Meny
Velg 7. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
I samarbeid med Rema 1000 og Zuccarello-Stiftelsen kan vi i Vest-Agder Røde Kors invitere til et Ferie for Alle opphold for barn mellom 11-14 år. Les mer her. Påmelding via link i trinnets lenkesamling eller i tekst i artikkelen.

I år som i fjor har vi tatt turen helt ut til havgapet for å rydde et kulturminne. 

I dag er det siste skoledag før påskeferien. Vi startet dagen med en lang og god frokost med dessert.

(Se FILM og BILDER i artikkelen) En god tradisjon begynner å feste seg godt på Kringsjå. Mellomtrinnet drar på en lengre tur i skogen hver vår. Mest for moro, men også for å tenne bål en siste gang for sesongen. Mange går etter kart,noen følger de røde båndene som Trygve har festet rundt omkring, men de fleste av oss følger i sporene til den som går foran i løypa.

Se film i artikkelen: 3 dyktige musikere fra Den Kulturelle Skolesekken erobret gymsalen i dag og fylte den bokstavelig talt opp med rør, tønner, gryter og lokk.

I dag har vi vært så heldige å få besøk av medaljevinner i EM, VM og OL - Stig Andre Berge og representanter fra landslag og Kristiansand bryteklubb.

Det er ikke så altfor ofte 7.trinn tar turen i skogen, så gleden ble stor da vi tok beina fatt for å finne nye stier i Randesundskogen.

Etter lunsj var sakser, limpistoler og julemusikken i flittig bruk på mellomtrinnet. Tid for årets juleverksted!

Årets kanonballturnering for mellomtrinnet gikk av stabelen fredag ettermiddag med en spenning og energi vi aldri har sett maken til. Se film fra dagen her!

Det er samling med 2. trinn og vi får se historien om bygda som glemte at det var jul. Heldigvis var det en liten jente som oppdaget det til slutt, og alle fikk gjort seg klar i tide!