Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Faks: 35082775 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Gå til Fronter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er svært ønskelig at RBS´ FAU kommer med høringssvar til fristen 9. desember

Vi inviterer til sangling torsdag 15.desember kl. 18:00.

Obligatorisk oppmøte for barna. Vi gleder oss til nok et år å skape førjulsstemning i idrettshallen. Vær tidlig ute og parker i sidegater i nærområdet. 

Velkommen til dere alle!


Dysleksi Norge inviterer foreldre og lærere til foredrag med Håvard Tjora, på Høgskolen på Notodden, 17.november kl. 18.00-20.30. 100kr pr.pers, medlemmer gratis. 

Førstemann til mølla. Påmelding: dysleksi@outlook.com eller facebook-gruppa: Dyseksi Telemark

Les hele invitasjonen her...


Det skjer spennende ting på skolen om dagen - vi har startet opp med prosjektet "vurdering for læring". Tradisjonelt har skolen drevet vurdering av læring. Det betyr at ofte er det slutten som har vært vurdert, gjennom for eksempel bruk av prøver. Ikke alltid like effektivt for læring. Vurdering for læring, handler om å legge fokuset på det som skjer underveis, og veilede elevene til å utvikle seg videre. Eleven skal bli mye mer aktive i sin egen læring og brukes til å lære av hverandre. Skolen har i den forbindelse laget en informasjonsbrosjyre om prosjektet. Det skal merkes for foreldre og elever at det er dette vi holder på med!

Her finner dere et informasjonshefte om vurdering for læring!


Vi ønsker at alle foresatte abonnerer på nyheter fra hjemmesiden. Dette gjør du ved å trykke på "abonner på nyheter", nede til høyre på denne siden.