Meny
Velg seksjon Klasse 5
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10

Orre skule var ein av to skular i Klepp som kom vidare i Det store korslaget. I finalen møter Tu, Orre, Motland og Varhaug.

Finalen er 23.03.18 i Frøyland og Orstad kyrkje kl 11.30. Alle er velkomne til å heie elevane fram. 

Sjåast!


Her kjem nokre bileter frå det store korslaget. Orre gjekk vidare til neste rundt saman med Tu frå Klepp og skal konkurrera mot to skular i frå Hå.

På gårsdagens foreldremøte kom det opp et spørsmål som jeg lovte å sjekke opp i. De gikk på om det var lagt til filter på søking og nettbruk?

Svaret fra Helge Moen: Kommunalt FAU har hatt dette oppe til handsaming. Dei vart einige om at internett skulle vere opent slik dei møtte det elles. Nettvett er då ei viktig oppgåve å lære dei.


Tysdag 16/1 kl 1930-2015.

Informasjon om bruken av læringsbrett. Sjå innkalling under "anna informasjon" på ditt trinn. Gjelder for alle trinna ved skulen.


I dag  har me alle bidrege til å skapa god julestemning på skulen.

I dag har Orre skule delteke på sin årlege skulegudsteneste. 

Det ligg mykje klede i gløymekassen både på barneskulen og på ungdomstrinnet.

Om de saknar noko kom gjerne innom og sjå i kassen.

Ting som framleis ligg igjen utpå nyåret vil bli fjerna.


Bryne Fotoklubb starter fotogruppe for barn og ungdom mellom 9-15 år.

“Fotospiren”Oppstart 4 januar 2018. Sted: Tu gamle skule, hver torsdag 17.30-19.00! Følger skoleplanen. Formål er å fremme interessen for fotografi i et aktivt og sosialt miljø for små fotospirer på Jæren og omegn. Være et kreativt tilbud med teknisk og kunstnerisk utfoldelse! Stimulere nysgjerrighet, gi læring, legge vekt på mestring, møte alle på det nivå de er,og løfte de videre! Alle er unike! Vi vil jobbe for å få frem talentet i hver enkelt person!

636462872679730000.mp4


Resultatet etter Aksjonsveka var også dette året imponerande. Heile 52 429 kroner har skulen og bygda samla inn saman. Tusen takk til alle som bidro.

Idas Hjelpefond ved Ida var i dag på skulen og mottok sjekken frå Herborg frå elevrådet.


Dagens samling var det første til fjerde trinn som stod for.