topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 

 

 
 

Hana skole

Samtalegrupper for barn med to adresser
Publisert: 25.09.2014 skrevet av: SNE

Samtalegruppe for barn med to adresser tilbys nå fra 4. klasse og oppover. Oppstart onsdag 22.oktober.

Leirskole dag 5
Publisert: 19.09.2014 skrevet av: HGL

Avreisedag med utvask.

picture
 

Sandnes-Ulf spillere besøkte mellomtrinnet
Publisert: 12-09-2014 skrevet av: TF

picture
 

Hana skole fikk besøk av Aksel Berget Skjølsvik, Edier Frejd, Anel Raskaj og Randall Brenes torsdag i siste time. De snakket om Fair Play, skrev autografer og delte ut gratisbilletter. Takk for besøket!

Møtte 450 skoleelever i løpet av én time  

Nasjonale prøver på 5. trinn
Publisert: 10.09.2014 skrevet av: TF

Formålet med nasjonale prøver er å vurdere i hvilken grad skolen lykkes med å utvikle elevenes ferdigheter i lesing, regning og i deler av faget engelsk. Les mer her.

 

Prøver 5. trinn Dato
Lesing og lesing samisk (papirprøve) onsdag 15. oktober
Regning og engelsk 13. oktober til 24. oktober


Eksempeloppgaver og tidligere prøver skal brukes for å gjøre elevene kjent med de ulike oppgavetypene og for å gjøre dem trygge på prøvesituasjonen.

Kurs for TL-elever
Publisert: 10-09-2014 skrevet av: TF

picture
 
picture
 
picture
 
picture
 

Fredag ble det holdt kurs for våre nye TL-elever. Austrått, Iglemyr, Aspervika, Vatneli og Høle var også med. Det var mange nye kjekke aktiviteter, og de lærte TL-dans nr 10.

Hana skole sine elever oppførte seg på en måte verdig for TL-elever, og vi er veldig stolte av våre respresentanter.

Brukernavn og FEIDE
Publisert: 28-08-2014 skrevet av: TF

Sandnes kommune har nå innført systemet FEIDE for alle brukere. Det betyr at alle elever får sitt eget brukernavn og passord, som vil virke både for skolens datamaskiner og for å komme inn på It's learning. Enn så lenge vil også gammel innlogging fungere på It's learning, det vil kunne velges to portaler på den nettsiden.

De yngste elevene vil ha passord som er relativt enkle å huske, som også lærerne vil kunne finne frem, slik at det ikke blir umulig å bruke datamaskiner på skolen. På mellomtrinnet har elevene selv kontroll over passordet, og må ta kontakt med meg hvis kontoen blir låst, eller de glemmer passordet.

FEIDE vil også gjelde andre systemer for elevene etterhvert som de blir eldre.

 - Trond Fossum, systemansvarlig Hana skole

It's learning på nettbrett
Publisert: 28-08-2014 skrevet av: TF

De fleste trinn leverer innlesingsoppgaver i faget Engelsk på It's learning. Jeg ble spurt om dette lot seg gjøre med nettbrett, så det har jeg nå testet. I forhold til min opplevelse av dette, kan det se ut som om hurtigmenyen på besvarelsen ikke fungerer på et nettbrett. Det betyr at det ikke lar seg gjøre å spille inn en fil direkte i besvarelsen. Men det som går er å spille inn en lydfil på en app som tar opp lyd, og laste denne filen inn som et vedlegg i besvarelsen. 

Det er slik jeg ser det to måter å levere lydfil på, enten direkte med innebygd opptaker, eller legge ved lydfil. Dermed vil det i teorien kunne gå fint å bruke nettbrett for å gjøre disse oppgavene. 

Husk at dere også kan avtale med meg å komme innom, så kan jeg vise dere enten på en bærbar pc, eller på et nettbrett, hvordan dere kan gjøre disse oppgavene.

Mvh

Trond Fossum - Systemansvarlig Hana skole

Bruk refleks og lys på sykkelen!
Publisert: 25.08.2014 skrevet av: Rolf Arne

Høstmørket kommer snart. Det er viktig at alle finner fram refleksene og lys på sykkelen.

Minner også om at skolen følger Trygg Trafikk sin anbefaling om at elevene ikke bør sykle/sparke til skolen før de går i 5.klasse.

picture
 

Skolemelk- og skolefruktordningen
Publisert: 19-08-2014 skrevet av: TF

 Det er også i år mulig å bestille skolemelk og skolefrukt. Følg lenkene for å lese om ordningen og abonnere:

Skolemelk

 

Skolefrukt

Sjakkturneringen mellom Aspervika og Hana skole
Publisert: 23-06-2014 skrevet av: TF

Rett før ferien var Tor Henning Todal og to elever fra Aspervika innom for å overrekke vandrepokalen "Magnus Monsens minne". Hana skole vant turneringen i år, og får dermed ha den stolt stående i premieskapet vårt det neste året.

Vi satser på å vinne den nok ganger til at den blir vår til odel og eie, og gleder oss allerede til neste års turnering.

picture
 

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.