topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 

 

 
 

Hana skole

Brukernavn og FEIDE
Publisert: 28-08-2014 skrevet av: TF

Sandnes kommune har nå innført systemet FEIDE for alle brukere. Det betyr at alle elever får sitt eget brukernavn og passord, som vil virke både for skolens datamaskiner og for å komme inn på It's learning. Enn så lenge vil også gammel innlogging fungere på It's learning, det vil kunne velges to portaler på den nettsiden.

De yngste elevene vil ha passord som er relativt enkle å huske, som også lærerne vil kunne finne frem, slik at det ikke blir umulig å bruke datamaskiner på skolen. På mellomtrinnet har elevene selv kontroll over passordet, og må ta kontakt med meg hvis kontoen blir låst, eller de glemmer passordet.

FEIDE vil også gjelde andre systemer for elevene etterhvert som de blir eldre.

 - Trond Fossum, systemansvarlig Hana skole

It's learning på nettbrett
Publisert: 28-08-2014 skrevet av: TF

De fleste trinn leverer innlesingsoppgaver i faget Engelsk på It's learning. Jeg ble spurt om dette lot seg gjøre med nettbrett, så det har jeg nå testet. I forhold til min opplevelse av dette, kan det se ut som om hurtigmenyen på besvarelsen ikke fungerer på et nettbrett. Det betyr at det ikke lar seg gjøre å spille inn en fil direkte i besvarelsen. Men det som går er å spille inn en lydfil på en app som tar opp lyd, og laste denne filen inn som et vedlegg i besvarelsen. 

Det er slik jeg ser det to måter å levere lydfil på, enten direkte med innebygd opptaker, eller legge ved lydfil. Dermed vil det i teorien kunne gå fint å bruke nettbrett for å gjøre disse oppgavene. 

Husk at dere også kan avtale med meg å komme innom, så kan jeg vise dere enten på en bærbar pc, eller på et nettbrett, hvordan dere kan gjøre disse oppgavene.

Mvh

Trond Fossum - Systemansvarlig Hana skole

Bruk refleks og lys på sykkelen!
Publisert: 25.08.2014 skrevet av: Rolf Arne

Høstmørket kommer snart. Det er viktig at alle finner fram refleksene og lys på sykkelen.

Minner også om at skolen følger Trygg Trafikk sin anbefaling om at elevene ikke bør sykle/sparke til skolen før de går i 5.klasse.

picture
 

Skolemelk- og skolefruktordningen
Publisert: 19-08-2014 skrevet av: TF

 Det er også i år mulig å bestille skolemelk og skolefrukt. Følg lenkene for å lese om ordningen og abonnere:

Skolemelk

 

Skolefrukt

Sjakkturneringen mellom Aspervika og Hana skole
Publisert: 23-06-2014 skrevet av: TF

Rett før ferien var Tor Henning Todal og to elever fra Aspervika innom for å overrekke vandrepokalen "Magnus Monsens minne". Hana skole vant turneringen i år, og får dermed ha den stolt stående i premieskapet vårt det neste året.

Vi satser på å vinne den nok ganger til at den blir vår til odel og eie, og gleder oss allerede til neste års turnering.

picture
 

 

En smak av arbeidslivet
Publisert: 20.06.2014 skrevet av: KAWO og JCR

picture
 

Vi er to ungdommer fra 9. trinn på Øygard Ungdomsskole. Vi skulle ha arbeidsuke, der vi skulle jobbe i normal arbeidstid i en bedrift. Vi valgte Hana skole. Der fikk vi oppleve hvordan det var å jobbe i en skole.

Skolens forventninger - overgang barnehage/skole
Publisert: 10-04-2014 skrevet av: TF

denne nettsiden finner dere skolens forventninger i forhold til overgangen mellom barnehage og skole oversatt til 29 språk.

 

Samtalegrupper for barn med to adresser
Publisert: 22.01.2014 skrevet av: Synnøve Nedland Eidsaa

Onsdag 12. mars starter miljøterapeut og helsesøster opp igjen med Samtalegrupper for barn med to adresser. Gutter og jenter 2-3 klasse.

Sportslig profil i aulaen
Publisert: 28.04.2012 skrevet av: TF

picture

 De nye draktene er på plass!

En stor takk til foreldre og elever som har bidratt med signerte drakter til aulaen vår. Nå har vi endelig fått opp fire nye drakter:

- Stavanger Oilers!

- OL-drakten til Bjørn Maaseide!

- Damelandslaget i håndball!

- Viking Håndballklubb!

Igjen hjertelig takk til alle som har lånt eller gitt oss drakter! Vi synes dette er midt i blinken!

Elevenes psykososiale skolemiljø - til deg som er forelder
Publisert: 18.01.2012 skrevet av: TF

fileicon 
Skolemiljo_foreldrebrosjyre_bokmal.pdf

Udir har laget en brosjyre om skolemiljøet til elevene til deg som er forelder. Brosjyren gir en oversikt over de reglene som gjelder for elevenes psykososiale skolemiljø. Den gir deg hjelp til hvordan du bør ta kontakt med skolen, og hvordan du bør gå frem hvis du vil klage.

Les mer på Udir sine sider.

Se flere forside artikler >>

 
 
.