topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Fellessamling - Vennskap
Publisert: 10.04.2014 skrevet av: Njål Wesnes

Utenfor var det grå skyer med lett duskregn, inne i gymsalen var det sol og glede. 4. trinn avholdt nemlig sin fellessamling forran skolens elever og lærere samt flere av foreldrene som hadde tatt turen. Dette gjorde fjerdeklassingene med praktfulle sangstemmer og flotte sceneopptredener.

picture
 

4. trinn på tur til Stitjønn
Publisert: 03-04-2014 skrevet av: Njål Wesnes

 

picture

 

 

 

 

Klikk på lenken for å laste ned en videosnutt av turen.
på tur til stitøjnn.mp4

 

 

 

 

Torsdag 3. april tok hele 4. trinn en utedag borte på Stitjønn. Dagen ble en suksess fylt med ild og røyk, smilende fjes, lek, pølser i alle farger, ostesmørbrød og annet snask.

Alle elever og lærere kunne konkludere med at turen var helt topp, og at dette var noe vi absolutt kunne gjøre igjen.

Tur til Stitjønn med fadderne på 5.trinn.
Publisert: 31.03.2014 skrevet av: Atle Jakobsen

picture
 

Prosjektarbeid Europa
Publisert: 28-03-2014 skrevet av: Wenche, Anita og Leif Anders

picture
 

De to siste ukene har elevene på 6. trinn jobbet med et prosjektarbeid der Europa har vært tema. Elevene har jobbet i grupper på 2-3 elever og har selv valgt det landet i Europa de ønsket å fordype seg i.

Nye tegninger pr 28.03.14
Publisert: 13-02-2014 skrevet av: Arild Sæbø

Nye tegninger foreligger nå fra arkitekten. Det må understrekes at dette er foreløpige tegninger. Nye justeringer gjøres stadig. Les mer for å se bilder.

En annerledes mattetime
Publisert: 26.03.2014 skrevet av: Ingrid

picture
 

 

I dag har vi på 4.trinn hatt Kahoot i mattetimen. Kahoot er en quiz hvor  vi bruker ipadene til å svare med. Idag var det multiplikasjon og divisjon som tema. Elevene synes det er veldig gøy og de er motiverte. Det er gøy å lære på litt ulike måter.

 

 

 

 

 

Familiesenteret ut på skolene
Publisert: 14.03.2014 skrevet av: Arild Sæbø

Dette skoleåret er første året Familiesenteret i kommunen, har vært plassert rundt på noen skoler. Vår skole er med i en forsøksordning på dette. Fagerholt skole har kontakt med Kirsti Nilsen på Sentrum familiesenter. Hun kan kontaktes for å gjøre en avtale. En tirsdag i måneden er hun til stede på Fagerholt skole, men det er fint om det ringes for å gjøre en avtale.

Kirsti Nilsen Sentrum familiesenter 38107673 eller 99159148

Game Over?
Publisert: 27.02.2014 skrevet av: Njål Wesnes

Torsdag 27. februar hadde Fagerholt skole besøk av Malene Aarseth, Katrine Kjøde og Andreas Bergem, som i regi av Den kulturelle skolesekken ga et glitrende show med forestillingen Game over?.

Elevene følgte ivrig med når de fikk se spenstige dansetrinn fra både hip hop og jazzverden, akkompanert til kjente toner fra blant annet Barbie girl og Super Mario.

picture
 

Forfatterkunnskap: J. K. Rowling
Publisert: 28.02.2014 skrevet av: Anita

Elevene på 6.trinn har fordypet seg i fantasysjangeren og forfatteren  J. K. Rowling som er best kjent for Harry Potter bøkene. De har laget plakater med fakta og tegninger. I dag var det tid for å fremføre det de hadde lært. Det var både flotte plakater og fremføringer. En fin avslutning før vinterferien. Plakatene henger nå på skolens bibliotek. 

picture

Nye tegninger presentert på foreldremøte
Publisert: 26.02.2014 skrevet av: Arild Sæbø

På foreldremøte som ble holdt i gymsalen 25.02.14 ble det presentert nye tegninger både fra arkitekten og landskapsarkitekten. Tegningene ligger vedlagt.

fileicon 
03.1 PLAN 1. ETASJE.PDF

 

 

 

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.