Meny
Velg 7. trinn a
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

7.trinn har laget egen nettside med oppdatert informasjon og bilder om K&H-prosjektet "Mitt drømmerom". Følg med i prosessen!


I dag var det i gymsalen det skjedde. Førjulstidens mest actionfylte happening - kanonballturneringen for 5. - 7. trinn!

I Kristiansand kommune er det definert hvilken ungdomsskole barnetrinnselevene normalt skal gå til etter 7.trinn. 

Den Kulturelle Skolesekken har gitt oss nok en fin opplevelse! Illustratøren Cristopher Stonehill tok elevene på 6. og 7. trinn gjennom en spennende, kreativ prosess der elevene endte opp med en liten bok hver. 

I dag 24. oktober feires og verdsettes FN over hele verden. Også vi på Kringsjå hadde fokus på barns rettigheter, fred og trygghet i verden. Storkoret med nesten 90 elever fremførte flere sanger med dette temaet. 

Vår kjære skole kunne trenge en liten ansiktsløftning, og 7. trinn tok saken i egne hender i Kunst og Håndverk-timene før høstferien. Nå er elevene foreviget med spraybokser og maling (enn så lenge) på flere av skolens vegger!

Se FILM av hele Kringsjå skole som danser årets BliMe-dans!

Se film fra årets speedturnering i artikkelen! Mellomtrinnet var i full sving med håndball, fotball, brentball og kanonball denne torsdagen.

Denne uka fikk elevene på 7. trinn prøvd seg som lærere!  Edvard Munch er en spennende kunstner med kjente kunstverk som "Skrik" og "Pikene på broen". Neste uke får skolen besøk av musikere som skal sette musikk til disse kjente verkene - og i den forbindelse valgte 7. trinn å gjøre noe litt annerledes.

Mellomtrinnet dro på tur til stranda på Kvarenes. Etter en god gåtur var det full rulle, med krabbefiske, fisking, sandslott, grilling, bunkerstur og mye annet gøy. Takk for en super tur i et deilig vær!