topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

Savner du bunadssølja di?
Publisert: 21.05.2015 skrevet av: MH

picture
 

Det er funnet en bunadssølje i skolegården på Dvergsnes skole etter 17. mai - feiringen. Ta kontakt med kontoret. Det er ikke den som er avbildet her.

Skolens Innsamlingsaksjon nærmer seg!
Publisert: 12-05-2015 skrevet av: MH

Skolens Innsamlingsaksjon nærmer seg! I år er det onsdag 03.06.15 som gjelder. Startskuddet går kl. 17.30 og slutter 19.30. Randesund Skolekorps blir med i starten! Ellers blir det ulike aktiviteter for store og små. Dette er jo et arrangement hvor hjem/skole  samarbeider til beste for prosjektet vårt i Ilula i Tanzania. Vedlagt ligger en oversikt over hvordan FAU har fordelt oppgavene. Ta en titt og se hva ditt trinn skal bidra med. Vi vil komme tilbake til mer info ang. selve dagen.

fileicon 
Oppgaver_og_ansvar_Skolens_dag_2015.doc

Førskoledag onsdag 10.06.15
Publisert: 07.04.2015 skrevet av: MH

Årets førskoledag blir onsdag 10.06.15 kl. 09.00 - 12.00. Alle nye 1. klassinger vil få invitasjon i posten når det nærmer seg. Men vi ber dere merke dagen allerede nå!

SFO i skolens påskeferie
Publisert: 27-03-2015 skrevet av: T.M.

 
 

 

Vi i SFO vil ønske dere alle en god påske!

Vi bruker inngang E i ferien.

picture
 

Vi holder åpent etter påmelding.

Se ellers SFO-Nytt, som gikk hjem med barna i ranselposten mandag for mer info.

Sjekk ut www.ikrs.no
Publisert: 20.03.2015 skrevet av: GAP

picture
 

Nå har Kristiansand Kommune laget et nytt sted som på en oversiktlig måte viser gode digitale verktøy du kan bruke i Læring med IKT. For å logge deg på bruker du din FEIDE pålogging.

7. trinn på tur til Lindesnes fyr
Publisert: 10-03-2015 skrevet av: YV

picture
 

7.trinn hadde en flott tur til Lindesnes fyr mandag 9. mars. Været var virkelig på vår side, og vi fikk en lærerik rundtur på fyret med fyrvokter Kjell og museumsarbeider Helge.

Her kan du lese mer om fyret, og se flere bilder fra 7.trinns besøk:

 http://www.lindesnesfyr.no/

Nå har mellomtrinnet begynt med trivselsprogrammet i friminuttene.
Publisert: 13-01-2015 skrevet av: HJ

picture
 

 

 Nå har vi startet opp med Trivselprogrammet på mellomtrinnet her ved Dvergsnes. Trivselsprogrammet er utviklet for å aktivisere elevene mer i friminuttene, og forebygge mobbing. Elevene er veldig motivert for mer samspill i friminuttene, og vi ser frem til aktive og fornøyde elever.

Ny tannklinikk!
Publisert: 24.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det er nå ny tannklinikk for Randesund. Den gamle på Haumyrheia er historie. Nå ligger den nye tannklinikken på Rona, i det nye Rona Senter.

Besøksadressen for Rona tannklinikk, vil bli Rona 4, 3. etasje, tlf 38 12 25 00.

7.trinn på tur til Vitensenteret i Arendal
Publisert: 06.11.2014 skrevet av: YV

Det var 52 forventningsfulle elever som satt i bussen tidlig torsdag morgen på vei til Arendal. Vi skulle besøke Vitensenteret, og ha en dag fylt med mekatronikk, matematikk og eksperimentering i interaktive installasjoner.

picture
 

Elevrådskurs
Publisert: 30.10.2014 skrevet av: Eirik D

Tirsdag 28.10 var det elevrådskurs i Søm misjonskirke for elevrådene fra Dvergsnes, Kringsjå, Hånes, Vardåsen og Strømme. De var samlet for å snakke om viktige tema og å lære mer om hva det vil si å være i et elevråd.

 

picture
 

Besøk fra Vitensenteret
Publisert: 21.10.2014 skrevet av: YV

picture
 
 

Hva skjer når en svamp legges i flytende nitrogen? Hva skjer når en ballong fylt med hydrogen antennes? Er det morsomt når læreren synger "Bæ bæ lille lam" med heliumstemme? 7. trinn fikk i dag besøk av Tina og Geir fra Vitensenteret i Arendal, og de ga oss to timer med pur realfagsglede. Kjempegøy!

 
 

Skolens nye helsesøster!
Publisert: 07.10.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi ønsker velkommen til skolens nye helsesøster: Karin T. Berg! Hun har startet opp nå etter høstferien og blir å treffe på Odderhei hver mandag og hver tirsdag i Valsvigveien. Tlf på dagtid er 94176960. Send gjerne en sms. Da blir dere kontaktet igjen. Under lenken helsesøster til venstre, finner dere et dokument som sier litt mer om hva en helsesøsters oppgave er og hvilke rutiner som ligger på de ulike årstrinn. Velkommen Karin!

Abonnérer du på hjemmesida vår?
Publisert: 05.08.2014 skrevet av: MH

Vi ønsker at flest mulig av dere er abonnenter på hjemmesida vår! Det gjør du enkelt ved å velge knappen "Abonnér på nyheter" til høyre her på forsiden. Da kan du velge hvilke sider du vil abonnére på. Dersom det er en forandring på en av sidene du har valgt, vil du automatisk få en melding i din mailboks om dette. Slik kan du følge med på nyheter enten det gjelder fra klassen du er foresatt i, eller fra en av de andre sidene. Smart! Og det kjekkeste av alt: Dette er helt gratis! Abonnementet avsluttes automatisk etter skoleårets slutt! Hjemmesiden er nå oppdatert med riktige klassesignaturer. da kan dere starte abonnement! Det varer fram til 31.06.2015.

Har du barn på sosiale medier?
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: GAP

picture
 

Mange foreldre har nok barn på sosiale medier. Noen medier kjenner vi godt til mens andre er nok mer ukjente for oss. Det er viktig at foreldre er oppdaterte og har nok kunnskap til å være veiledere. Denne veilederen presenterer konkrete råd som voksne kan ha nytte av, blant annet om personvern, aldersgrenser, passord og nettvett.

fileicon 
05_sosmedrad_foresatteveileder.pdf

Skolens Innsamlingsaksjon - litt av en dag!
Publisert: 11.06.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det ble litt av en dag på Skolens Innsamlingsaksjon! Pr. i dag har vi samlet inn kr. 75281 som jo er 4000 kr. mer enn ifjor! Høna på bildet er skikkelig takknemlig for det flotte resultatet! I tillegg til henne var det flere hundre foresatte, elever pluss noen kjæledyr tilstede! Korpset spilte, og regnet holdt seg på avstand! Vel blåst til FAU og alle gode hjelpere! Og ekstra glede må det jo bli i Ilula på jentehjemmet for foreldreløse barn!

 
 
.