topLogoSpacer
 

KVITSØY SKOLE

Ut på tur, aldri sur!!!
Publisert: 16.08.2014 skrevet av: Liv Nesse Amundsen

picture
 

Dersom du befant deg i nærheten av Grønningen fredag formiddag, er det stor fare for at du ble sprunget i senk av ivrige mellomtrinnselever på jakt etter stein og planter, eller stillheten ble brutt av vakker (?) sang og kul rapping, noen vettskremte og lattermilde vepsehyl eller en smittende latter og frydefull fnising. 

Tradisjonen tro gikk mellomtrinnet på tur for å "ristes sammen" i begynnelsen av skoleåret. Og for en fin dag det ble!

Atter en holmetur!
Publisert: 15.08.2014 skrevet av: Nina H. Gundersen

 

Når "bygdefolket" spør: "Ka lere de egentligt der ude i holmane?", var jeg etter dagens tur, svar skyldig. For hva ungdommene egentlig lærte i dag er jeg litt usikker på. Derimot vet jeg godt hva jeg lærte: at sauene i Ådnøy kommer fra to forskjellige gårder, at Eirik er veldig glad i cola, hvorfor Joachim går på krykker, at Kjartan opprinnelig kommer fra Mehamn, at Tuva i sommer har fått oppfyllt en av drømmene sine, at Theodora vurderer å farge håret svart, at Sander er skikkelig god til å lage grillplass ute...

picture

 

 

Vi lærere satt stort sett i ro og lot elevene ordne grillplasser, aktiviteter og underholdning (dette har vi lært på kurs!). Det ble en skikkelig flott dag! En flott start på et nytt skoleår!

Holmetur (del 1)
Publisert: 30-05-2014 skrevet av: Nina H. Gundersen

 
 

Øyhopping på Kvitsøy må være noe av det fineste! I hvert fall når det er sammen med så flotte barn, ungdommer og kollegaer. I strålende sommervær. Med innholdsrike, lærerike og morsomme aktiviteter fra morgen til kveld.

picture

Vi har vært på fisketur med "ekte" fiskere, fått høre dramatiske historier fra sjømannslivet, og besøkt hummerpark. Vi har hatt livredning (lært å ta av klær på dypt vann),  kanoorientering og satt krabbeteiner. Vi har lært om tidligere boplasser i Buøy, om bergarter, plantearter og jettegryter. Vi har til og med sett ravnereir.

 
 

picture

Vi har lært, badet, pratet, plastret, fisket, smakt, flørtet, sprunget, rodd, kokt kaffe, spist, slikket sol, lekt, klemt, trøstet, ledd, sunget, fundert, grått, tøyet grenser, vist omsorg og rett og slett hatt tre helt fantastiske skoledager! Takk for turen!

Foreldremøte for 1.-4.klasse
Publisert: 13-08-2014 skrevet av: Bodil og Ingeborg

Velkommen til årets første foreldremøte for 1.-4.klasse mandag 18.august kl. 19.00-20.15. 

Vi møtes i klasserommet til 1. og 2.klasse til felles informasjon. Deretter deler vi oss i to grupper og tar resten av møtet klassevis.

Tema for møtet er praktisk informasjon om its learning, skolens hjemmeside, fag og bøker, timeplan, lekser/leksehjelp, skolemat med mer.

1. og 3.klasse skal velge representanter til FAU.

Med vennlig hilsen Bodil og Ingeborg

 

 

 
 
.