topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Fagerholt skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Tur til Holmenkollen
Publisert: 26.09.2014 skrevet av: Aina

picture

Tradisjonen tro tok hele Fagerholt skole turen opp til Holmenkollen i dag. Det var mye vind på toppen, men vi fikk tent bål og elevene fant seg hyggelige sitteplasser rundt omkring. Noen fant seg til rette i toppen av et tre, mens andre satt i le bak trær og steiner. Det var fint å ha en felles tur før vi nå går inn i en velfortjent høstferie. Takk for turen! :)

Dag 3 og 4 på Bringsvær leirskole
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: Kjetil, Anita og Leif Anders

picture
 

7. trinn er hjemme igjen etter et flott opphold på Bringsvær leirskole. Mandag til torsdag ga mange opplevelser både for fellesskapet og på det individuelle plan. Onsdag var vi på langtur til Tjomsås gård og til Robstadknuten. På kvelden ble det underholdning.

7. trinn på leirskole dag 2
Publisert: 23.09.2014 skrevet av: Kjetil, Anita og Leif Anders

picture
 

7. trinn storkoser seg på Bringsvær leirskole. Det nærmer seg sovetid dag 2 av oppholdet, og det har allerede vært en innholdsrik opplevelse.

Planleggingsdager
Publisert: 23.09.2014 skrevet av: Arild Sæbø

 Vi minner om at det er planleggingsdag fredag 17. oktober. SFO holder åpent denne dagen, men lærerne planlegger.

Våren 2015 er det planleggingsdager fredag 17. april og mandag 20. april . Disse dagene er også SFO stengt.

Vi minner også om at elevene har fri fredagen etter Kristi himmelfartsdag, dvs. fredag 15. mai. Da har også SFO stengt.

Ellers viser vi til skoleruta i guiden og på kommunens hjemmesider:

http://www.kristiansand.kommune.no/no/ressurser/TMCore/emneord/Skolerute/

 

Nå rives det!
Publisert: 17.09.2014 skrevet av: Arild Sæbø

Ja, det er spennende dager på skolen. Flere skuelystne barn følger med når de

picture
 

gamle byggene nå rives. Først ute er det gamle administrasjonsbygget.

Sjekk bildene av de gamle byggene rett før riving. Det er kanksje siste gang du ser dem. Litt vemodig? Jo, mange synes det.

Tegningene er blitt litt justert etter at BRG har blitt valgt som utbygger. Ideen om å bygge et modulbygg, er forlatt til fordel for en plassbygd skole. Det er det noen fordeler med. Derfor har tegningene blitt justert. Om det er de endelige tegningene, gjenstår å se. Høyreklikk på ikonet og trykk åpne kobling.

Skapende hender
Publisert: 12-09-2014 skrevet av: Wenche

picture
 

Nå har jeg hatt et par uker til å bli kjent med et flott femte trinn. Vi koser oss med skapende arbeid...

Informasjonsbrev fra utbygger
Publisert: 11-09-2014 skrevet av: Arild Sæbø

BRG har laget et informasjonsskriv om utbyggingen av skolen. Det kommer flere slike brev etter hvert.

fileicon 
Informasjonsbrev naboer- foreldre nr 1.docx

Nå begynner riving
Publisert: 11.09.2014 skrevet av: Arild Sæbø

Nå starter rivingen av de gamle skolebygningene. Som kjent skal det røde bygget stå i 2 år til. Nå rives de gule byggene. Litt vemodig å se på de gamle bygningen? Jo, det er sikkert rart for mange. Første skolebygninge på Fagerholt sto klar i 1956, så det er mange som har vært elev i de gamle bygningene og har et forhold til byggene. Skolen er heldigvis mye mer enn bygg. Likevel ser vi utrolig fram til å få nye bygg, og vi tror at det skal bli enda bedre og letter å fylle den nye skolen med enda bedre innhold enn i dag.

Se flere bilder under:

picture
 

Nytt kjøremønster!
Publisert: 31.08.2014 skrevet av: Arild Sæbø

picture
 

Mandag 1. september settes det opp gjerder rundt hele byggeområdet. Heretter blir anleggsområdet stengt for både ansatte , elever og foreldre. Dette innebærer at også levering og henting av barn utenfor skolen, blir litt annerledes. Lommen for av- og påstigning vil fortsatt kunne brukes, men det vil ikke bli anledning til å kjøre ned foran skolen. Dette området må forbeholdes elevene og varelevering til skolen. Skal du på møter på skolen i skoletiden, ønsker vi at det skal være mulig å parkere i nærheten av skolen, men hvor det blir, kan vi ikke si nå.

Vi har en spennende tid foran oss - med flere utfordringer. Melkebilen kommer f.eks to ganger i uken. Den kjører inn mellom brakkene og rygger inn mot brakka som står i bingen. Hvordan vi forholder oss til slike situasjoner, vil tas grundig opp i klassene.

Arbeidet på skolens nye parkeringsplass mellom brakkene og Tretjønnveien - mot Sunnivasvei, starter i høst. Vi er i en god dialog med utbygger BRG for å få dette på plass så tidlig som mulig.

Brakker på vei
Publisert: 01-07-2014 skrevet av: Arild Sæbø

Ja, nå er brakkene på vei - bokstavelig talt.  Vi kaller dem brakker, men det heter visstnok midlertidige løsninger. Brakker er et missvisende ord, for jeg er sikker på at elevene vil være fornøyd med de nye klasserommene. De blir nok vel så fine som de gamle rommene vi nå flytter ut fra.

Se bildeserien under. Siste bilde er en tegning fra den nye skolen som skal stå klar i 2016. Det er det fineste med denne toårsperioden hvor det blir litt trangt og annerledes, at vi vi faktisk skal få et helt nytt og flott skolebygg som vi kan ha skole i. I august 2106 begynner vi på den nye skolen. Det blir knallbra!

 

picture
 

 

 

 

 

 

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.