topLogoSpacer
 

Giske ungdomsskole

8.  9.  10.  FA  

TIL FORESATTE PÅ 8. TRINN
Publisert: 25.08.2015 skrevet av: Rita Urke Kittelsen

Skolens ledelse og kontaktlærerne inviterer til foreldremøte 3. september kl. 18:00 i Mediateket.  (inngang fra skolegården)

Informasjonsskriv blir sendt hjem med elevene som ranselpost. 

 

Velkommen!

OPPSTART VED GISKE UNGDOMSSKOLE
Publisert: 17.08.2015 skrevet av: Rektor Trond Hoel

 Rektor minner om at skolestart for Sandnesskolene er 18.8-15. På Giske kommer elevene til vanlig tid, kl: 08:15.

VELKOMMEN!

Til alle foresatte
Publisert: 12.06.2015 skrevet av: Gudrun Apeland - barnevernstjenesten

 

Det nærmer seg sommer og ferie, og vi som jobber som forebyggende ungdomsarbeidere ønsker å komme med noen anmodninger til dere som er foreldre:

  • Noen familier har ikke anledning til å reise på ferie, så dersom dere vet at din datters eller sønn venn/venninne er alene så se om dere har plass til en ekstra.
  • Sommeren er den tiden det er flest ungdommer som debuterer i forhold til alkohol og rus, snakk med ungdommene deres om gode og dårlige valg.
  • Sjekk om ditt barn skal overnatte hos den de sier, og bli enige med de andre foreldene i forhold til hvilke regler som er gjeldene og at det er voksenpersoner til stede.
  • Vær bevisst på deres eget alkoholforbruk i ferien, dere er rolle modeller på godt og vondt. Er barnet deres ute så allier dere med noen som kan hente dem.
  • Dersom dere reiser på ferie og lar ungdommene være alene hjemme, bør dere avtale med andre voksne som kan se etter deres ungdommer.
  • Er dere ute på tur og treffer ungdommer, ta kontakt, vis positiv interesse.

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

 
 
.