topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 
 

KVITSØY SKOLE

Skolestart høsten 2015
Publisert: 29.07.2015 skrevet av: Rektor

Første skoledag etter sommerferien er torsdag 13. august 2015. Alle elevene møter i skolegården kl. 08.30. SFO starter opp kl. 13.00 samme dag.

Pedagogisk personal har sin første arbeidsdag mandag 10. august.

 Vi gleder oss til å møte nye og gamle elever.

Siste temaøkt i Grøningen
Publisert: 18.06.2015 skrevet av: Kjersti Greibesland

Årets siste tematimer gjennomførte vi i Grøningen. Sporlek er en populær aktivitet, og her fikk vi repetert pensum, trent kortidsminnet og brukt våre kreative evner.

picture
 

Villmarksliv
Publisert: 17.06.2015 skrevet av: Nina H. Gundersen

 
 

Så fint det er å være på tur! Særlig stas er det å være med SFO på tur. Med turvante og fornøyde unger, med lavvo og reinskinn, med båter og kajakk, med gode klær og god mat steg vi i land i Kalvholmen for å overnatte. For noen var det kanskje første tur hjemmefra, for noen første overnatting utendørs. For de fleste var det første tur hjemmefra, utendørs, sammen med så mange andre. Det er rørende å se hvordan de tar vare på hverandre. De trøster, oppmuntrer, er gavmilde og omsorgsfulle. De er forventningsfulle, eventyrlystne og nysgjerrige. De er Kvitsøy SFO.

picture

Aktiv dag med god mat og leik
Publisert: 17.06.2015 skrevet av: Kjersti Greibesland

Selv om været ikke var med oss i dag, gjorde det ingenting om vi ikke fikk fulgt den opprinnelige planen vår som var ut i naturen på nye oppdrag. Flere av elevene i 1.-5.kl hadde vært på overnattingstur med SFO og var noe slitne, og gårsdagens aktivitetstur satt litt inne hos mange.  Så da er det godt at den flotte

picture
 

Hallen står klar for å ta imot en bunsj med lekeklare unger.

Sommerfest i sunnhetens tegn
Publisert: 15.06.2015 skrevet av: Kjersti Greibesland

Vi raser inn i siste uka, men slapper ikke av for det. Det går ann å lære mye, selv om vi ikke sitter på skoilebenken inne.  

picture
 

 
 
.