Meny
Velg seksjon SFO
Besøksadresse: Terje Vigensvei 1, 4083 Hundvåg. Postadresse: Postboks 8069 Forus, 4068 Stavanger.
Telefon: 51912030 Send oss e-post
Redaktør: Kathrine Aasmundsen Erga
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Se vedlegg for påskeaktiviteter. Forrige pdf hadde feil datoer.

Fredag 23.03 er det premiere på Base 2 sin påskekrim. Vi snurrer film i aulaen kl 14:15. Hvis noen ønsker å være med, er dere hjertelig velkomne!

Til alle foreldre! Vi opplever noen ganger farlige situasjoner når barn settes av ved skolen. Vi ber om at alle bruker av- og påstigningsfeltet (rundkjøringen) når barna leveres, ikke skolens parkeringsplass. MÅ dere parkere bilen for å gå inn å levere eller hente barn, parkerer dere selvsagt på en av parkeringsplassene og ikke i av og påstigningsfeltet. Vi opplever stadig at biler blir parkert i rundkjøringen. Siden det kan oppstå farlige situasjoner, kan det bli nødvendig å kontakte Stavanger parkering om problemet fortsetter.

Vi har også merket oss at det er flere som setter barna av ved gymsalen. Her er det ingen snuplass og det kan lett oppstå farlige situasjoner om dere må rygge ut eller kjøre inn i skolegården for å snu. Samtidig er det viktig å kjøre sikkert i dette feltet. Barn er barn og kan plutselig løpe ut i veien fordi de hadde glemt å gi en klem eller lignende. Vi oppfordrer ellers til at flest mulig går eller sykler til skolen. Vi ber også alle om å bruke refleks, spesielt i høst- og vintermånedene.

 


Lørdag 10. mars kl 11.00-15.30 inviterer Sølvberget til familiefestival med verksteder, aktiviteter, dans, utstillinger og mat for barn i alle aldre.

Vi ha oppdaget at skoleruta er litt misvisende når det gjelder oppstart etter påske. Vi er tilbake på skolen tirsdag 3.april. Denne fridagen er flyttet til fredag 11. mai.

Fredag 26. januar var det duket for Sirkus her på Skeie SFO. For et fantastisk show av 3. og 4. trinn!