topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

God jul og godt nyttår!
Publisert: 19-12-2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi på Dvergsnes skole vil ønske alle elever, foresatte og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår! Skolen starter for elevene tirsdag 06.01.15 til vanlig tid. Da starter leksehjelp også.

SFO har åpent for påmeldte 22.12, 23.12, 29.12, 30.12, 02.01. SFO er stengt mandag 05.01. Da er det planleggingsdag for skolen og SFO.

Fra 01.01.15 heter skolens rektor Per-Einar Solheim! Vi ønsker han hjertelig velkommen til skolen vår!

Juleverksted Odderhei!
Publisert: 17-12-2014 skrevet av: MH

picture
 

Stor stas i dag på Odderhei med juleverksted! Først fellessamling med diverse innslag og presentasjon av oppgavene. Så fritt fram hvor elevene kunne gå til de ulike stasjonene! Her var det mye å velge mellom. I tillegg var det pakkestasjon hvor tingene ble klargjort som julegave! Etter pakking havnet de ulike tingene i egen oppsamlingspose! Hyggelige og blide elever sammen med lærere og foreldre gjorde dagen til den gode opplevelsen! Ta en titt på bildene!

Hodelus!
Publisert: 15.12.2014 skrevet av: MH

Vi har hatt noen tilfeller med hodelus på skolen.. Under punktet informasjon finnes det et infoskriv som vi la ut på hjemmesida vår i fjor. I tillegg ligger det et info-skriv fra Folkehelseinstituttet. Dette er et faktaskriv om hodelus, og her finner dere mye info! Ellers er dette en fin lenke dere kan gå inn på:

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=List_6212&Main_6157=6263:0:25,8106&MainContent_6263=6464:0:25,6001&List_6212=6218:0:25,6025:1:0:0:::0:0

Flott samling for den eldre generasjonen!
Publisert: 15.12.2014 skrevet av: MH

picture
 

1. trinn inviterte besteforeldre og naboer til førjulsfest på skolen! Gjett om de eldre tok i mot invitasjonen! 100 mennesker, de fleste besteforeldre, kom og var sammen med 1. trinn i skolens Amfi. Her var det sang, Luciaopptrinn, pepperkaker, kaffe, saft og til og med gang rundt juletre! Utrolig respons og mange hyggelige kommentarer i etterkant! Flott initiativ!

Juleverksted Valsvigveien
Publisert: 10.12.2014 skrevet av: MH

picture
 

Juleverksted - et av årets høydepunkter! Vi lagde mye spennende, både til å spise, gi bort, samle på osv. Takk for god hjelp fra foresatte! Vi er utrolig glad for all hjelp vi kan få til en slik dag! Under ser dere noen bilder!

Linn Englius og jakten på den høye C!
Publisert: 27.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

7. trinn har hatt en annerledes uke med forestillingen Linn Englius og jakten på den høye C! Flere elever fra naboskoler har vært og sett forestillingen, det samme har besteforeldre og våre egne elever! Og i går ettermiddag var det foreldre og søsken som var de utvalgte! Snakk om dyktige elever! Her var det sang, dans, akrobatikk og vennskap ispedd stor skuespillerglede! Takk til 7. trinn for en flott førjulsforestilling! Lurer du på om engelen Linn Englius fant den høye C`en slik at hun kunne være med på julekonserten?

Ny tannklinikk!
Publisert: 24.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det er nå ny tannklinikk for Randesund. Den gamle på Haumyrheia er historie. Nå ligger den nye tannklinikken på Rona, i det nye Rona Senter.

Besøksadressen for Rona tannklinikk, vil bli Rona 4, 3. etasje, tlf 38 12 25 00.

Hils på vår nye rektor!
Publisert: 09.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi er glade for å presentere vår nye rektor, Per-Einar Solheim! Han overtar for Anne Lise Gjul, som har vært skolens rektor siden skolen stod ferdig i 1998. Per-Einar Solheim starter 01.01.15. Han er 42 år, gift og har 2 barn. Opprinnelig kommer han fra Smøla i Møre og Romsdal, men har bodd i Kristiansand siden sommeren 1998. I dag bor han sammen med familien sin på Hellemyr. Per-Einar er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Oslo. Han holder nå på med en deltidsutdanning i ledelse på BI. De siste 8 årene har han jobbet som skoleleder, 2 år som rektor og litt over 6 år som inspektør. De lengste engasjementene har han hatt ved Wilds Minne skole, Fagerholt skole og nå på Slettheia skole. I følge han selv gleder han seg til å komme til Dvergsnes skole! Det gjør vi også! Velkommen Per-Einar!

