topLogoSpacer

 
 
 
 
 

Giske ungdomsskole

8.  9.  10.  FA  

GOD SOMMER
Publisert: 29.06.2015 skrevet av: Rektor, Trond Hoel

På vegne av alle ansatte på Giske vil rektor få ønske god sommer til alle våre elever, foresatte og samarbeidspartnere. Nyt dagene.

Giske sin administrasjon vil være tilbake på jobb 5. august.

GOD SOMMER!

Rektor

Trond Hoel

        

Til alle foresatte
Publisert: 12.06.2015 skrevet av: Gudrun Apeland - barnevernstjenesten

 

Det nærmer seg sommer og ferie, og vi som jobber som forebyggende ungdomsarbeidere ønsker å komme med noen anmodninger til dere som er foreldre:

  • Noen familier har ikke anledning til å reise på ferie, så dersom dere vet at din datters eller sønn venn/venninne er alene så se om dere har plass til en ekstra.
  • Sommeren er den tiden det er flest ungdommer som debuterer i forhold til alkohol og rus, snakk med ungdommene deres om gode og dårlige valg.
  • Sjekk om ditt barn skal overnatte hos den de sier, og bli enige med de andre foreldene i forhold til hvilke regler som er gjeldene og at det er voksenpersoner til stede.
  • Vær bevisst på deres eget alkoholforbruk i ferien, dere er rolle modeller på godt og vondt. Er barnet deres ute så allier dere med noen som kan hente dem.
  • Dersom dere reiser på ferie og lar ungdommene være alene hjemme, bør dere avtale med andre voksne som kan se etter deres ungdommer.
  • Er dere ute på tur og treffer ungdommer, ta kontakt, vis positiv interesse.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

 
 
.