topLogoSpacer
 

Triade barnehage

Ferieklubb 2014
Publisert: 06.06.2014 skrevet av: Kristine

Her finner dere oversikt over ferieklubben i Triade 2014 

fileicon 
Ferieklubb 2014 foreldre.pdf

 

 

Gratulerer med dagen Norge!
Publisert: 16-05-2014 skrevet av: Kristine

file
17. mai tale - 480 iPhone.mp4

Vi har feret dagen med leker, gått i tog sammen med Tasta skole og spist pølser og is.

Kos dere med talen for dagen. Skrevet og fremført av Tage og Liva.

Vi ønsker alle en fin dag i morgen!

 

Søknad om moderasjon/friplass 2014-2015
Publisert: 30-04-2014

Viser til betalingsreglement fra Stavanger kommune:

Foreldrene har selv ansvar for å søke om moderasjon eller friplass, og det må søkes på nytt for hvert barnehageår. Søknadsskjema finner dere på kommunens nettsider, på hjemmesiden vår i høyre meny under barnehagebetaling.

Når dere søker om moderasjon, må dere dokumentere familiens samlede inntekter. Kommunen kan ikke gjøre vedtak om eventuell moderasjon før dere har sendt inn denne dokumentasjonen. Fram til da betaler dere full pris. 

Lever søknad med vedlegg innen 16.mai 2014.

BRUKERUNDERSØKELSE
Publisert: 28.04.2014

ELEKTRONISK BRUKERUNDERSØKELSE I 2014

Stavanger kommune gjennomfører årlig en kartlegging av hvilke erfaringer dere som foresatte sitter med og hvordan dere vurderer barnehagetilbudet i Stavanger.

Stavanger kommune samarbeider med Epinion om gjennomføringen av undersøkelsen som for første gang i år gjennomføres elektronisk.

Du vil i løpet av kort tid få en invitasjon fra Epinion med en lenke til å svare på undersøkelsen. Dersom du har mer enn ett barn i barnehage vil du få en invitasjon og en lenke for hvert barn. Det er viktig at vi får ett svar per barn.

Tilbakemeldingen fra foresatte er viktig for oss slik at vi kan videreutvikle barnehagetilbudet. Undersøkelsen vil ta ca.3-5 minutter. De som ikke har svart i løpet av et par dager vil få en påminnelse fra Epinion.

Det er frivillig å delta i undersøkelsen, men vi håper på så mange svar som mulig. Hver barnehage vil få en oversikt over resultatene fra Epinion som vil danne grunnlag for videreutvikling av barnehagetilbudet.

Alle svar vil bli behandlet konfidensielt av Epinion.

Takk for at du setter av tid til å delta! 

Penger til Hei Verden
Publisert: 13.12.2013

Etter en fin luciamarkering på begge bygg fikk vi besøk av Erik Nevland i avd. Veden. Han tok imot sjekken med pengene fra FN-dagen på 7661 kroner. Han takket alle barn og foreldre for flott innsats. Dette bidraget gjør at enda flere barn i verden får mulighet til å gå på skole.

picture
 

 

Vi hadde også besøk av Bjørn Nibe fra Tastavis:

http://www.tastavis.no/

 
 
.