7.trinn på tur til Vitensenteret i Arendal
Publisert: 06.11.2014 skrevet av: YV

Det var 52 forventningsfulle elever som satt i bussen tidlig torsdag morgen på vei til Arendal. Vi skulle besøke Vitensenteret, og ha en dag fylt med mekatronikk, matematikk og eksperimentering i interaktive installasjoner.

picture
 

Endelig! Mattedag!
Publisert: 04.11.2014 skrevet av: MH

picture
 

Et av årets høydepunkt! Mattedagen i Valsvigveien! Først felles i Amfi hvor vi sang mattesanger og fikk informasjon. Så var det viktig å se på tallet som elevene hadde fått på hånda si og finne riktig gruppe. 11 ulike poster med forskjellige matematikkaktiviteter! Gjett om matte kan være mye forskjellig! Ta en titt på bildene. Vi rullerte på gruppene hvert 20. min og fikk dermed opplevd masse forskjellig!

 

Elevrådskurs
Publisert: 30.10.2014 skrevet av: Eirik D

Tirsdag 28.10 var det elevrådskurs i Søm misjonskirke for elevrådene fra Dvergsnes, Kringsjå, Hånes, Vardåsen og Strømme. De var samlet for å snakke om viktige tema og å lære mer om hva det vil si å være i et elevråd.

 

picture
 

Besøk fra Vitensenteret
Publisert: 21.10.2014 skrevet av: YV

picture
 
 

Hva skjer når en svamp legges i flytende nitrogen? Hva skjer når en ballong fylt med hydrogen antennes? Er det morsomt når læreren synger "Bæ bæ lille lam" med heliumstemme? 7. trinn fikk i dag besøk av Tina og Geir fra Vitensenteret i Arendal, og de ga oss to timer med pur realfagsglede. Kjempegøy!

 
 

Skolens nye helsesøster!
Publisert: 07.10.2014 skrevet av: MH

picture
 

Vi ønsker velkommen til skolens nye helsesøster: Karin T. Berg! Hun har startet opp nå etter høstferien og blir å treffe på Odderhei hver mandag og hver tirsdag i Valsvigveien. Tlf på dagtid er 94176960. Send gjerne en sms. Da blir dere kontaktet igjen. Under lenken helsesøster til venstre, finner dere et dokument som sier litt mer om hva en helsesøsters oppgave er og hvilke rutiner som ligger på de ulike årstrinn. Velkommen Karin!

Abonnérer du på hjemmesida vår?
Publisert: 05.08.2014 skrevet av: MH

Vi ønsker at flest mulig av dere er abonnenter på hjemmesida vår! Det gjør du enkelt ved å velge knappen "Abonnér på nyheter" til høyre her på forsiden. Da kan du velge hvilke sider du vil abonnére på. Dersom det er en forandring på en av sidene du har valgt, vil du automatisk få en melding i din mailboks om dette. Slik kan du følge med på nyheter enten det gjelder fra klassen du er foresatt i, eller fra en av de andre sidene. Smart! Og det kjekkeste av alt: Dette er helt gratis! Abonnementet avsluttes automatisk etter skoleårets slutt! Hjemmesiden er nå oppdatert med riktige klassesignaturer. da kan dere starte abonnement! Det varer fram til 31.06.2015.

Har du barn på sosiale medier?
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: GAP

picture
 

Mange foreldre har nok barn på sosiale medier. Noen medier kjenner vi godt til mens andre er nok mer ukjente for oss. Det er viktig at foreldre er oppdaterte og har nok kunnskap til å være veiledere. Denne veilederen presenterer konkrete råd som voksne kan ha nytte av, blant annet om personvern, aldersgrenser, passord og nettvett.

fileicon 
05_sosmedrad_foresatteveileder.pdf

Skolens Innsamlingsaksjon - litt av en dag!
Publisert: 11.06.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det ble litt av en dag på Skolens Innsamlingsaksjon! Pr. i dag har vi samlet inn kr. 75281 som jo er 4000 kr. mer enn ifjor! Høna på bildet er skikkelig takknemlig for det flotte resultatet! I tillegg til henne var det flere hundre foresatte, elever pluss noen kjæledyr tilstede! Korpset spilte, og regnet holdt seg på avstand! Vel blåst til FAU og alle gode hjelpere! Og ekstra glede må det jo bli i Ilula på jentehjemmet for foreldreløse barn!

 
 
.