Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Faks: 35082775 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Gå til Fronter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

I dag kl. 15.00 vil kommunen gå over til nytt telefonsystem. Det medfører at mange av skolens telefonnumre vil bli byttet ut. Sentralbordet vil imidlertid ha det samme nummeret, 35 0 827 70


Et enormt engasjement, flotte presentasjoner og utrolig kreative elever. Det er med stolthet vi kan se tilbake på denne uka. Elevene har lært mye om seg selv, hverandre og verden rundt oss. Anbefaler alle foreldre og elever til å sette av 8 minutter og bli med inn i vår temauke!

Passordet til filmen er sendt ut på SMS


Velkommen til en spennende uke ved skolen vår. Her er en liten film som kanskje gir dere et innblikk i hva vi holder på med. Denne uka er sett i sammenheng med den kommunale morsmålsuka neste uke. Uka er også en del av skolens prosjekt "kompetanse for mangfold". Mange av elevenes arbeider vil dere også finne igjen i utstillingen som åpner til mandag på Rjukanhuset. 


 

Har du en elev som skal starte i 1.klasse til høsten? Da ønsker vi at du skriver eleven inn ved bruk av vårt digitale innmeldingsskjema, innen 1.februar 2017.

Trykk her for å skrive inn eleven


Vi vil takke alle som møtte opp til vår sangling. Vi synes det er utrolig hyggelig å få til slike felles arrangement på tvers av klasser. Her kan du se bildene fra årets Lucia-sangling. Kontakt oss dersom det er noe rundt disse bildene (rjukan.barneskole@tinn.kommune.no).