topLogoSpacer
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Kringsjå skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  

.
Publisert: 20.06.2014 skrevet av: JLO

 picture

Dog days of summer

Vi ønsker dere alle en riktig god
og velfortjent sommerferie!

Vi møtes igjen til skolestart torsdag 14. august!

1. trinn møter kl. 09.00
2.-7. trinn møter kl. 08.30

Aktivitetsdagen 2014
Publisert: 19-06-2014 skrevet av: Oddbjørn Egeland

picture
 

I dag torsdag 19. juni har vi aktivitetsdag. Det har etter hvert blitt tradisjon å bruke nest siste skoledag før sommeren til en aktiv og morsom dag ute.

Nydelig vær og temperatur er med på å sette rammen for en veldig trivelig dag. Det er store smil, innsats og konkurranseinstinkt å se over alt. 

Sommerdag på Stokken
Publisert: 12.06.2014 skrevet av: JLO

picture

I dag var det vår tur til å nyte en flott sommerdag på Stokken. Faddere og fadderbarn fra 5. og 1. trinn tøffet ut fra Kongshavn for å være en hel dag i fjæra.

Vi kunne ikke fått en bedre dag. Sol og sommer. Gode venner og godt humør! Ivrige krabbefiskere i aksjon! Dette er naturfag og friluftsliv i praksis! 

Velkommen til Kringsjå skole
Publisert: 19.05.2014 skrevet av: Oddbjørn Egeland

picture
 Førskoledag er spennende

Fredag 23.5. er det førskoledag. Vi gleder oss til å møte nye elever på 1.trinn neste skoleår og dere foresatte. Noen har allerede barn på skolen, mens andre er nye på Kringsjå

Her på skolens nettside finner du en nyttig skoleguide og under venstremenyen informasjon er det litt å se gjennom. Følg oss gjerne facebook

Bestilling av skolemelk
Publisert: 19.06.2014 skrevet av: Oddbjørn Egeland

picture

NB! Du kan allerede nå bestille melk/juice for høsten 2014.

Bestilling av skolemelk gjøres via nettstedet skolemelk.no.For å kunne bestille må du registrere en bruker. Når du logger på vil du få tilgang til å velge fra de produktene som er tilgjengelige på Kringsjå skole.

Lurer du på noe oppfordrer vi deg til å lese under "Ofte stilte spørsmål" før du ev. tar kontakt med skolen. 

Tur til Stokken
Publisert: 17-06-2014 skrevet av: KBH

picture

 

Mandag 16. juni, i strålende solskinn, var 3. og 7. trinn klare for en tur til Stokken. Trygve styrte båten trygt over sundet. Han fikk god hjelp av to elever på 7. trinn.

De mest aktive i sjøkanten var nok elevene på 3.trinn. De fanget blant annet krabber, tanglopper, flyndre (en veldig liten en).... Mange holdt det gående fra vi kom til vi dro.

Førskoledagen 23. mai 2014
Publisert: 23-05-2014

 

picture
 

Tenk at nå var dagen endelig kommet. Førskoledagen er en dag barna har ventet på i spenning og med forventning. Vi gleder oss over å ta i mot våre flotte, nye elever på 1. trinn.

Flagget gikk til topps tidlig på morgenen. Kl. 9 var det opprop og deretter gikk alle til trinnarealet for en liten samling og skoletime sammen.

Sangling
Publisert: 24-01-2014 skrevet av: JLO

picture

I dag var det 1. trinn sin tur til å ha samling for hele skolen. De hadde lagt opp til "Sangling" - altså en samling med hovedvekt på sang. Det ble både sang av førsteklassingene og fellessang i gymsalen denne morgenen. Vi fikk også se mange bilder fra forskjellige aktiviteter på 1. trinn

Faddere på tur med fadderbarna
Publisert: 28.01.2014 skrevet av: JLO

picture

Denne uken har vi "Activity week" i forbindelse med vårt Comeniusprosjekt - "Active bodies - Active minds". Et av arrangementene er at fadderne er med fadderbarna på deres utedag. Her er noen bilder fra mandag, da sjette trinn var med andre trinn ut i vinterskogen.

En liten titt inn på kjøkkenet
Publisert: 25.11.2013

picture
 

Tar du en liten titt inn av kjøkkendøra tirsdag formiddag, ser du 4. trinn i full aktivitet. Da står nemlig "Mat og helse" på timeplanen. Humøret er på topp hos kokkene. De tryller fram de lekreste retter og spør du de om hva som er næringsrik mat, vet de jammen en hel del om det også!

 

 .

Se flere forside artikler >>

 
 
.