topLogoSpacer
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Skolesprinten
Publisert: 21.05.2015 skrevet av: Anita

Onsdag 20.05 deltok 7. trinn på skolesprinten som ble arrangert ved Gimlebanen. Flott arrangement, flott vær og fantastisk innsats av spreke elever!

 picture

Feiring av 17. mai
Publisert: 18.05.2015 skrevet av: Arild Sæbø

Her ser du bildene fra feiringen av 17. mai. Elevene viste en fantastisk innsats i toget. De har sjeldent godt så fint, og sjeldent sunget og ropt så flott og høyt.

Feiringen på lånte Havlimyra skole gikk også strålende. Takk til foreldrene på 4. trinn som sto for arrangementet. De leverte varene, kan man si.

picture
 

Bakvendt-dag
Publisert: 15.05.2015 skrevet av: Njål & Ingrid

picture
 

I dag har vi hatt en dag litt utenom det vanlige.

Elevene startet bakvendt-dagen med et arbeidsprogram, som bl.a inneholdt sudoku, kryssord og en kakespisende oppgave. Elevene fikk jo også beskjed om å ta på seg noe, som de kanskje ikke ville gått i til vanlig. Og det var absolutt mange kreative antrekk. Passion 4 fashion!

 

Endelig vår!
Publisert: 15.05.2015 skrevet av: Annette og Aina

 picture

Sola varmer, og elevene er mer aktive ute i skolegården. Vi har øvd på å gå i tog og synge 17.mai-sanger, så nå er det bare å lade opp til den store dagen. Hopp og sprett og tjo og hei, 4.klasse koser seg!

Fellessamling på fotballbanen
Publisert: 13.05.2015 skrevet av: Jarle Vik

 Fellessamling på Fagerholt der vi hadde 3 ting på en gang:-)

1. Øving på 17.mai tog.

2. Vi står alle sammen på Fagerholt.

3. Kranselag på nye Fagerholt skole.

 
 
picture
 

Oppdatering fra 1. trinn.
Publisert: 12.05.2015 skrevet av: Rachel

 

 

 
picture
 picture

Det har skjedd mye gøy på 1. trinn de siste to ukene (i tillegg til vanlig skole som vi synes er topp!)

Vi har kost oss både på konsert i Kilden og på Sørlandets Kunstmuseum. Her får dere et innblikk i hvordan det kan være på 1. trinn.

picture

Seier i Tinestafetten!
Publisert: 13-05-2015 skrevet av: Anita

I går deltok 7. trinn på Tinestafetten. Vi stilte med to lag og begge lagene gjorde det veldig bra! Lag 1 vant sitt heat og lag 2 kom på 3.plass. Strålende innsats av alle som løp. Heiagjengen på tribunen gjorde en kjempegod jobb med å heie lagene frem til de gode plasseringene.

picture

Sommerles
Publisert: 10.05.2015 skrevet av: Anita

Alle trinn på Fagerholt skole deltar i kampanjen «Sommerles». Dette er en lesekampanje som skal hjelpe barn til å bli flinkere lesere. Stikkordet er lystlesing. Les minst fem bøker, gjerne flere! Alt teller, enten det er vanlige bøker, lettlestbøker, bildebøker, faktabøker, tegneserier eller lydbøker. Bøkene kan være fra folkebiblioteket, skolebiblioteket, hjemme eller naboen. Hva slags bøker det er eller hvor bøkene er fra har ingenting å si. Det viktigste er å lese det man har lyst til. Når man har lest minst fem bøker fyller man inn navn, adresse, alder, skole og annen kontaktinformasjon og leverer lesepasset på nærmeste folkebibliotek. Lesepasset må fylles inn og leveres innen 1.september. Alle som leverer inn lesepass får ett turkist silikonarmbånd. Et armbånd per barn. Etter godkjent og innlevert lesepass får alle som deltar invitasjon til diplomfest. På diplomfesten får alle som deltar diplom. Noen heldige får fine premier. Det blir underholdning og servering for å feire at barna har vært flinke til å lese sommerstid. Lesepassene blir utdelt på mandag 11.05. God leselyst!

picture
 

Vi lager sløsj!
Publisert: 08.05.2015 skrevet av: Kjetil

picture
 

Vi forbereder oss til sommeren med å lage sløsj i naturfagstimen. Elevene lærte at hvis man strør salt på is, så synker frysepunktet og temperaturen synker til 18 minusgrader. I denne prosessen smelter isen samtidig som den avgir nok kulde til å gjøre appelsinjuicen om til appelsinjuicesløsj. 

Fantasidyr
Publisert: 07.05.2015 skrevet av: Lene

Elevene på 7.trinn har i kunst og håndverk laget fantasidyr i materialene ståltråd, lufttørkeleire og acrylmaling. Slik ble resultatet:

picture
 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.