Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Innføringsklassen
Nye 1. trinn 2024-2025
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Foreldrehverdag, nettsted for foreldre
Foreldrehverdag, nettsted .
Alle elever og personalet på Lura skole skal fotograferes 

Lura skole ønsker å  lage skolekatalog med bilder av alle elever som går på skolen vår. Det vil også bli tatt bilde av personalet på Lura skole.Det vil bli tatt både klassebilde og portrettbilde av elevene.

Fotograferingen vil finne sted på skolen torsdag 26.10.17 og fredag 27.10.17.Noen av trinnene tar portrettbilde en dag og gruppebilde den neste. Andre trinn tar gruppebilde og portrettbilde samme dag. Dette har med tidsbruk og logistikk å gjøre.Tidspunkt for fotografering av ditt barn vil bli lagt ut på ukeplanen. Foresatte skal også skrive under på at dere samtykker i fotograferingen. (Ranselpost)                                                                           

Tips! Inn og les her! Viktig informasjon i forbindelse med skolefotografering torsdag 26.10 og fredag 27.10. finner du på Fotonorden sine nettsider: https://fotonorden.no/fotoinfobarnungdomsskole/  

Her kan du lese om hvordan dere går frem om dere ønsker å bestille skolekatalogen i etterkant av fotograferingen. Dette gjør dere foresatte for deres barn på egen nettbutikk hos Fotonorden.En personlig bildekode vil bli sendt til hver enkelt husstand, på epost/sms eller brev.  

Da håper vi på mange fine bilder på fotograferingen neste uke!  

Hilde