Meny
Velg seksjon Forside
Vi ønsker å bidra til god IKT-bruk i norske skoler, barnehager og høyere utdanning.
Telefon: 90978912 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
BETT-turen er fullbooket!

Da er vi atter en gang klare for å få deg med på studietur til London. Bett 2018 arrangeres i uke 4, og NPeD planlegger også denne gangen et mangfoldig opplegg, både av faglig og sosial art.

Programmet
Studieturen strekker seg fra mandag 22. til søndag 28. januar (lite organisert program i helga). Det er selvfølgelig mulig å være med på deler av uka, om du ikke får til hele.Tradisjon tro starter vi på mandag med en sosial kveld på Porterhouse. Tirsdagen er satt av til en rekke ulike skolebesøk, som for mange er ukas høydepunkt. På kvelden inviterer NPeD alle med på mat & mingel. Onsdag og utover blir det tur til Bett, med «gul-luene» som reiseledere. Uka bringer også andre spennende aktiviteter, både faglig og sosialt. Onsdag kveld har vi eksempelvis satt av til mat, fagprat & erfaringsdeling, sammen med blant annet IKT-senteret.Mer informasjon om programmet kommer etter hvert, men vi satser på å gi noe for enhver interesse.

Påmeldingen
For å melde deg på turen, går du inn her: Påmelding til Bett2018 

De som har vært NPeD-medlem siden før 1. august, får nyte godt av medlemsrabatten. Og, så blir du automatisk medlem av NPeD i 2018.