topLogoSpacer
 
 
 

 
 
 

 
 

Nygårdsjøen Oppvekstsenter

Tur til vennskapskommunen Lodeynoye Pole 20.-28.september 2014
Publisert: 07.10.2014 skrevet av: Svein Eggesvik

  

Ungdomskoleelevene fra Gildeskål og Nygårdsjøen hadde en fin tur til vår vennskapskommune i Lodeynoye Pole. Nygårdsjøen oppvekstsenter var på Skole 3, som er vår vennskapsskole, sammen med Sandhornøy skole.

Tema var feiring av fred etter kriger. Vi fikk opppleve følgende: Arbeide med tema og framsyning gjennom norsk og russisk dans/sang, besøke urbefolkningen Vepsiene og deres kultur, besøke et naturreserevat, omvisning i byen, lære om russisk kultur, besøke turiststedet Mandrogi og fikk se på en kino fra 2.verdenskrig langt inne i skogen.

Vi bodde alle hos vertsfamilier og brukte engelsk som språk.

Robotering - FLL
Publisert: 06.10.2014 skrevet av: Randi Wennersberg & Katrine Bach

FLL

  

Vi har startet opp med årets FLL World Class! 6-8 trinn var på Inndyr for opplæring av robotering.

Felleslunch
Publisert: 03.10.2014 skrevet av: Karin&Marit

Torsdag 2. oktober arrangerte barnehagen felleslunch for hele oppvekstsenteret. Der ble det servert nydelig grønnsaksuppe med grove boller til, ripsbærsaft og eplekake laget av epler fra barnehagens eget epletre!

             

Sykkelløype
Publisert: 26.09.2014 skrevet av: Katrine&Marit

Torsdag 25. september arrangerte 6. - 7. klasse sykkelløype for 1. - 2. klasse. Der var det forskjellige stasjoner med ulike oppgaver som de skulle prøve på. På slutten av dagen ble det feiret med diplom og vafler.

 

     

Ny gapahuk i barnehagen
Publisert: 18-09-2014 skrevet av: Svein Eggesvik

 

Gildeskål Bygdeservice bygger nå ny gapahuk i uteområdet i barnehagen. Bygd av lokale produkter fra Misvær Sag og Nordlaft. Evjen Granitt vil stå for levering av grill i granitt.

Dette er en del av prosjektet vi har på gang i forbindelse med oppgardering av uteområdet for kr.200.000,- som Gildeskål kommune har bevilget til hver skole. Vi tar selvsagt med barnehagen også.

Spesielt de minste ungene vil nå kunne være lengre ute, og vil dermed få et betydelig bedre miljø i forhold til sin helse.

 
 
.