topLogoSpacer
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Ny vei inn på skolens område
Publisert: 24.04.2015 skrevet av: Arild Sæbø

 

picture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal det bygges ny adkomst til skolen. Den skal være ferdig i august. Frem til sommeren blir det en litt kronglete vei inn til skolen, men så blir det utrolig greit og fint når dette blir ferdig.

 

fileicon 
Ny adkomst skole (2).pdf

Informasjonsbrev nr. 5 fra BRG Entreprenør
Publisert: 24.04.2015

Nytt informasjonsbrev fra BRG

 picture

fileicon

Informasjonsbrev naboer- foreldre nr 5.docx

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøk på statsarkivet
Publisert: 09.04.2015 skrevet av: Leif Anders og Anita

Torsdag 09.04 var vi på 7. trinn så heldige at vi fikk besøke statsarkivet som ligger på Gimlekollen. Vi fikk lære mer om hva et arkiv er og en omvisning i bygget. Elevene fikk også lov til å se i gamle skoleprotokoller. Dette var et lærerikt besøk. Dagen ble avsluttet på Presteheiabanen med litt fotball og div. andre aktiviteter.

picture

17. mai
Publisert: 09.04.2015 skrevet av: Arild Sæbø

fileicon 
Fagerholt program 17 mai 2015.doc

 17. mai er ikke langt unna. Nå gjelder det å øve på å gå i tog og synge alle sangene som vi alle er så glade i. Programmet for 17. mai ligger vedlagt. Legg spesielt merke til at arrangementet etter skoletoget i år foregår på Havlimyra skole.

Snart kranselag
Publisert: 09-04-2015 skrevet av: Arild Sæbø

Det går stadig fremover med byggingen av ny skole. Nå er taket snart ferdig, og entrepenøren melder at de snart begynner arbeidet med å sette inn vinduene.

Onsdag 13. mai er det kranselag inne på byggeplassen. Elevene får denne dagen en bolle hver, så dermed blir alle med på denne markeringen.

Innen skolestart i august, skal det settes et klasserom på toppen av brakken som står der bingen var.

picture
 

Nå er det vår......i klasserommet - origami
Publisert: 09-04-2015 skrevet av: Wenche

 
 

 

 Vårens første oppgave var et samarbeidsprosjekt.

Kreativiteten blomstret mer og mer... Fremover skal vi skal bruke blomster som tema  i flere ulike materialer.

picture
 

Slow Bridge
Publisert: 09-04-2015 skrevet av: Wenche

5. og 6.trinn har deltatt i et kunstprosjekt sammen med mer enn              5600 skoleelever og barnehagebarn i kommunen! Vi har malt på speilfliser som nå er brent.

picture
 

Flisene ble malt i tre ulike blånyanser- vi hadde fått tildelt den lyseste. Temaet var "MIN DRØM".

Disse skal monteres opp på en av broene over til Odderøya. Dette er et prosjekt i forbindelse med Tall Ship Races. Les mer.. 

http://slowbridge.tumblr.com/

Kunstutstilling
Publisert: 07-04-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Rett før påske inviterte 4. trinn til kunstutstilling. Hele skolen kunne komme å se på alle de fine bildene og arbeidene de hadde laget. På ettermiddagen var alle foreldrene og resten av familien invitert.

Vi ble møtt med flott sang og fint blokkfløytespill av elevene, før det ble vist en presentasjon av alle de flotte kunstverkene elevene på 4. trinn hadde laget.

Lærer Tone Fredvik hadde sammen med kontaktlærerne Aina Løvdal og Annette Gjerseth, laget et flott program og en fin utstilling. Det beste er kanksje at en av foreldrene, Rakel Thorsell-Flåten, er kunstner. Hun hadde bidratt med sine kunstneriske evner slik at hele utstillingen hadde et svært profesjonelt snitt. Tenk at det går an å få til et slikt samarbeid og dermed et så flott resultat!

Elevene på 4. trinn har all grunn til å være stolte av resultatet. Slike prosjekter vil vi gjerne ha mer av. Det tror jeg alle foreldrene også ville skrevet under på.

Se alle bildene som far til Selma og Sofie har tatt ,nedenfor:

God påske
Publisert: 27.03.2015 skrevet av: Wenche

 Elevene har kost seg med å lage forskjellig påskepynt i kunst og håndverkstimene. I tilegg har Ingrid  marmorert egg med begge klassene.

picture
 

 

Lek med " Bobla"
Publisert: 24.03.2015 skrevet av: Ingrid

 
 

I dag har 5a hatt det kjempegøy ute med " Bobla". Det er navnet på den nye store ballen. Her er mange gøye bilder dere kan se på.

picture
 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.