4. A
1

topLogoSpacer

 
 
 

 
 
 

 

Bogafjell skole - 4. A

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  
Du er her: 4. A

Gratulerer med dagen
Publisert: 26.08.2015 skrevet av: trf

Her er noen bilder av bursdagsuglene elevene har laget. Utrolig fine!

De er laget av tegnepapir og tapet, med farger fra årstidene. 

 

Tusen takk for meg
Publisert: 31.08.2015 skrevet av: dhu

picture

Selv om det allerede er noen dager siden jeg forlot Bogafjell skole, er dagen i dag formelt min siste arbeidsdag.  Fra og med 1. september 2015 er jeg i funksjon som sokneprest i Seljord.

Jeg vil gjerne benytte anledningen her på hjemmesiden til å takke for åtte gode år på Bogafjell skole.  Tusen takk for godt samarbeid - både til elever, foreldre og ansatte.

FAU har gitt meg en fantastisk fin gave.  Denne er gitt på vegne av alle foreldre på skolen - noe jeg hermed sier tusen takk for.  Gaven - som forøvrig er et nydelig fat i mange farger - skal få en hedersplass i Seljord prestegård.

Tusen takk for meg, og lykke til videre i arbeidet på Bogafjell skole.

Fotografering 2015-16
Publisert: 21-08-2015 skrevet av: dhu

Elevene skal fotograferes for skolekatalogen 2015-16.  Fotograferingen vil foregå mandag 24. og tirsdag 25. august 2015. 

Slik er oppsettet for trinnene:

  • Mandag: 1., 5., 6. og 7. trinn
  • Tirsdag:  2., 3. og 4. trinn

Som vanlig er det Ariel foto som skal stå for fotograferingen.

Kunst i Bogafjellhallen
Publisert: 19-08-2015 skrevet av: dhu

Pressemelding 19.08.15

Hvordan skal Bogafjellhallen se ut?

Torsdag, 20. august kl.12 er den offisielle åpningen av Bogafjellhallen for publikum. Samme dag offentliggjøres også utkastene til kunstprosjekt for Bogafjellhallen. Hvilket av prosjektene liker du best?

Sandnes kommunes utsmykkingsutvalg har satt av midler og det ble dannet kunstgruppe i mars 2015 for å gjennomføre kunstprosjektet. 

Representanter fra Buggeland og Bogafjell skole deltar i kunstgruppen, i tillegg til Bogafjell Idrettslag, ansatte fra Sandnes kommunes kulturavdeling og byggeprosjektleder. I mai valgte kunstgruppen kunstnere som skulle delta i en lukket konkurranse for kunstprosjekt.

Nå har kunstnerne levert sine skisseutkast og forslagene presenteres for alle interesserte i to uker på Bogafjellhallens vegg i andre etasje. Kunstnere har foreslått verk for vegger både utendørs og innendørs. Denne høsten vil kunstgruppen velge vinnerutkastet som skal realiseres. Når kunstprosjektet blir malt på veggene vil avhenge av været.