topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Skolestart
Publisert: 03-08-2015 skrevet av: Arild Sæbø

 Tirsdag 18. august kl. 0830 er det skolestart for 2.-7. trinn. Kl 0900 starter 1. trinn opp.  Fremmøte blir mellom det røde bygget og brakkene for alle elevene, men altså til litt ulikt tidspunkt.

Omvisning
Publisert: 31-05-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Tirsdag 2. juni er det klart for omvisning inne i det nye skolebygget. Alle elevene får anledning til å se hvordan det er midt i en byggeprosess. Alle lærerne er også invitert - og pensjonistene.

Se bildene som ble tatt torsdag 26. mai.

Sykkelprøven på 4. trinn
Publisert: 31-05-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Fredag 27. mai hadde 4. trinn sykkelprøven. To politimenn var til stede for å sjekke at syklene var i forskriftsmessig stand. Samtidig fortalte de litt om sikkerhet, og hva en må være på vakt mot når en er syklist i trafikken. Samtlige elever fikk diplom etter endt besøk. Det har vært en fryd å følge med på elevene på 4. trinn i den perioden de har øvd på sykkelprøven. De har vært utrolig flinke.Lærerne og jeg er trygge på at vi får mange trygge og gode syklister på sykkelstiene og veiene fremover. Takk til politiet som stilte opp!

 

Feiring av 17. mai
Publisert: 18.05.2015 skrevet av: Arild Sæbø

Her ser du bildene fra feiringen av 17. mai. Elevene viste en fantastisk innsats i toget. De har sjeldent godt så fint, og sjeldent sunget og ropt så flott og høyt.

Feiringen på lånte Havlimyra skole gikk også strålende. Takk til foreldrene på 4. trinn som sto for arrangementet. De leverte varene, kan man si.

picture
 

Ny vei inn på skolens område
Publisert: 24.04.2015 skrevet av: Arild Sæbø

 

picture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal det bygges ny adkomst til skolen. Den skal være ferdig i august. Frem til sommeren blir det en litt kronglete vei inn til skolen, men så blir det utrolig greit og fint når dette blir ferdig.

 

fileicon 
Ny adkomst skole (2).pdf

Snart kranselag
Publisert: 09-04-2015 skrevet av: Arild Sæbø

Det går stadig fremover med byggingen av ny skole. Nå er taket snart ferdig, og entrepenøren melder at de snart begynner arbeidet med å sette inn vinduene.

Onsdag 13. mai er det kranselag inne på byggeplassen. Elevene får denne dagen en bolle hver, så dermed blir alle med på denne markeringen.

Innen skolestart i august, skal det settes et klasserom på toppen av brakken som står der bingen var.

picture
 

Kunstutstilling
Publisert: 07-04-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Rett før påske inviterte 4. trinn til kunstutstilling. Hele skolen kunne komme å se på alle de fine bildene og arbeidene de hadde laget. På ettermiddagen var alle foreldrene og resten av familien invitert.

Vi ble møtt med flott sang og fint blokkfløytespill av elevene, før det ble vist en presentasjon av alle de flotte kunstverkene elevene på 4. trinn hadde laget.

Lærer Tone Fredvik hadde sammen med kontaktlærerne Aina Løvdal og Annette Gjerseth, laget et flott program og en fin utstilling. Det beste er kanksje at en av foreldrene, Rakel Thorsell-Flåten, er kunstner. Hun hadde bidratt med sine kunstneriske evner slik at hele utstillingen hadde et svært profesjonelt snitt. Tenk at det går an å få til et slikt samarbeid og dermed et så flott resultat!

Elevene på 4. trinn har all grunn til å være stolte av resultatet. Slike prosjekter vil vi gjerne ha mer av. Det tror jeg alle foreldrene også ville skrevet under på.

Se alle bildene som far til Selma og Sofie har tatt ,nedenfor:

Nye bilder av byggingen
Publisert: 27.02.2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Utbyggerne av den nye skolen, er svært fornøyd med at vinteren har vært mild og god i år. Byggingen er i rute, og nå er det synlige tegn på fremgang hver dag. Se flere bilder under "Les mer".

Fremgang for nybygget
Publisert: 16-02-2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Nybygget er i ferd med å reise seg slik at en nå kan se omtrent hvor høyt det blir. Den ene klasseromsfløyen kan en tydelig se hvordan kommer til å bli. Det er gøy å følge prosessen nå som det går så fort. Sjekk bildene nedenfor under "Les mer".

Ny kontorleder
Publisert: 16.02.2015 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Vi er så heldig som har fått ny kontorleder. Han heter Kjell Skofteby, og det er sikkert flere som kjenner han. Han har hatt 3 barn som har gått på Fagerholt skole. Kjell skal i vår jobbe 3 dager i uken Hellen Pedersen jobber de to andre dagene på kontoret.

Se flere forsideartikler >>

 
 
.