topLogoSpacer
 
 

 
 
 

 
 

Krossen skole

Båttur til Stokken
Publisert: 25.08.2014 skrevet av: Maylinn Jarnæs

Fredag 22. august var klassen invitert med på båttur til Stokken. Vi startet dagen med å gå til byen. Været var litt utrygt, så vi tok på oss godt med tøy. Men vel innlosjert i båten tittet jammen sola frem også. Vi fikk en flott tur med fisking, tube-kjøring, grilling, og vi fikk også øye på en mink. Tilbaketuren til skolen ble derimot en svært våt fornøyelse

picture
 

Bestill skolemelken allerede nå......
Publisert: 13-06-2014 skrevet av: John Hedland

 

Skolemelk 2014/15

 Tine har åpnet sine sider for bestilling av skolemelk. Dermed vil elevene kunne få skolemelk allerede andre skoledag. Du kan følge lenken under til bestillingssiden. Siden er oversatt til mange språk.

www.skolemelk.no

 

Krossen Info - sommer 2014
Publisert: 11-06-2014 skrevet av: John Hedland

Tradisjonen tro, sender vi ut ny Krossen Info ved slutten av skoleåret. Her kan du lese om ting som foregår i fobindelse med avslutning av skoleåret, og det er også informasjon om hva som skjer til høsten. Alle elever har fått den lille trykksaken med seg hjem. Det ligger også et eksemplar i feltet til høyre.

God sommer!

 

Førskoledag på Krossen
Publisert: 03.06.2014 skrevet av: Kåre Byremo

 

Onsdag 28. mai var det førskoledag på Krossen skole. Mange spente ansikter møtte opp ved flaggstanga for å hilse for første gang på rektor og de andre voksne som skal ha dem i klassen til høsten. De fikk litt tid i sitt nye klasserom, og de fikk både hilst på og lekt sammen med sin fadder på 4. trinn ute i skolegården.

Her er bildene som ble tatt denne formiddagen.

 
 

 picture

 

 

 

 

 

 
 

 
 
.