Meny
Trinn 10 a
Eddaveien 25 4327 SANDNES Vis på kart
Telefon: 51338100 Faks: Bruk mail! Send oss e-post
Redaktør: Rune Stangeland

Øygard ungdomsskole arrangerer julegudstjeneste i Hana kirke og likeverdig alternativ samling i foajeen på skolen på fredag 15.desember. Elevene som skal på julegudstjeneste møter kl. 08.15 i Hana kirke, og elevene som skal på likeverdig samling møter 08.15 på skolen. Viser til skriv som ble sendt ut med aktiv påmelding til begge alternativene. Vel møtt!

Link til udirs retningslinjer i forhold til gudstjeneste/likeverdig samling:https://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/finn-regelverk/etter-tema/Innhold-i-opplaringen/Gudstjenester-i-skoletiden

 


Mandag 18.desember får 10.trinn på Øygard besøk av representanter fra Trygg trafikk som skal ha en forestilling for elevene om trafikksikkerhet. Vi vet gjennom tidligere erfaringer at forestillingen er en sterk opplevelse for de fleste elevene. Dersom det er elever på 10.trinn som har hatt en alvorlig trafikkulykke nært innpå seg, ønsker vi at foresatte tar kontakt med skolen. Da kan skolen tilrettelegge for eleven, og eleven kan sitte slik at hun/han kan forlate salen hvis nødvendig. Det er mer informasjon om forestillingen i linken nedenfor.

https://www.tryggtrafikk.no/tema/skole/ikketoft/

 

 

 

 

 


Foreldrene på Øygard ungdomsskole er også i år invitert til å delta på Foreldreundersøkelsen.

I forbindelse med nye boligprosjekter i nærheten av Øygard ungdomsskole skal infrastrukturen oppgraderes. Deler av Kyrkjevegen kommer til å bli stengt for biltrafikk fra og med uke 48, fra Vannverkveien frem til Øygardsveien. Øygardsveien rammes foreløpig ikke av stengingen. Det vil fremdeles være mulig å gå og sykle langs strekningen. Skolen oppfordrer foresatte og elever til å følge skiltingen som settes opp i forbindelse med utbyggingen. Fra byggeier er det ønskelig at oppsatte gjerder og skilter blir respektert.   

I mørke og ofte våte høstmorgener er det viktig å bli sett.

Husk også å sjekke lyset på sykkelen!