topLogoSpacer
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

God påske
Publisert: 27.03.2015 skrevet av: Wenche

 Elevene har kost seg med å lage forskjellig påskepynt i kunst og håndverkstimene. I tilegg har Ingrid  marmorert egg med begge klassene.

picture
 

 

Lek med " Bobla"
Publisert: 24.03.2015 skrevet av: Ingrid

 
 

I dag har 5a hatt det kjempegøy ute med " Bobla". Det er navnet på den nye store ballen. Her er mange gøye bilder dere kan se på.

picture
 

Helleristninger
Publisert: 16-03-2015 skrevet av: Aina

I dag fikk elevene på 4.trinn prøve seg på bronsealderkunst. Vi brukte kritt og lagde tegninger på steiner og asfalt i skolegården. Elevene fikk inspirasjon fra helleristningene i bronsealdertiden. Det ble blant annet tegnet skip, fisker, soler, jegere og okser. Tegningene vil nok ikke vare så lenge som de ekte bergbildene, men de pynter fint opp i skolegården enn så lenge.

 picture

Filmprosjekt
Publisert: 15-03-2015 skrevet av: Anita

I uke 10 og 11 har elevene på 7. trinn jobbet med å lage sine egne kortfilmer. De kunne selv velge hva filmen skulle handle om, men utgangspunktet skulle være et ordtak. I forkant av filmingen lærte elevene om perspektiv og hvilke virkemidler det er naturlig å bruke i en film. Det var ingen tvil om at elevene koste seg med dette prosjektet. Det hele ble avsluttet på torsdag 12.03 med fremvisning av alle filmene. Det var studentene som har hatt praksis hos oss som hadde ansvaret for gjennomføringen av dette prosjektet.

picture

Tur til grønn slette med studentene
Publisert: 13-03-2015 skrevet av: Leif Anders og Anita

Vi på 7. trinn har vært så heldige å ha fire flinke studenter sammen med oss de tre siste skoleukene. Torsdag 12.03 arrangerte de tur til grønn slette. Elevene koste seg med å grille pølser og annen bålmat. Det ble også tid til å leke pang-pang leken og Bringsværgjemsel. En hyggelig tur med positive og hyggelige elever.picture

Nye bilder av byggingen
Publisert: 27.02.2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Utbyggerne av den nye skolen, er svært fornøyd med at vinteren har vært mild og god i år. Byggingen er i rute, og nå er det synlige tegn på fremgang hver dag. Se flere bilder under "Les mer".

Tur til Lindesnes fyr
Publisert: 20-02-2015 skrevet av: Paul, Heidi og Maren (studenter på 7. trinn)

Tross en lang busstur, hadde elevene på 7. trinn en fin tur til Lindesnes fyr. De fikk en guidet omvisning, som ble avsluttet med en quiz. Vinnerlaget besto av Maks, Mikal, Trym Einar og Lars Erik. 

Elevene fikk også utforske området litt selv, og da var hulene fra krigen det mest spennende for alle.

picture

Overnatting på Fagerholt skole
Publisert: 20.02.2015 skrevet av: Njål Wesnes

picture
 

I dag, dagen før vinterferien starter, har 5. trinn gjennomført en overnatting her på skolen. Det har vært en strålende og begivenhetsrik aften, fylt med pizza, chips, boller og brus. Elevene har vært med på refleksløype, quiz og avsluttet kvelden med film i 5b sitt klasserom. 

Etter filmvisningen, kunne over 40 trøtte tryner legge seg i sine respektive soveposer, på let etter Ole Lukkøye. Det ryktes om at "Ole" kom litt vel sent til enkelte av elevene, men utenom en natt med kanskje litt mindre søvn enn vanlig, hadde de relativt lette skoletimer dagen-derpå. Det ble nokså godt mottatt. En verdig avsluttning før en uke med skolefri.

En stor takk rettes til dere foreldre som har vært med å hjulpet til med alt fra organisering, matlaging og vakthold. Uten dere hadde ikke en overnatting vært mulig. Og ikke minst har dere noen fantastisk flinke barn, som oppfører seg så bra at det gir mersmak.

Er dette starten på en tradisjon mon tro? Her har dere i hvert fall et knippe bilder fra overnattingen.

God fornøyelse, og god ferie!

Hilsen Ingrid og Njål. 

Fremgang for nybygget
Publisert: 16-02-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Nybygget er i ferd med å reise seg slik at en nå kan se omtrent hvor høyt det blir. Den ene klasseromsfløyen kan en tydelig se hvordan kommer til å bli. Det er gøy å følge prosessen nå som det går så fort. Sjekk bildene nedenfor under "Les mer".

Ny kontorleder
Publisert: 16.02.2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Vi er så heldig som har fått ny kontorleder. Han heter Kjell Skofteby, og det er sikkert flere som kjenner han. Han har hatt 3 barn som har gått på Fagerholt skole. Kjell skal i vår jobbe 3 dager i uken Hellen Pedersen jobber de to andre dagene på kontoret.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.