer og rådgiver. Det vil selvfølgelig bli anledning til å stille spørsmål. Velkommen!  

"Romeo, Romeo! Hvorfor er du Romeo?" I regi av Kilden Teater og Konserthus kom et svært talentfullt ensemble av skuespillere og teknikere til skolen for å fremføre Shakespeares berømte skuespill om den ulykkelige, men vakre kjærlighetshistorien som har evig relevans. 

I samarbeid med Rema 1000 og Zuccarello-Stiftelsen kan vi i Vest-Agder Røde Kors invitere til et Ferie for Alle opphold for barn mellom 11-14 år. Les mer her. Påmelding via link i trinnets lenkesamling eller i tekst i artikkelen.