topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Dvergsnes skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

OBS onsdag 17.09.14 i Valsvigveien!
Publisert: 15-09-2014 skrevet av: MH

Førstkommende onsdag 17.09.14 stenger skole og SFO i Valsvigveien kl. 13.15. Personalet skal ha kurs, og det blir altså ingen leksehjelp eller SFO etter kl. 13.15.

Besøk fra Nairobi
Publisert: 12.09.2014 skrevet av: KLF

picture
 

I dag har Dvergsnes skole, Odderhei hatt besøk av Astrid Hareide og 5 av hennes venner fra slummen i Nairobi. De har danset og sunget for oss. De har i tillegg fortalt noen av sine historier. De bor i en jordhytte på 3*4 meter som består av ett rom. Her sover og spiser de. Det gjør inntrykk å høre at i den ene slummen er det 3 toaletter som deles med 16 000 andre!

Tusen takk for at dere ville dele deres historier med oss. Dere har mye å lære oss.

Skolens nye styre!
Publisert: 12-09-2014 skrevet av: MH

picture
 

Torsdag 11.09.14 hadde skolens nye styre sitt første konstituerende styremøte. Anne Kari Borgersen ( repr. fra foreldre ) ble valgt til styrets leder med Rune Stiberg-Jamt ( repr. fra foreldre ) som nestleder. Ellers er Heidi Fidje Andersen ( repr. fra foreldre og nestleder i FAU ), Trine Johannessen ( andre tilsatte ), Ronny Sæbø ( politisk repr.), Lisbeth Strandberg ( repr. fra lærerne), Hanne J. Johannessen ( repr. fra lærerne), Ludvik K. Hegg (repr. fra elevene) og Guri Dalane (repr. fra elevene ) med i styret. Konstituerende rektor Malvin Håland er styrets sekretær.

Voksne skaper vennskap! På nett!
Publisert: 02.09.2014 skrevet av: MH

picture
 

 Årets kampanje mot mobbing har som tittel: Voksne skaper vennskap - på nett. Her ser du en viktig film om dette teamet! Det er viktig at vi som voksne engasjerer oss i barnas liv på nettet.

http://www.udir.no/Laringsmiljo/Arbeid-mot-mobbing/Manifest-mot-mobbing/Voksne-skaper-vennskap/Filmer/Voksne-skaper-vennskap---pa-nett/

 

Her er en lenke til mange ressurser ang temaet:
http://www.udir.no/Laringsmiljo/Arbeid-mot-mobbing/Manifest-mot-mobbing/Voksne-skaper-vennskap/#Digital-mobbing

Abonnérer du på hjemmesida vår?
Publisert: 05.08.2014 skrevet av: MH

Vi ønsker at flest mulig av dere er abonnenter på hjemmesida vår! Det gjør du enkelt ved å velge knappen "Abonnér på nyheter" til høyre her på forsiden. Da kan du velge hvilke sider du vil abonnére på. Dersom det er en forandring på en av sidene du har valgt, vil du automatisk få en melding i din mailboks om dette. Slik kan du følge med på nyheter enten det gjelder fra klassen du er foresatt i, eller fra en av de andre sidene. Smart! Og det kjekkeste av alt: Dette er helt gratis! Abonnementet avsluttes automatisk etter skoleårets slutt! Hjemmesiden er nå oppdatert med riktige klassesignaturer. da kan dere starte abonnement! Det varer fram til 31.06.2015.

Valg av foreldrerepresentanter til skolens styre
Publisert: 23-06-2014 skrevet av: MH

Da er det foretatt valg av foreldrerepresentanter til skolens styre. Valget har foregått elektronisk hvor hver familie fikk tilsendt til en mail-adresse valgmateriale med presentasjon av kandidatene. Resultatet ser dere her. 3 foreldre er valgt inn som faste representanter og 3 er valgt som vararepresentanter:

Faste representanter:

  • Anne Kari Borgersen ( mor 6. trinn )
  • Rune Stiberg-Jamt ( far 1. trinn )
  • Heidi Fidje Andersen ( mor 6. trinn )

Vararepresentanter:

  • Cathrine Torjussen Simonsen ( mor 1. og 3. trinn )
  • Øystein Sannarnes ( far 3. trinn )
  • Vidar Hestad ( far 1. og 4. trinn )

Har du barn på sosiale medier?
Publisert: 01-04-2014 skrevet av: GAP

picture
 

Mange foreldre har nok barn på sosiale medier. Noen medier kjenner vi godt til mens andre er nok mer ukjente for oss. Det er viktig at foreldre er oppdaterte og har nok kunnskap til å være veiledere. Denne veilederen presenterer konkrete råd som voksne kan ha nytte av, blant annet om personvern, aldersgrenser, passord og nettvett.

fileicon 
05_sosmedrad_foresatteveileder.pdf

Besøk av Randesund skolemusikk!
Publisert: 31.03.2014 skrevet av: MH

picture
 

Fredag 28.03.14 hadde vi storfint besøk av juniorkorpset og aspirantkorpset til Randesund Skolemusikk. De har nå en runde på skoler i nærområdet for å rekruttere nye musikanter. Flott konsert med artige innslag. Ta en titt på bildene! Det er elever fra 2. og 3. trinn som inviteres til å begynne i korpset. Torsdag 10.04.14 blir det mulighet for å komme i Valsvigveien å prøve instrument og høre mer om korpset og hva de kan tilby.

Skolens Innsamlingsaksjon - litt av en dag!
Publisert: 11.06.2014 skrevet av: MH

picture
 

Det ble litt av en dag på Skolens Innsamlingsaksjon! Pr. i dag har vi samlet inn kr. 75281 som jo er 4000 kr. mer enn ifjor! Høna på bildet er skikkelig takknemlig for det flotte resultatet! I tillegg til henne var det flere hundre foresatte, elever pluss noen kjæledyr tilstede! Korpset spilte, og regnet holdt seg på avstand! Vel blåst til FAU og alle gode hjelpere! Og ekstra glede må det jo bli i Ilula på jentehjemmet for foreldreløse barn!

Se flere forside artikler >>

 
 
.