Meny
Klasser og avdelinger Forside
1.trinn
2.trinn
3.trinn
4.trinn
5.trinn
6.trinn
7.trinn
Sam Eydes Gate 163 3660 Rjukan
Telefon: 35082770 Faks: 35082775 Send oss e-post
Redaktør: Jorunn Øverland
Gå til Fronter
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I dag har Coppelia, Odin, Ivar og Maiken blitt filmet. Bakgrunnen er en forespørsel fra et selskap i USA som lager undervisningsopplegg for amerikanske skolebarn. De vil lage et undervisningsopplegg om hvordan det er å vokse opp på et sted der det ikke er sol om vinteren, til naturfagsfaget og temaet lys/skygge. De har selvsagt fått med seg at vi har fått et solspeil og lurer på hvordan det fungerer og hvordan sola påvirker helsa vår. Vi er veldig imponert over hvordan disse fire elevene tok på seg oppdraget med å gi en innføring om Rjukan og solspeilet på engelsk. Knut Nyheim gjorde en super jobb med filmatiseringen. Dette blir spennende!

Vi gjentar suksessen fra i vår….

FAU ved Rjukan barneskole og Rjukan frivilligsentral inviterer til Fritidsmesse i Rjukanhuset torsdag 5. oktober. Få med deg alt som finnes av aktivitetstilbud i Tinn. Dørene åpnes for publikum kl. 17.00 og holder åpent til kl. 19.00. 


I to dager har Miriam fra politiet holdt kurs for elever på 4.-7.trinn i nettvett. 

Skolen opplever utfordringer på trinnene knyttet til sosiale medier og en del spill allerede fra de starter skolen - spesielt dette med utestenging, men også ulovlig publisering av bilder, stygge kommentarer osv. Dette drar de med seg inn i skolen. Skolen har nulltoleranse mot mobbing og krenkelser (www.nullmobbing.no). 


Lær deg årets Blimèdans. Vi danser felles på skolen, onsdag 20.september. 

Her finner dere årets informasjonshefte. Dette sendes også hjem som ranselpost. I det trykte hefte er det en liten feil vedrørende frukt. Det serveres ikke frukt, dere må selv bestille om dere vil ha dette. 

Velkommen til første skoledag, mandag 21.august kl. 08.10 til 13.00.

Nye førsteklasse elever møter kl 09.00 denne dagen!