Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Faks: 35082775 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Gå til Fronter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

59 44 00 11 er nummeret der skal bruke for å sende SMS til skolen. Systemet er laget slik at meldingen automatisk skal komme fram til lærerne på det trinnet barnet ditt går. Dere kan også svare direkte i meldinger dere får fra skolen. Huske å lagre 59 44 00 11 på telefonen!

 


Snart sommerferie. I den anledning ønsker skolen å utfordre elevene til å leke ute, spise is og lese en god bok eller flere. For å bli en God leser, må man lese ofte. Bli med på årets leseaksjon i regi av bibliotekene. Kampanjesiden finner du her!

Sommerles er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. Målet med kampanjen er å få flest mulig barn til å opprettholde og kanskje til og med forbedre leseferdighetene sine i løpet av en lang sommerferie. I år er kampanjen nettbasert.

Barna lager seg en profil, velger et brukernavn, registrerer bøker de har lest og samler poeng og digitale trofeer for hver leste bok. Det vanker også fysiske, kule premier til de unge leserne når diverse leveres. Ved å lese og svare på spørsmål til årets spesialskrevne sommerlesfortelling får man også ekstra poeng og digitale troféer.   

Den kjente fantasyforfatteren Mari Moen Holsve har skrevet en frittstående fortsettelse på fjorårets sommerlesfortelling som heter «En tyv i natten». Fortellingen er spesialskrevet for Sommerles 2016, og annenhver uke får barna en ny episode, med spennende oppgaver knyttet opp mot denne.

Å investere tid til å lese er det viktigste man kan gjøre for å legge til rette for god læring videre. Men hvordan får du motivert barna? Les artikkelen fra Aftenposten her

 

 


Alle foreldre må derfor sjekke sine barn for lus og gjenta lusesjekken jevnlig.  

OBS! Hvis foreldre finner lus hos et barn må hele familien sjekkes.

Andre nærkontakter må få beskjed slik at de også blir sjekket.

Skolen/ Barnehagen må få beskjed om elever hvor det er funnet lus. Hvordan sjekke for hodelus? Les mer her...


Tinn kommune holder for tiden på med å utarbeide en plan for skole og oppvekst 2016 – 2025.

Et utkast til planen ligger ute til høring på skoler og barnehager. Foreldreutvalg, samarbeidsutvalg og de ansattes organisasjoner har mulighet til å komme med innspill til denne. I høringsutkastet er det skissert ulike alternativer til organisering/struktur for barnehager og skoler i Tinn.

For at hver enkelt familie skal få mulighet til å uttale seg om hva  den enkelte familie legger vekt på ved valg av barnehage og skole, ber vi foreldre med barn fra 0 – 16 år om å svare på undersøkelsen. Undersøkelsen er anonym. Svaret kan du gi ved å følge denne lenken: https://no.surveymonkey.com/r/GKQR2FT    

Lenken kan bare brukes en gang og kan derfor ikke deles med andre.

Undersøkelsen avsluttes 13. mai 2016.   Hvis du/dere får denne henvendelsen fra både barnehage og skole, holder det at dere svarer en gang. Spørreskjema er likt for skole og barnehage.  

Analyse av svarene vil bli tatt med i endelig Plan for skole og oppvekst 2016 – 2024.

Les hele planen her


Tirsdag 15.03.16 har 5.-7.trinn skidag på Møsvatn (kan velge mellom slalomski (må ha hjelm) og langrenn). Skal elevene bruke langrennskiene i alpinbakken må de også ha hjelm.

Husk sitteunderlag, ski med navn som er bundet sammen, mat, drikke, solkrem og solbriller. Vi fyrer opp grillen, så pølser kan man også ta med. Det er meldt mildt, så et ekstra vottepar kan være lurt.

Vi sees på skidag!