topLogoSpacer
 
 
 
 

 
 

Tjensvoll skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  1.trinn SFO  

Åpen dag- premier
Publisert: 24.10.2014 skrevet av: Ledelsen

Det nærmer seg Åpen dag på Tjensvoll skole, 19. november. I den forbindelse er det masse som skjer på skolen og det skal være en del aktiviteter som krever premier. Det vil bli lagt ut mer info på hjemmesoden når det nærmer seg. Vi håper derfor at noen foresatte kan bidra med noen kjekke premier til fiskedammen, bingoen o.l.

Hvis du vet at du kan få tak i noe, er det flott om du tar kontakt med Birgit på kontoret og leverer det der.

På forhånd, takk for hjelpen :-)

Felles foreldremøte tema: Nettvett
Publisert: 01.10.2014 skrevet av: Rektor/FAU

fileicon 
invitasjon til storforeldremte om nettvett.docx

 

 

 

Tirsdag 14. oktober kl 18. 00 - 19.30 inviterer skolen/FAU til felles foreldremøte. Det vil være Mabel Tettey fra Redd Barna som har foredrag med temaet Nettvett.

Det er viktig vi alle tar ansvar for at barn lærer sunt nettvett og uttvikler en solid digital dømmekraft. Derfor har FAU, i samarbeid med skolen, invitert Redd barn til foreldmøte.

 NB! Dette foredraget er for alle foreldre på 1. - 7. trinn.

 

Åpen dag - onsdag 19. november
Publisert: 13.10.2014 skrevet av: rektor

Onsdag 19. november er det igjen tid for Åpen dag. Arrangementet for denne ettermiddagen er et samarbeid mellom hjem - skole. Tidspunktet vil være kl. 17.30 - 19.00. Nærmere informasjon kommer etter hvert.

Denne ettermiddagen er obligatorisk for alle elever. Elevene får avspassere disse 2 timene siste time før juleferie og siste time før sommerferie.  

Skolebibliotek
Publisert: 13.10.2014 skrevet av: Rektor

Tjensvoll skole er stolt over å ha sitt eget skolebibliotek og sin egen skolebibliotekar. Skolen har over flere år opparbeidet et godt utvalg av bøker som elevene låner, både for å lese på skolen når det er lesestund, og for å låne med seg hjem. Hvert trinn har en time i uken hvor de besøker biblioteket og låner bøker.  Der får de god veiledning av bibliotekar på bøker som kan passe for dem. Vår skolebibliotekar, Ninette, legger ut informasjon om nye bøker på skolens hjemmeside (se under "bibliotek" i venstre marg). Skolen håper foresatte vil abonnere på også denne siden.  

Bekjemping av lus
Publisert: 30.09.2014 skrevet av: Helsesøster

Høsten er kommet og det er lusa også...

Det har vært flere tilfeller av lus på skolen i løpt av høsten. Skolen har i samarbeid med helsesøster bestemt at det må fokuseres på å få en slutt på dette. Da trenger vi at dere som foresatte gjør en innsats!

Hvis alle i løpet av høstferien sjekker sine barn minst en gang med lusekam. Om det ikke er lus bes man likevel om å sjekke en gang per uke fremover.  Om det er lus, kan må få kjøpt lusekur på apoteket. Minner om at lusekur må tas to ganger. Se anvisning på pakken.

Helsesøster vil i løpet av uken være innom alle trinn for å informere om lus og hvordan vi kan finne ut om vi har det eller ikke. Alle elever vil få med seg et skriv hjem.

Et godt råd er og å ha håret i hale eller flette for de med langt hår.

For mer informasjon gå inn på www.fhi.no/tema/lus

Skulle dere ha spørsmål kan dere ta konatkt med helsesøster på thefre@stavanger.kommune.no

 

Se flere forside artikler >>

 
 
.