topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 

Tjensvoll skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  1.trinn SFO  

Verdens bokdag 2014
Publisert: 09.04.2014 skrevet av: Ninette Hoem Hegre

Verdens bokdag bygger på en gammel tradisjon fra Barcelona. 23. april faller sammen med Barcelonas feiring av sin skytshelgen St. Georg. I Barcelona ble St.Georg feiret med poesikonkurranser og dikt-opplesninger og der er bokdagen fortsatt en stor folkefest. Det er en tradisjon å gi bort en bok og en rose til dem man er glad i. Les mer om Verdens bokdag og hva vi skal gjøre på Tjensvoll skole under.     

 

Påskehilsen fra rektor
Publisert: 08.04.2014 skrevet av: Rektor

Skolens ledelse ønsker elever, ansatte og foreldre en riktig fin påskeferie. Under finner dere et påskebrev med litt informasjon på noe vi på skolen har fokus på nå og i tiden frem mot sommeren.

fileicon 
pskebrev fra rektor.docx

Besøksdag for høstens nye 1. klassinger
Publisert: 08-04-2014 skrevet av: Rektor

Onsdag 28.mai kl. 09.00 - 11.00 inviterer vi høstens nye elever til besøksdag på Tjensvoll skole. Vi gleder oss til det første møte sammen med dere. Elever, foresatte og ansatte som skal jobbe på trinnet, vil først møtes i gymsalen. Deretter går elever sammen med lærere til klasserommet. Foresatte for informasjon om skolen og SFO. 

Invitasjon til besøksdagen sendes også hjem i posten.

Velkommen.                   

Skolens kulturproduksjon
Publisert: 17.03.2014 skrevet av: Anne Elisabeth

 Skolens kulturproduksjon er en forestilling  i Stavanger konserthus 7 - 10. april 2014.

Gratulerer - Norgesmester i sjakk
Publisert: 17-03-2014 skrevet av: Rektor

I helgen ble det avholdt NM i sjakk for barnelag i Kristiandsund. Ulrik på 6. trinn var en av fire som dro oppover og som til slutt dro i land tittelen som Norgesmestere! De andre deltakerne var fra Madlavoll, Lassa og British school.

Vi gratulerer!

 

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.