topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

FN-samling i Valsvigveien!
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: MH

picture
 

FN-dagen ble feiret på tradisjonelt vis med sanger og bilder! 1. trinn hadde ansvaret og hadde pyntet med tegninger fra alle klassene og øvd som bare det! Bilder fra Ilula, siden vi har et ekstra engasjement der, kontaktlærer Jarl fortalte litt om FN og kontaktlærer Anna sa litt om barns rettigheter. Innimellom var det vennskapssanger og til og med en liten gave til slutt med oppfordring om å tenke godt om hverandre! Takk 1. trinn!

Vi minner om julegavene! Frist 28.10.14
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det nærmer seg årets store julegaveaksjon til barn i Ilula. Vi har en lang tradisjon for dette på skolen vår. Alle elevene har fått med seg hjem et infoskriv som forteller om julegaven. Her er noen bilder fra tidligere overrekkelser av julegaver vi har sendt til Ilula. Husk frist 28,10.14. Her finner dere en kopi av infoen vi har sendt med elevene.

.

fileicon 
Ilula_julegaven _2014.doc

Besøk fra Vitensenteret
Publisert: 21.10.2014 skrevet av: YV

picture
 
 

Hva skjer når en svamp legges i flytende nitrogen? Hva skjer når en ballong fylt med hydrogen antennes? Er det morsomt når læreren synger "Bæ bæ lille lam" med heliumstemme? 7. trinn fikk i dag besøk av Tina og Geir fra Vitensenteret i Arendal, og de ga oss to timer med pur realfagsglede. Kjempegøy!

 
 

Skolens nye helsesøster!
Publisert: 07.10.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi ønsker velkommen til skolens nye helsesøster: Karin T. Berg! Hun har startet opp nå etter høstferien og blir å treffe på Odderhei hver mandag og hver tirsdag i Valsvigveien. Tlf på dagtid er 94176960. Send gjerne en sms. Da blir dere kontaktet igjen. Under lenken helsesøster til venstre, finner dere et dokument som sier litt mer om hva en helsesøsters oppgave er og hvilke rutiner som ligger på de ulike årstrinn. Velkommen Karin!

Sangling i Valsvigveien!
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Takk til 2. trinn som lagde sangling for alle oss i Valsvigveien i dag! Her var det sanger om tallene, vennskap, filmsnutter og bevegelsessanger! Reven var her, høna og hanen, og jammen kan vi ikke synge på engelsk også! Både forlengs og baklengs! Dette var første sangling i høst! Heia 2. trinn. Ta en titt på bildene!

Engasjement for Ilula!
Publisert: 22.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

Flere elever har etter skolens innsamlingsaksjon banket på kontordøra mi og har hatt med seg penger til Ilula og prosjektet som skolen har der. Basar i gata eller kafé i garasjen har gitt flere gaver til skolens innsamlingsprosjekt! Det er vi kjempeglade for! Takk til alle som er med og bidrar på en eller annen måte! Ekstra takk til Thea 7B, Leah 4C, Mina 3B, Andrea 3B, Maja 3B, Katarina 5A, Nora 6A, Emilie S 2C, Sofie 2C og Emilie K 2C! Tilsammen har de samlet inn kr. 6055 gjennom ulike arrangement! Fantastisk!

Skolens nye styre!
Publisert: 12-09-2014 skrevet av: MH

picture
 

Torsdag 11.09.14 hadde skolens nye styre sitt første konstituerende styremøte. Anne Kari Borgersen ( repr. fra foreldre ) ble valgt til styrets leder med Rune Stiberg-Jamt ( repr. fra foreldre ) som nestleder. Ellers er Heidi Fidje Andersen ( repr. fra foreldre og nestleder i FAU ), Trine Johannessen ( andre tilsatte ), Ronny Sæbø ( politisk repr.), Lisbeth Strandberg ( repr. fra lærerne), Hanne J. Johannessen ( repr. fra lærerne), Ludvik K. Hegg (repr. fra elevene) og Guri Dalane (repr. fra elevene ) med i styret. Konstituerende rektor Malvin Håland er styrets sekretær.

Abonnérer du på hjemmesida vår?
Publisert: 05.08.2014 skrevet av: MH

Vi ønsker at flest mulig av dere er abonnenter på hjemmesida vår! Det gjør du enkelt ved å velge knappen "Abonnér på nyheter" til høyre her på forsiden. Da kan du velge hvilke sider du vil abonnére på. Dersom det er en forandring på en av sidene du har valgt, vil du automatisk få en melding i din mailboks om dette. Slik kan du følge med på nyheter enten det gjelder fra klassen du er foresatt i, eller fra en av de andre sidene. Smart! Og det kjekkeste av alt: Dette er helt gratis! Abonnementet avsluttes automatisk etter skoleårets slutt! Hjemmesiden er nå oppdatert med riktige klassesignaturer. da kan dere starte abonnement! Det varer fram til 31.06.2015.

Har du barn på sosiale medier?
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: GAP

picture
 

Mange foreldre har nok barn på sosiale medier. Noen medier kjenner vi godt til mens andre er nok mer ukjente for oss. Det er viktig at foreldre er oppdaterte og har nok kunnskap til å være veiledere. Denne veilederen presenterer konkrete råd som voksne kan ha nytte av, blant annet om personvern, aldersgrenser, passord og nettvett.

fileicon 
05_sosmedrad_foresatteveileder.pdf

Skolens Innsamlingsaksjon - litt av en dag!
Publisert: 11.06.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det ble litt av en dag på Skolens Innsamlingsaksjon! Pr. i dag har vi samlet inn kr. 75281 som jo er 4000 kr. mer enn ifjor! Høna på bildet er skikkelig takknemlig for det flotte resultatet! I tillegg til henne var det flere hundre foresatte, elever pluss noen kjæledyr tilstede! Korpset spilte, og regnet holdt seg på avstand! Vel blåst til FAU og alle gode hjelpere! Og ekstra glede må det jo bli i Ilula på jentehjemmet for foreldreløse barn!

 
 
.