Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det var en lykkelig gjeng barn å treffe i ny preppa langrennsspor på Rjukan stadion. Her var det høy aktivitet der elevene var igjennom ulike skilek - poster. Alle leker man kan gjøre inne kan man å gjøre med ski på beina som for eksempel hinderløype, hale napping, fotball og kaste på blink. Her er noen bilder fra dagen.

I løpet av ukene 9-12 vil skolen gjennomføre årets Ungdata-junior undersøkelse.

På samefolkets dag 6.februar startet vi opp skoledagen med en felles samling i skolegården. Elever fra 7.trinn hadde ansvar for å heise det nye, flotte sameflagget vårt. I tillegg ble det fremført en tale fra elevrådet og en felles joik. Elevene fortsatte skoledagen trinnvis med ulik fokus på samisk kultur, litteratur og historie. Bilder tatt av Kristen Andre Olsen.

Trenger du/dere økonomisk hjelp slik at barnet kan delta på fritidsaktivitet? Barn fra 6år kan få dekket inntil 3000kr i året til kontigenter, aktiviteter og utstyr som er en del av den organiserte fritidsaktiviteten. 
Les mer her om hva som kreves av foreldre for å søke og hvem som hjelper deg å søke. 

Kontigentkassa - mer info


Rjukan barneskole har fått en superfin julepresang! Vi har nettopp fått beskjed at har blitt plukket ut som 1 av 15 skoler i Norge som neste skoleår som får 150000kr til å etablere og videreutvikle arbeidet med skolehage. Vi gleder oss til å samarbeide med pedagoger og gartnere i Økologisk Norge, for økt kompetanse, nye ideer og spennende undervisning. 

Les mer om «dyrk framtida - skolehager» her!