Meny
Velg seksjon Forside
Trinn 1
Trinn 2
Trinn 3
Trinn 4
Trinn 5
Trinn 6
Trinn 7
Killinglandveien 24 4312 Sandnes
Telefon: 51336160 - 90019143 Send oss e-post
Redaktør: Espen Nielsen - rektor
Innlogging for ansatte
minadmin.no
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Malmheim skole

Malmheim skole er blant de minste skolene i Sandnes. Skoleåret 2015-2016 vil vi likevel ha 109 elever. Samtidig skifter skolen målform fra nynorsk til bokmål, og skolens navn endres til Malmheim skole.

Vi er totalt 19 voksne som legger til rette for elevene i skole og SFO på Malmheim skole, en gammel ærverdig trebygning fra 1920. Mange besøkende blir nostalgiske og tenker på sin barndoms skole når de kommer inn på skolen. Vi er da også glade i den gamle skolen vår, men det kan være utfordrende å drive moderne skole i et bygg med grunnplan for en gammel skolehverdag. 

Vårt mål er at elevene våre skal være trygge, glade, høflige og glupe. Dette legges til grunn for satsinger og valg vi gjør:  

  • Malmheim er en respektskole. Vi har fokus på hvordan vi, både elever og voksne, oppfører oss mot hverandre, og at vi alle har det trygt og godt. Respektprogrammet til Læringsmiljøsenteret ved UiS er til god hjelp i dette arbeidet.  
  • Vi er en SOL-skole. Ved Systematisk Observasjon av Lesing vil vi utvikle alle elevene våre til flinke lesere.
  • Høsten 2015 starter vi opp med Utviklende Matematikk, og regner da med at vi også får ny vitalitet i matematikkopplæringen vår.        
  • Vi er også en digital skole. Vi har smarte tavler i alle klasserom, og drar stor nytte av de digitale undervisningsressursene som stadig vokser i omfang på internett. Vi har også i flere år hatt digitalt arkivsystem. 

Den gamle trebygningen midt i Julebygda rommer egentlig en heller moderne skole.   

 

 

 

 

 

 

 

 

Malmheim 30.06.2015

Rektor