topLogoSpacer
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Ny stor undersøkelse i forbindelse med Kristiansand-skolens store satsing på læremiljøutvikling (FLiK)
Publisert: 16.02.2015 skrevet av: Jarle Vik

picture

Alle elever på Fagerholt skole har fått med seg hjem et samtykkeskjema. Dette skjemaet skal de foresatte skrive under på, enten deres barn skal være med og svare på selve undersøkelsen eller ikke.

Nye bilder av byggingen
Publisert: 27.02.2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Utbyggerne av den nye skolen, er svært fornøyd med at vinteren har vært mild og god i år. Byggingen er i rute, og nå er det synlige tegn på fremgang hver dag. Se flere bilder under "Les mer".

Tur til Lindesnes fyr
Publisert: 20-02-2015 skrevet av: Paul, Heidi og Maren (studenter på 7. trinn)

Tross en lang busstur, hadde elevene på 7. trinn en fin tur til Lindesnes fyr. De fikk en guidet omvisning, som ble avsluttet med en quiz. Vinnerlaget besto av Maks, Mikal, Trym Einar og Lars Erik. 

Elevene fikk også utforske området litt selv, og da var hulene fra krigen det mest spennende for alle.

picture

Overnatting på Fagerholt skole
Publisert: 20.02.2015 skrevet av: Njål Wesnes

picture
 

I dag, dagen før vinterferien starter, har 5. trinn gjennomført en overnatting her på skolen. Det har vært en strålende og begivenhetsrik aften, fylt med pizza, chips, boller og brus. Elevene har vært med på refleksløype, quiz og avsluttet kvelden med film i 5b sitt klasserom. 

Etter filmvisningen, kunne over 40 trøtte tryner legge seg i sine respektive soveposer, på let etter Ole Lukkøye. Det ryktes om at "Ole" kom litt vel sent til enkelte av elevene, men utenom en natt med kanskje litt mindre søvn enn vanlig, hadde de relativt lette skoletimer dagen-derpå. Det ble nokså godt mottatt. En verdig avsluttning før en uke med skolefri.

En stor takk rettes til dere foreldre som har vært med å hjulpet til med alt fra organisering, matlaging og vakthold. Uten dere hadde ikke en overnatting vært mulig. Og ikke minst har dere noen fantastisk flinke barn, som oppfører seg så bra at det gir mersmak.

Er dette starten på en tradisjon mon tro? Her har dere i hvert fall et knippe bilder fra overnattingen.

God fornøyelse, og god ferie!

Hilsen Ingrid og Njål. 

Pålogging undersøkelse FLiK, T2
Publisert: 16-02-2015 skrevet av: Jarle Vik

Her kan du logge på undersøkelsen i FLiK

http://www.analyzethis.no/v3/lp

Fremgang for nybygget
Publisert: 16-02-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Nybygget er i ferd med å reise seg slik at en nå kan se omtrent hvor høyt det blir. Den ene klasseromsfløyen kan en tydelig se hvordan kommer til å bli. Det er gøy å følge prosessen nå som det går så fort. Sjekk bildene nedenfor under "Les mer".

Ny kontorleder
Publisert: 16.02.2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Vi er så heldig som har fått ny kontorleder. Han heter Kjell Skofteby, og det er sikkert flere som kjenner han. Han har hatt 3 barn som har gått på Fagerholt skole. Kjell skal i vår jobbe 3 dager i uken Hellen Pedersen jobber de to andre dagene på kontoret.

Elevkvelden er utsatt
Publisert: 16-02-2015 skrevet av: Arild Sæbø

 Elevkvelden som skulle vært 19. februar, er utsatt til torsdag 19. mars. Den ble flyttet fordi det kolliderte med et arrangement på 5. trinn.

Gøy uke på 1. trinn
Publisert: 13.02.2015 skrevet av: Rachel

 Denne uka har det skjedd mye artig på 1. trinn.

Vi har laget egne bøker, der vi har skrevet og tegnet våre egne historier. Dette har vært kjempe stas og det er flott læring for elevene.

Onsdag var vi på konsert på Havlimyra.

Fredag har vi hatt fastelavensfest og du og du hvor gøy dette var.

Under ser dere noen blinkskudd av hva vi har fått gjort. :)

picture
 

Norskoppgaver "gjemt" i QR - koder
Publisert: 13-02-2015 skrevet av: Ingrid

 
 

Denne uken har vi på 5.trinn løst norskoppgaver som har vært "gjemt" i QR - koder. Vi brukte ipadene til å scanne med slik at vi fikk løst oppgavene. Dette slo an hos elevene og de var veldig flinke.

 

 

picture
 

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.