3. C
1

topLogoSpacer
 

Sandved skole - 3. C

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SF0  

UDIR's kartleggingsprøver
Publisert: 11-04-2014 skrevet av: Kjartan Brunvær

Uke 17, 18 og 19 er avsatt til gjennomføring av Utdanningsdirektoratets kartleggingsprøver i lesing og regning.

Dette gjelder for 1. trinn, 2. trinn og 3. trinn.

Prøvene er obligatoriske, og dere kan lese mer om hva prøvene innebærer i brosjyren.

fileicon 
Kartleggingsprover_Foreldrebrosjyre_2014_NN_BM.pdf

 

Desember i 3c
Publisert: 08-12-2013 skrevet av: DT

picture
 

Vi er godt inne i desember og førjulstiden er i gang. Det er en koselig tid. Adventskalenderen vår i år er en "smile-vennskaps"-adventskalender. Elevene har tegnet og skrevet fine brev til hverandre. Det er en høytidsstund hver morgen når kalenderen blir trukket, tegningene vist og brevene lest opp. De er veldig opptatt av at det ikke bare handler om å få i julen, men at det handler om å gi og bety noe for andre.

Denne uken har vært en "kreativ" uke med 2 dager med juleverksted. Takk til Tove og Elisabeth som var med og hjalp til. Juleverkstedsdagene er et høydepunkt. Det er også grøtfesten som vi hadde på fredag i siste time. Tusen takk til Elisabeth og Margrete som var med. Supert at dere foreldre kan stille opp og hjelpe til og ta initiativ til slike happeninger! Det betyr noe for elevene og for klassen.

Tirsdag 10.desember kl 09.30 blir det adventssamling i kirken for hele skolen. Det er 3.trinn som har ansvaret. Dere foreldre er også velkomne. Ha en fortsatt fin desember!

Kulturskoletimen
Publisert: 24.01.2014 skrevet av: Annichen

Vi er nå i gang med prosjektet "Ipad". Barna får anledning til å lage sin egen musikk på Ipad. Det er 40 barn som får muligheten til å delta på dette prosjektet og det ble flyttet frem til uke 4 og 5. Aktiviteten foregår på onsdager og de som er med har fått informasjon om dette.

Mer informasjon om tilbudet finner du her.

 

Hilsen Annichen Dyrli, SFO-leder.

Velkommen til nytt skoleår!
Publisert: 16.08.2013 skrevet av: DT

Mandag starter det nye skoleåret ! De nye klasserommene er gjort klare og og alt er klart til å ta fatt som skolens flotte 3. trinn. Spennende! Mandag vil vi lærere møte dere utenfor skolen.

Vi gleder oss! Velkommen!